55

Ей така става...

преди 11 месеца

Патова ситуация бих казал, но единствения ход на Гешев като го свалят, е да завлече със себе си колкото може повече хора. Така, барем останалите малко се стреснат и спрат с кражбите и източването на държавата...

54

Ха

преди 11 месеца

Този ,асо има да казва нещо да го казва ,а не да рецитира Ботев!Аман от такива самозабравили се важни клечки!

53

Тъпотатар

преди 11 месеца

Дано преди да го махнат да пусне 1, 2 записа. Хем ще има по-дълга присъда, хем ще им обърка плановете на мафията.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Каква е тази каша в главата ти -- наясно ли си че звучиш фалшиво, заминаваш в канала.Няма никакви европейски ценности -- има само универсални човешки ценности.

51

Анонимен

преди 11 месеца

От всичко най ми хареса, че ще разследва 47 депутати, едни от които са Борисов, Габриел и Румен Гечев !!!

50

Анонимен

преди 11 месеца

Teатрални постановки. Това е като във филмите, дето двама полицаи се наговарят да играят пред някой на "доброто и лошото ченге", а иначе са едни и същи, действат в комбина и гледат да прецакат.

49

Анонимен

преди 11 месеца

МАРШ БЕ ПРАССЧО! ВЪН ОТ ПРОКУРАТУРАТА! ВЪН! С ШУТОВЕ ЩЕ ТЕ ИЗРИТАМЕ!

48

Анонимен

преди 11 месеца

Повече от час Гешев държи безсмислена реч и използва физиономии от арсенала на мистър Бийн! Абсолютен клоун!

47

Анонимен

преди 11 месеца

Много му се иска на Каскета да се представи като борец срещу мафията, ама не му се получава. Всички знаят от кого беше избран, чии интереси обслужваше до онзи ден, когато изведнъж разбра с изненада, че неговите кукловоди вече не го искат, станал е неудобен и излишен. Даже днешната новина , че правителство все пак ще има е много лоша новина за Кастета и неговите приближени в прокуратурата. Очевидно една от договорките на ГЕРБ и ПП е именно за неговата смяна, тъй че... реви си Каскет, реви си

46

Анонимен

преди 11 месеца

тоз 100% е взаимствал от Бойкича този уникален ганьовски изказ

45

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя краварски роб отклонява вниманието от коалицията на геноцида и войната

44

анализатор

преди 11 месеца

Още тече изповедта на Гешев,но къде се скри бянканския крадлив шебек?Герберастите приключиха.Истина,че бандитите сами се започнаха.Но и това е тещо.Крий се отвратителнии крадецо.Дойде и твоят ден.

43

Анонимен

преди 11 месеца

КРАЯТ НА НАЧАЛОТО ИЛИ НАЧАЛОТО НА КРАЯТ - НИЩО НЕ СЕ РАЗБИРА ОТ НАДУВАНЕТО НА БУЗИТЕ НА КАСКЕТ ДРУГАРЯ ПРОКУРОР...

42

Анонимен

преди 11 месеца

КРАЯТ НА НАЧАЛОТО ИЛИ НАЧАЛОТО НА КРАЯТ - НИКО НЕ СЕ РАЗБИРА ОТ НАДУВАНЕТО НА БУЗИТЕ НА КАСКЕТ ДРЯГАРЯ ПРОКУРОР...

41

Сарказъм Радомирски

преди 11 месеца

Срам и смях! Така е когато мижитурка застава в героична поза. Ръката трепери докато поднася вода. Гласът се колебае, на моменти плачлив. Мисълта скача като подплашен врабец от клон на клон... Който го кара да прави пресконференции - не му мисли доброто.

40

бг смешки 2

преди 11 месеца

ГЕШЕФТА арестува мутрите - МАЙТАП БЕ УИЛИ !

39

Анонимен

преди 11 месеца

С всяка изминала минута Гешев доказва, че не е за този пост. Иска да не направи на още по-смешен от Шрек. Но не той е проблемът, а тези, които го качиха на този пост - Борисов и Цацаров!

38

Иво Андонов:

преди 11 месеца

Росене, всичко е вече много късно. Пъмпкина по дяволите с него , ще поемем каналите ние. Просто лъва е стар и е време да го пратим да почива. Той безтуй не ни трябва. Остави Геша да си свъпши работата и да изтропа постата., Руснаците наляли пари в Пъмпкина, ще му видят сметката , а ние ще сме на Слънчака и ше пиеме Дон Периньон на яхтата. Такъв е живот и без Пъмпкина , ще изгрее слънце утре

37

Куката:

преди 11 месеца

Ивак, тоз Геша ме притеснява, че ще се разпее, викам да му пратим близнаците, да го успокоят завинаги, преди да е станало късно, че живота и на шефа Пъмпкина е в опасност, ако пропее.

36

сащ е агресор

преди 11 месеца

гешеф, вместо тези празни приказки на живо, арестувай американските агенти и шпиони в България! Или сащ ти забраниха?! В България е пълно с американски агенти и шпиони!! Май и ти си един от тях... сащ е враг на България!