15

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев като приключи с мафията ще почне джигитите, щото по две работи заедно е много

14

Анонимен

преди 11 месеца

Тези законодателни промени бяха приети в петък на първо четене. Безсмислен протест, явно организиран от НПО.

13

Една жена

преди 11 месеца

Аз също съм за тежки наказания. Мъжът ми всяка вечер съвсем осъзнато пие. В почивните дни започва от сутринта. Кара специализиран камион за бетонопоставяне, тежащ 40 тона. Как нито веднъж не му е направена проверка от органите на реда?! А базата им е срещу КАТ, сякаш за шега. Питам: Защо няма проверки за тези шофьори, та те постоянно са по улиците и се водят за "професионални"? Защо трябва да се случи най-лошото...тогава каквото и наказание да има за такъв убиец, той няма съвест, не чувства вина

12

Анонимен

преди 11 месеца

България от отдавна не е държава а Янко Балкански Шумкарят! Това трябва незабавно да се промени!!!

11

До проста пунда

преди 11 месеца

1 Таня Путин избива цял народ, ама срещу него не протестирате. Лицемери. . . . . Когато оставаш неудовлетворена не е Путин виновния!

10

Анонимен

преди 11 месеца

Кое е оръжието на пътя? МПС значи трябва да се конфискува. Няма друго спасение както сърби прибират пищаците.

9

Анонимен

преди 11 месеца

А за протеста срещу изпращането на техника и хора в украйнна не пишете нито ред нали?!? Широко ЗАтворени очи нали?!?! Днес от 14ч. са тръгнали от НДК, през Витошка през Дондуков 1 и 2, парламента и накрая пред БНТ....Ще кажете защо пред БНТ?! Щото предния протест беше "отразен" от БНТ с мижаво репортажче от 12сек, а индийската ТВ отдели почти 20мин за протеста на българина срещу влизане във войната.Ама какво да се чудим като начело на БНТ е "дивидента" Кошлуков - предан слуга на евроатлантизЪмь!

8

Анонимен

преди 11 месеца

До Възмутен Нема катажии и ДС, а камери има но те не ги ловат и си трябва ктажии и ДС агенти.

7

Анонимен

преди 11 месеца

И на кой в парламента му пука? Какво направи оня каскет, или Буци и сие?

6

Анонимен

преди 11 месеца

Трябват ни съдии, закони има!

5

Възмутен

преди 11 месеца

То закони има предостатъчно...купища закони в които и печени адвокати не могат да се оправят!Само че кривосъдието винаги отсъжда криво за типове -Семерджиев!И МВР не си върши работата..хваща и ги пуска срещу пари...никога не е глобило отговарящите за разбитите пътища ,една от причините за много катастрофи..аба умирисана на леш "държава"!

4

Анонимен

преди 11 месеца

Достатъчно е смъртна присъда и конфискация на парите и имоти както беше преди 1989 г. и се увеличи ДС за да ги докладва и ги ловят.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Хората протестират,а дърти корумпирани ушеви пергиши,няхлузили униформи и правят свалки у фейсо. По-умния и словоохотлив клепар вика на мацката"ща скъсам кать на пати главьата,кат оставка гешев" . Тази банда безскрупулни аморални алчни неуки необразовани морално разложени шуробадженакорушветчийски статистици и корумпета трябва да се разтури незабавно.

2

Анонимен

преди 11 месеца

със *** и Пульо шофьор и с "ти знайш аз кой съм" не става.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Не трябва законодателна промяна, а мозъчна промяна - учене, учене, учене, учене. И трудно вземане на изпит, все едно за управление на самолет. С демонстративни пъблични наказания който сгреши: примено 8 месеца обшенствено полезен труд в червена униформа, без значение шеф ли си бил, депутат ли ли си бил или обикновен работник. Само така ше стане - помалко шофьори, но отговорни.