68

До Анонимен 24

преди 11 месеца

Кога мафиотскио кораб почне да потъва всички Анонимни 24ти и други мишки се рабегаха! Айде терминал 2 към ЮАР ви зове. Или бай Киро в централния си точи тъпата шпага :)

67

Анонимен

преди 11 месеца

Акад.Денков е умен човек,прекрасен физикохимик, но грешката му е, че се съгласи да бъде параван на Киро,Асен и Лорер.Миналата година тримата показаха, че са лоши администратори, без нужния опит за управление, а с прибързаните си решения за газа и изгонването на 70 дипломати- рекорд в ЕС досега, 21Киро и Асен ни овътриха с 2млрд.лв за 30% комисиона и докараха хората до нищета.След 7 месеци кабинетът Киро-Асен падна.Хората си спомнят тези нещастници и затова Нинова се активира на помощ и за пост

66

ZeЛЕвСКИ

преди 11 месеца

ВАПЦАРОВ ГО КАЗА ОЩЕ ПРЕДИ 82 ГоДИН...... НАРОДЪТ ПРОСТЖИВОТЪТ - ТЕЖЪК , СКУЧЕН....

65

Анонимен

преди 11 месеца

Като народа ни е лош матеряла, явно може.

64

Xa-xa

преди 11 месеца

Черепа може

63

Къро е ваш!

преди 11 месеца

Хайде, хайде Къро ви баш майстора!

62

До 52

преди 11 месеца

Много интересно: Вичко може в БГ!Щом искате с избори,така ще е!Кога ще разберете как се свалят мутри от власт!!!!????? - А това означава ли че мутри от властта се свалят само със други мутри?

61

Анонимен

преди 11 месеца

Кой води разговори с престъпник?ДБ ли?ПП ли?Ама вие майтп ли си прите?!

60

Анонимен

преди 11 месеца

Защо Боко си слага женска снимка на профила си в социалната мафиотска мрежа? Този човек си слага женски аватари. Той е политическият вариант на Емили Тротинетката. "Бойка Джипката" се оплакваше, че я сложили при мъжете в ареста за един ден. Тя била безстрашна, никой не я "страхувал", но орева и оплака съдбата си в ареста за един ден. Емили Тротинетката е по-мъж от нея.

59

Анонимен

преди 11 месеца

Аватарът на Боко е Габриел. Калинките на Боко и чалгарите ще намерят общи интереси и плячкосване на държавния бюджет.

58

Анонимен

преди 11 месеца

Мирчев да не го отшамарят някоя вечер, когато се прибира след запивка с Кики белото

57

София

преди 11 месеца

Така е, Мирчев, само Маджо и Бобокови могат да задават дневния ред.

56

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 48 И така да е, но те ги биеха до несвяст и ги хвърляха един върху друг, а едно момиче на което и се свлече тениската беше снимано за спомен заедно с побойника си полицай! И до ден днешен не знаят, кои са полицаите, които са били деменстрантите??? Малко им било, а? Ами да отворят ли и концлагерите тогава, бе бандити и фашисти гербероидни мръсни???

55

Майора

преди 11 месеца

Абе Мирчев май трябва да ти се припомнят някои неща които си забравил! Не ГЕРБ с адвоката с отнети права и без трудив стаж с два апартамента в Брюксел си говори по телефона с Маджо и разговаря в джипа на Бобоков! И ви подкрепят олигарсите начело с Прокопиев , Цв. Василе , Божков , Баневи , Бобокови , Арабаджиеви и прочие , които Гешев подпука и вие иската да прокарате противоконституционна реформа и изберете послушен главен прокурор да спре делата срещу тях ! Стамота много ти е къда паметта Мирч

54

Анонимен

преди 11 месеца

Мирчев да се прегледа, това бързо пълнеене и слабеене не е нормално.

53

Анонимен

преди 11 месеца

Тия търсят успешна формула. Ако подкрепят първия мандатще има конституционно мнозинство, но тогава ще им приключи смисъла на съществуването, защото като се изпълни съдебната реформа, те стават излишни. И вече няма да могат да търсят. Все пак да знаете, че ще трябва да давате отговор защо не направихте необходимото, за да има правителство и съдебна реформа.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Защото сте техни работници не на народа, крадци мръсни.

51

Анонимен

преди 11 месеца

Така и не става ясно как ще убедят Герб да подкрепи втория мандат. Особено ако в него е пълно с малоумнuцu от ПП. И Денков не е о.к. Той е партийна фигура и самообявил се за академик.

50

Анонимен

преди 11 месеца

Вичко може в БГ!Щом искате с избори,така ще е!Кога ще разберете как се свалят мутри от власт!!!!?????

49

BG

преди 11 месеца

A Киро може да даде на баща си Корал да си развяват пиш---те най-спокойно без да ги притеснява простолюдието.