135

Анонимен

преди 11 месеца

АМА ГЛАДНИЯТ ПРОКУРОР С КАСКЕТА ИЗГЛЕЖДА КАТО НЕДОХРАНЕНО ГЪЛЪБЧЕ. МИ ХРАНЕТЕ ГО БЕ ХОРА!... А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО "ИЗРАЕЛСКИЯТ ЕКСПЕРТ" СЛЕД КАТО ИЗЯСНИХ, ЧЕ ДОРИ И СЪС ДВОЕН БОНУС ВЗРИВЪТ Е МОЖЕЛ ДА ИЗМЕСТИ ДЖИПА НА 1(ЕДИН) МИЛИМЕТЪР, НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ГЕШЕВ ГО ИЗТЪКВА КАТО АРГУМЕНТ. Е В МИЛИЦИОНЕРСКОТО УЧИЛИЩЕ В ПАЗАРДЖИК НЕ УЧАТ ЗАКОНИТЕ НА ФИЗИКАТА, ТЕОРИЯТА НА УДАРНАТА ВЪЛНА, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА БАЛИСТИКА И КАСКЕТ ДРУГАР СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ МОЖЕ ДА ЛЪЖЕ КАКТО МУ ХАРЕСВА!!...

134

Гост

преди 11 месеца

Докато прави таен запис, отговаря често с "аз работя за България". Колко позьорско и неестествено. Ако някой ви говори така, значи ви записва.

133

Анонимен

преди 11 месеца

...каза рекламното лице на Ришард Мил с часовник за 190 000 долара, пъчейки се с него като Надал на пресконференция след спечеване на титла от големия шлем.

132

Гешев греши!

преди 11 месеца

Началото на края на завладяната държава ще настъпи едва след края на войната в Украйна, когато нарушителите на Закона ще трябва да се укриват.

131

az

преди 11 месеца

какво начало, какъв край , какви 5 лева, та ти един политик не си осъдил, само ги защитаваш !

130

ЗА АТЕНТАТА

преди 11 месеца

ГЛЕДАХ СЛАВЧО ВЕЛКОВ ПО ON AIR И ИМАМ СЪВЕТ КЪМ ТОЗИ ДЖЕЙМС БОНД - СЛАВЧО НЕ ГОВОРИ И ПОМНИ МЪЛЧАНИЕТО Е ЗЛАТО ЗАЩОТО С ВСЯКО ОТВАРЯНЕ НА УСТАТА ПРОПАДАШ КАТО "ЕКСПЕРТ"!...

129

Случаен минувач

преди 11 месеца

А що се отнася до отстраняването му, няма да е толкова лесно. Трябват конкретни факти да бъдат представени пред ВСС, неопровержими доказателства. Не става с изрезки от вестници или публикации в сайтове. Според мене Сарафов иска да седне на мястото му, затова разиграва целия цирк.

128

Случаен минувач

преди 11 месеца

Атентатът беше смешен. Нали показаха снимки. Поне да не ги бяха показвали. Ямичка, която няма и 1 метър. Това нещо ще стане със 100 г тротил. А те - 3 килограма... 3 кг тротил щеше да направи поне 5 метрова яма. Според това което видях, сам си е организирал атентата. И как така веднага дойде израелският експерт? Както във филма "Хлапето". Счупи се прозорецът - и след 15 минути се появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар...

127

Черепа

преди 11 месеца

Връщам се. Само че като свидетел. Нека тиквата да ме посрещне на летището. Ще го черпя пура.

126

държавата

преди 11 месеца

беше ваша-всички го разбирахме но идва време да разкажете кой-кой е бил,да притежаваш държава означава си мафиот, ,,ПАК ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ СЛЕД 10ГОДИНИ,,,,,, НА ДОБЪР ПЪТ

125

Данаил

преди 11 месеца

Голяма пресконференция колкото игрален филм, още не съм я гледал цялата. Май ще стане всеки ден пресконференция

124

Vs

преди 11 месеца

Тук се пишат страшни глупости. Бащата на тиквата бил полковник! Не е вярно това. Баща му беше началник пожрна безопастност в Шести септемви!

123

Готин

преди 11 месеца

Ако си мъж: "Кажи си Иване" за постановката с Иванчева. Този пирон ще бъде на точното място в "ковчега".

122

Анонимен

преди 11 месеца

аз очаквах конкрентни неща,арести,а не литературни съчинения,давайте по-сериозно де!

121

Готин

преди 11 месеца

"Push me, Pull you" Това е освен английска погаворка и името на едно животинче от книжката "Доктор Дулитъл". В превод то се казвало: "Бутнеш ли ме, падаш с мене!" Гешев го прави ".... за нашите деца и българският народ" , когато някой го бутна. Защо сега!?

120

Ром"с

преди 11 месеца

А СТИГА БЕ..Путин щял да дойде в България и за какво ?То той преди не идваше,че сега ли ?

119

до 106

преди 11 месеца

До Анонименествено че няма как да стане защото мутрите плащаха и плащат на държавата !

118

Упс

преди 11 месеца

Гешев направи едно Голяяяямо НИЩО. ЧЕ И СЕ ХВАЛИ КОЛКО БИЛ НЕЗАВИСИМ!!! ?!?!....?! И колко бил смел!!! С КАКВО ТОЧНО СИ СМЕЛ, ЧЕ НЕ РАЗБРАХМЕ? ! Сиамските близнаци ББ и Геш се разделят оперативно в момента по тяхно желание!! Да се смееш ли, да плачеш ли?!

117

До 118

преди 11 месеца

На Пеевски баща му НЕ е нито полковник, нито от МВР. Пак ЛЪЖЕШ НА ЕДРО.

116

Просто е

преди 11 месеца

ГЕШЕВ СЕ ОПИТВА ДА КАЖЕ: ТЕ, ПОЛИТИЦИТЕ, СА МР.ЪС.НИТЕ, АЗ СЪМ СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА!!! ДОСЕГА КЪДЕ БЕШЕ, НА ГОСТИ НА АЛФ ЛИ??? АЙ СИКТИР, ПСЕВДОМЪЖ!!! ОБИДИЛ СЕ Е ЛИЧНО, ЩОТО ГО ЗАПЛАШИЛИ С БУТОНА " ЕНТЕР", А ТОЙ БИЛ ЗА ДОСТОЕН " ЕКЗИТ"!!! ПФУ!!!САМ СИ ГО КАЗА.