99

До горския

преди 9 месеца

Светлозар Раянов, който е д-р на природните науки на Техническия университет в Дрезден разби с чук плочата на паметника на съветския окупатор в София. . . . . . . . . Този е горски! За какъв д-р, че и на природните науки? Аз си мислех нещо физика, химия, математика, той горски! Това е Forstwissenschaftliche Beiträge Tharandt : = Contributions to Forest Sciences. Единствения плюс, че не лъже, че е бил в Харвад!

98

СПАС

преди 9 месеца

И АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С БАЩАТА НА ТОЯ РАЙЪН, ЧЕ НЕ ГО Е МЕТНАЛ НА РОГОЗКАТА, НО НЕ ЧУПЯ ПАМЕТНИЦИ СЪТВОРЕНИ ОТ НАРОДА!!! А ДРАСКАЧИТЕ НА ПОДОБНИ СТАТИИ ЩЕ БЪДАТ ЗАПОМНЕНИ.......................

97

много интересно

преди 1 година

Значи,когато малка България обявява война на САЩ всичко може!А когато САЩ влизат във войната и почват да бомбят не можело така!?Когато СССР влиза на територията на България и отнема нейната независимост ,и слагачите и правят паметник може!Но когато някой е против тази политическа изгъзица не може!?Да ви имам и акъла и достойнството на българи!Баси noмиятa!

96

Анонимен

преди 1 година

т.е. да ходя да чупя паметника на Рейган в Южният ? Отивам, чупя и се прибирам ненаказан с пакет пуканки у нас да гледам как ми обсъждат действията по битиви.

95

Анонимен

преди 1 година

Въпросният д-р на науките защо нвземе *** и да чупи паметника на Съветската армия в Берлин или на хълма Гелерт в Будапеща? Смятам, че ще бъде осъден за умишлена публична проява на обществения ред на 6 месеци затвор и ще бъде уволнен от Техническия университет. Тук е намерил държава с неспазване на законите.

94

IQ 3.14

преди 1 година

арестът е незаконен, но па човека има идеална легенда да се направи на експерт-опозиционер, да му дадат нпо с офис и служебен превоз и да обикаля сутрешните блокове да се прави на интелектуалец.

93

Обективен

преди 1 година

Този Раянов защо не отиде и да потроши коня на Цар Освободител , и той е руски ? И да сложат паметник на един каубой на кон. Някои се опитват да заличат историята ,но колкото и да се напъват ,Русия е освободила България от турско робство , докато янките по това време са избивали коренното индианско население. И не бъркайте историческите факти с изстъпленията на съвременните политици.

92

Бонго Бонго

преди 1 година

В Самоков мо.ч.а има друго приложение

91

Фитьо

преди 1 година

Който чупи вече ме купи.

90

Анонимен

преди 1 година

Кангото ще свърши пд-добра работа от *** .

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 93 Точно това му е истинското име на този "паметник". Паметник означава че е в памет на някого, а в България няма убити съветски войници при военни действия нито един, има само умрели от препиване. В чия памет е тоя "паметник". Защо няма нито един паметник на 40 хиляди българи убити във ВСВ? MOЧА е точното наименование на тая русофилска конструкция Монумент на Окупационната Червена Армия.

88

Анонимен

преди 1 година

Този Раянов е някакъв изкукал.В интервюто по Нова каза,че не бил запознат с Втората световна война.Как така?Иначе тръгнал да руши паметник,свързан с тази война.И между другото този паметник не се казва така.Никога не е имал това име,което е в заглавието.

87

Анонимен

преди 1 година

Русофилската проcтащина няма граници. Вместо сами да си бутнат гадния кумир символ на руското робство в България те ходят да се бият заради него.

86

Българин

преди 1 година

Пак ще я счупиме плочата. Пък те пак да събират пари да я възстановяват.

85

Анонимен

преди 1 година

,Значи бутаме трошиме и закона ни пази. Евалата съдиите. А ще ни платлите ли за репресията от полицията? Щото ако не ни платите ще ви съдим в Страсбург, а както знаете в Страсбург празно няма.

84

Анонимен

преди 1 година

Така е. СРС насърчава всякакви вандалщини с решенията си. Най-скапаният съд в България.

83

Анонимен

преди 1 година

А кое в тази ужасна държава е законно?! Зад всеки произвол на институциите стоят някакви политически или корпоративни интереси, а изкупителна жертва е обикновеният човек. Това се нарича "Лов на вещици".

82

Реалист

преди 1 година

Съдът в Бг е гротескна смешка, *** на фракционни и на чужди интереси. Бг съдиите са политически обвързани интересчии иняма нищо независимо и безпристрастно в тях. Съдът отразява българското съзнание и състоянието на българското общество, които обясняват защо Бг е най-залупената ЕС страна.А вандалите не трябва да се затварят, те трябва да се глобяват ефективно и да им се удрят по няколко тояги в ***, за спомен.

81

Анонимен

преди 1 година

Ако отидеш и строшиш паметника на военнопрестъпниците, бомбардирали София- най-вероятно нашите плазмодии ще те предадат на американците за да бъдеш съден в САЩ.....

80

интереснооо...

преди 1 година

Ако аз отида с чук да разбия хамериканския паметник на летците бомбардирали София през Втората световна война... дали Софийския районен съд ще повтори мотивите си, че тези действия са в знак на протест срещу гадните янки бомбардирали моите родители и близки през 1943-1944 г.