188

Холмс

преди 1 година

боя се, че след окраина идва ред на хафрика, а това не е добре нито за енгличаните, нито за цаксонците ...и си мисли така

187

мдаа

преди 1 година

дори готвачът на *** толкова се срамува от всичко руско че е кръстил армията си с немско име ане например Чапай Сталин и пр.

186

Анонимен

преди 1 година

защо?обеднен уран ли е използвал?

185

Анонимен

преди 1 година

Тъппите журнналя не разбраха, че с тази сммотана пропаганда се постига точно обратния ефект. Вместо хората да бъдат съпричастни с укрите, симпатизират на рашите.

184

Анонимен

преди 1 година

"Бяга" - Според мен ще го закарат с някой БТР до най-близкото летище и ще лети от там.

183

Анонимен

преди 1 година

Обикновено след голяма победа така се прави, бяга се, нормално.

182

Кой БЯГА, Кой ЛЕТИ??

преди 1 година

Кво е тва "Бяга от Пърхут" как е името на Солничния град? Как Победителят ще му лепват бяга от фронта на който е победил. Ако поя хъш бяга представяте ли си колко бело ъте Зелениятглист да докара от посещението му в Южбата Арабия че целата му армия от 2222 воника 4000 офицера да литне. Там от където Приложби бяга Зенски лети майнъ та че иде до Икар и обратно за втора дизел бела доза.

181

Анонимен

преди 1 година

Голямо бягане. Бахмут е вече изцяло под контрола на Вагнер. Чудя се, търся логика и не мога да открия в тези фейкове. Като излъжете някой лековерен, ще се промени ли хода на войната. Не. Не и докато България не бъде намесена. Само, че все още не е и след толкова лъжи - вече няма кой да ви вярва.

180

Анонимен

преди 1 година

Договорът с Вагнер е до границите на Донбас. Нататък Вагнер нямат никакви задължения.

179

Отново ни облъчват

преди 1 година

Пак от този *** и безумен сайт ни облъчват главите с глупости.Толкова ли не дразни руските хакери, за да му направят едно великолепно хакване . . .

178

Стига глупости

преди 1 година

И защо да бяга Пригожин от Бахмут, който е вече превзет от ЧВК Вагнер? Човекът е бизнесмен, собственик на частна военна компания. Превзе, получи си парите и се изнася.

177

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 1 година

Съобщава сайтът "Униан".Туй като прочетеш и ти е достатъчно да разбереш че лъжата е мазна и антируска!Но за радост дествителноста е друга!

176

Анонимен

преди 1 година

До 188 " Аз свързвам ..." - ти си вържи гощите, че не само колективния Запад, а и колективната Африка вече ти се изредиха...

175

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че натовците са изпепелени и не могат да избягат. Пък Вагнер са номер 1 в света.

174

Путинландия капут

преди 1 година

По данни на Руското МО за последното денонощие великата руска армия е поразила 37 изтребилеля "Ф-16", 139 танка "Абрамс" и 8 президента "Зеленски". Успешно са освободени 60 тоалетни чинии и 20 перални машини тип "Уърпул". В резултат на успешното изпълнение на задачите, военното формирование Вагонер героично се прегупира към по-стратегически позиции, в Африка.

173

Анонимен

преди 1 година

Пригожин не бяга. Просто си свърши работата по договора за която са му платили и си тръгва. Както когато си правите ремонт в къщи, плащате за кухня и ви монтират само кухнята, а не очаквате да ви оправят и банята. Все пак той е фирма, а не редовна армия.

172

Анонимен

преди 1 година

Какво сеършиха след 2 седмици Бахмут е украински. САЩ 20 години контролира Афганистан и талибаните не припариха, решиха че е време да оставят месъните да се оправят след като ги обучиха, какво са виновни, че афганите са женски полови органи.

171

Случаен минувач

преди 1 година

"Вагнер" днес прочисти последните сгради в Артмовск. Поздрави победения противник. Благодари на Путин и ген. Суровикин за честта да защитава Русия. Благодари на войниците си за храбростта и на руския народ за подкрепата.

170

Кос

преди 1 година

Свърши си работата и се мести, но видиш ли бягал, да ви имам инфантилната реторика. Бягаха Сащ и нато от козарите в Афганистан, не само бягаха ами висяха като луканки по колесниците.

169

Анонимен

преди 1 година

Той си свърши работата там.