461

До Паню Баирски

преди 1 година

Ще ми се да ти видя коментарите за войните на щатите... Има ли такива?..

460

Паню Баирски

преди 1 година

Всички тия, които поддържат руските въшкарници, които нападат една суверенна страна и убиват невинни хора, ще си получат заслуженото.

459

анонимен

преди 1 година

България вече е похарчила милиард лева да храни и пои натрапниците от Украйна,да си вървят и защитават държават,представяте си милиард ако бяха дадени за медицинска техника да нас българите,милиард лева колко наши малчугани щяха да се радват ако им бе предоствено почивка за тези пари колко душички щяха да се радват от все сърце вместо да помогнем на нашето поколение управниците ни хранят чуждите

458

СВИДЕТЕЛ

преди 1 година

кажете с колко бели автобуса докараха другарите от протеста

457

чичко милиционер

преди 1 година

"аз не съм за русия, нито за украйна" е като левскар в клуба на цска, който не се интересува от български футбол. интересува се от имена, после да може да си напише доноса и да си прибере дължимото от кварталния

456

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

интересно, луковмарш няма щото са радикални, обаче примки боя и бомбички има, щото са шумкари. има ли арестувани?

455

читалище заря

преди 1 година

До IQ 3.14 тва, което е цензурирал бота требва да е м о ч а, явно. на руски думи ли е тригернал, или емсатските еничари продължават да копаят дъното?

454

карачанаков

преди 1 година

Червена свинщина!!!!!!!!!!!

453

Анонимен

преди 1 година

Предатели руски меккерета! За какво загинаха дядовците в първата световна война изгонвайки руския агресор от Добруджа?

452

Анонимен

преди 1 година

И каква е целта с боя

451

Анонимен

преди 1 година

хомосексуалните се обидиха

450

Анонимен

преди 1 година

Предният: значи може да се цапат паметници, Босият да замеря с яйца парламента, Баби-*** или беше Бабикян да хвърля точно по същия начин боя...и това да минава за изразяване, че и изкуство, а когато го прави другия - тогава да е злодеяние! Двойните стандарти - всичко ви е двойни стандарти. Никакъв морал, важно е кой върши постъпката. От щатските бомбардировки над Сърбия до паметниците и боята.

449

Анонимен

преди 1 година

Защо полицията е позволила подобна вандалщина на болшевиките от ***?

448

Анонимен123

преди 1 година

ДВЕ ръце съм ЗА браво на всички.. ВЪН България от "ес" "фащ" "нато",, и хамерика за България..Всички НПО-та, който са под контрол на ес и фащ.

447

Мда

преди 1 година

Още 6 цвята боя си трябват за тая сграда😉😁😁

446

Европа

преди 1 година

Просто е !!! Сравнете средно статически град в Европа и такъв във Русия, Беласус, Киргистан, Молдова и ще видите огроманата разлика в нивото на щастие, мотивация за живот и развитие на хората, ще видите разликата в стандарта на живот, усмивките на хората, разликите в начина на прекарване на празниците, семейнта среда, продължителност на живота и т.н. Европа няма алтаренатива, който иска да си ходи в Ръша ! за моите деца ЕВРОПА !!!

445

Интересно, ако не

преди 1 година

беше изтъплението на Възраждане, щяхте ли да отразите похода за мир, въобще?

444

Смешни са ми

преди 1 година

Как да не ти е кеф да гледаш тези ***, коминиго-*** и смешници, които са на просешка тояга и от малоумие вярват на Костадинчо-новия проект на Кремъл? Те завинаги ще си останат бедни и ***. А пък с техните данъци ще изчистят боята. Кеф и смях...

443

ЛУМПЕНА КОПЕЙКИН

преди 1 година

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С ***

442

Анонимен

преди 1 година

Ей недейте така бе хора, ще се разсърди Европа, ще спре фондовете, хиляди студенти завършващи специалност "Европеистика" или "Управление на европейски програми" ще трябва да мият чинии по курортите. Недейте дразни майка Европа и нейния батко Янки!