35

Анонимен

преди 11 месеца

Закони има но бе3законието е най висшия закон в БеГето и на БеГейците си им харесва !

34

Горките хора

преди 11 месеца

Не могат да разберат, че не законите са виновни, а КОРУПЦИЯТА в държавата ни, разяла я, като гагрена на всички нива!!! Отделно и липсата на такава, която се управлява от мафиоти! П.С Гласувате за престъпници, жънете престъпност и корупция.

33

Идеалист

преди 11 месеца

Днес има 2 протеста срещу войни: единият е срещу войната по пътищата и БНР цяла сутрин говори за него, като дават превес на най- чудновати предложения, но никой не говори за възпитание или за онези 30 часа по кормуване в които научават курсиста само да държи правия пътя. Вторият е протеста срещу истинската война в която ще ни завлекат онези, които се канят да направят в понеделник правителство Този протест беше споменат набързо 1 път. Протестът за войната по пътищата се пробутва нарочно.

32

Анонимен

преди 11 месеца

До 32: Еми то дават във филм как скачат с чадър от 8 етажен блок и оцеляват.Та да те питам такова нещо ще повториш ли в реалния живот? Ясно ми е ,че не.Да обвиняваш филмите за собствената си простащина и агресия в живота! Просто е гениално.

31

Никога

преди 11 месеца

Нищо няма да се промени, тук в България, просто свиквайте и се приспособявайте. Случайно да ви прави впечатление или пък сте забравили случайно, че ПОВЕЧЕ от 30 години нищо не се случва, не сме мръднали, е добре де имаме коли, молове, и мобилни телефони, а едни и същи реално ни управляват повече от 30години.Свърши надеждата в мен за някакво положително развитие. Просто свикнах, защото явно виждам, че нищо няма да се промени.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Тиквата нищичко не направи тоя за 12 години,това клане по пътищатата не е от вчера.Буквално само констатираха броя на загиналите за 12 години .

29

Анонимен

преди 11 месеца

До Павлина 32 Аз харесвам филма Бързи и Яростни но не си позволявам да нарушавам законите. Това е просто филм. Тези които нарушават закона ще го нарушават и без този филм. Извинение винаги може да се намери. А че има екшън филми като Рамбо сега какво да обвиним всичко де що мърда ли?

28

Анонимен

преди 11 месеца

промяната ще дойде като се самовъзпиотате и възпитате децата си със социалистическите идеали миуен цветков и ицо хазарта пееше за леки наркотици и накрая го смачка наркоман с грешна паста за зъби като се научите да уважавате останалите човеци и станете човек и се преборите с комплексите си за малоценност може и да има напредък но няма да го направите защото сте умни, красиви, успели, широко скроени и все такива работи

27

Анонимен

преди 11 месеца

Има ли българин, който не знае какво означава въпроса Ми сега кво шъ праим?

26

Анонимен

преди 11 месеца

И нито дума да съдиите, за присъдите, за индивидуалната отговорността на съдиите...?! За лигитимността на съдиите, за мотивите им, купени ли са, корумпирани ли са? ЕГАСИ!

25

Някой

преди 11 месеца

До Анонимен14Кой е той

24

Анонимен

преди 11 месеца

Като гледам 20 годишни какви скъпи кмощмо коли карат ,какво да очакваме ,и ако са пили алкохол или наркотици ,нещата са лоши,нужно е които нямат стаж да бъдат с предружител и колата да е до 1.400 кубика ,защото какезел книшка вчера и се качил на Джип 5000 кубика

23

Фед Красивия

преди 11 месеца

А забравих да допълня.Ставийски остави момичето инвалид защото 4 км преди тва отново Ушевите прасета го бяха пуснали дори във видимо нетрезво състояние.В Луковит 4-те млади загинаха от примата рецидивист защото той не беше в затвора,че на предните две дела полицаите свидетели при опит да прегази тях си бяха оттеглили показанията!!Заплати ли?Всички прасета в униформи да си продават жилищата за обезщетения на народа!!!

22

Анонимен

преди 11 месеца

Каквито и закони да има, като няма кой да арестува и кой да ги прилага все тая...

21

Анонимен

преди 11 месеца

МВР винаги се оправдава със прокуратурата и липса на закони, закони и глоби има, обаче няма кой да ги прилага и да оказва контрол. Ако случайно ги спрат, 200 лева и ги пускат както се оказа с убития французин, трябваше обаче да мръсника да сгази неговите жена и деца на този който е взел подкупа.

20

Анонимен

преди 11 месеца

Обзалагам се на 50 лева,че виновника за тази катастрофа няма да бъде наказан!Той ще е следващият Ставийски!Нека гласуваме-който е съгласен-палеца нагоре,който не-палеца надолу.Аз няма да гласувам.

19

до жената

преди 11 месеца

Явно съпругът ви си има график-пие вечер и в почивните дни. До сутринта е трезвен .А вие ако изпива и вашето пиене-ами купувайте повече!

18

До 16

преди 11 месеца

Никакво НПО не ни организира.Бях на протестите на "Сливница",защото убитото момиче беше в един клас с дъщеря ми.А вие,които само пишете във форумите ,също трябваше да сте на протест.Или ходите само организирано с автобуси?

17

Анонимен

преди 11 месеца

Законите бе са за всички.Само за обикновените българи са.Има ли полицай да е спрял и глобил тираджия за превишена скорост????Има ли полицай да е спрял и глобил шофьор на автомобил за над 100 к лева???Или да е посмял да му взема алкохолна проба??Максим Ставийски беше ли осъден????Нашите полицаи спират само българи със стари коли да ги глобят я за 2 км/ч над ограничението,я,че не им е заверен пожарогасителя!От такива одират по 999 кожи.С другите не се занимават!

16

До една жена

преди 11 месеца

И кой мислиш, че ще се върже на измислената ри история. Първо си мъж, а не жена. И второ, ако беше жена, нямаше да пишеш тези глупости.