29

Анонимен

преди 11 месеца

Колкото повече премахваш коментарите,толкова повече политиците ще разкалят терена. Затова хората не искат да гласуват на избори.

28

Дидо

преди 11 месеца

Не обичам Съветския Съюз. Но това да им бъде развален паметника е кощунство. Римската империя е била мразена от всички, но сега паметници, останки и артефакти от тази епоха са много ценни. По добре да похарчат пари за паметник на български цар отколкото за разрушаването на историята ни. Такъв паметник ще бъде символ на държавата.Може на хан Тервел който спасил Европа от арабско нашествие. При демокрацията трябва да има паметници дори на Хитлер и Сталин ако са част от българската история.

27

Стефка Янкова

преди 11 месеца

По добре друга държава да ни завладее но да има еднакви закони за всички и те да бъдат спазвани. Тези който забавят делата и ги държат на трупчета, са най големите престъпници.

26

Лозан

преди 11 месеца

В България има много кадърни хора и добри спортисти. За разлика от тях от политиците и *** за зеле не става. Това са корумпирани лъжци които ограбват държавата. Дори я превърнаха в тяхна частна собственост. Когато се напълнят затворите с политици, тогава страната ни ще бъде рай на земята. Обичам родината си но мразя политиците.

25

Изабела Стоянова

преди 11 месеца

Заради лъжите на политиците вече не им вярвам за нищо. При нашествието на пра българите на Балканите са се обединили със славяни. Славянски държави много, но защо не пишат в историята от коя днешна държава са били. Освен това признават че е имало македонска държава който искали да завладеят света. Защо не признават от коя днешна държава са били Македонците или от коя планета са дошли. Не са кадърни да защитават интересите на страната ни.

24

Петър Запрянов

преди 11 месеца

Политиците ни изопачават историята на страната ни.Дори това е очевадно и в учебниците на учениците. Затова никой не вярва за историята на страната ни заради противоречиви факти. Дори и съседните ни държави не харесват страната ни. Тиквата побърза да се прокара газ за Сърбия без да им постави ултиматум да ни върнат Цветан Василев които ограби пирамидата КТБ.Сигурно тиквата му е съучастник.

23

Огнян Пенев

преди 11 месеца

През 1939 година България е била икономически развита колкото Англия. Но сега при парламентарната демокрация или декорация, депутатите са най голямата пречка за развитието и напредъка на държавата.Сигурно не трябва да се въоръжаваме защото депутатите действат като врагове на страната ни. Не трябва да си мерят гегите а да свършат полезни неща важни за държавата и народа ни. Заради тяхната некадърност сме най бедни в Европа.

22

Огнян Пенев

преди 11 месеца

Заради бежанците и джендарските мераци на Европедалите хората се отвращават от съюза.В страната ни има закони за правата на жените. Но извратеняци искат децата още от училище да обърнат резбата. Когато имахме редовна армия не се допускаха да служат хомо сексуалисти.

21

Славена

преди 11 месеца

Държавната граница е подобна като фронтова линия.Затова по нелегално преминаващите трябва да се стреля.Това ако не го харесват политиците, може да приберат в семейството си бежанци при дъщерите и съпругите си.Сигурно така ще им хареса.

20

Ненчо

преди 11 месеца

След като бъдат заловени бежанци, трябва властите ни да ги питат за коя държава искат да заминат. След това да се обадят на посолството на тази държава и да им ги изпращат в Европа. Така бежанците ще бъдат улеснени и няма да се дават жертви от полицията. Това е най хуманната постъпка.

19

Славе

преди 11 месеца

Нелегалното преминаване на границата е престъпление. След като политиците допускат това, логично е трафикантите на бежанци да изпълняват ролята на екскурзоводи.Но хората живеят на страх по границата и дори трафикантите убиват полицаите.

18

Димитър

преди 11 месеца

Хан Тервел е спасил Европа от арабите. Но сега Европа иска да ни унищожат и завладеят арабите.Опасна поза е когато се навеждат политиците.

17

Огнян

преди 11 месеца

С право не ни приемат е Шенгенското пространство. Заради корупцията и нелегално преминаващите бежанци. Бежанците трябва да бъдат пускани само с лични документи. В противен случай да ги застрелват при самоотбрана.

16

Стефанов

преди 11 месеца

По време на Социализъма трудно се минаваше границата на България.Но слугите на НАТО премахнаха кльона на границата и сега държавата е разграден двор.Не било хуманно да застрелват бежанците, но хуманно ли е те да убиват полицаите ни.

15

Пешо чикагото

преди 11 месеца

Хубаво че тиквата се наведе за да се сформира правителство.Трябва да свиква да го прави защото в пандиза ще го прави често.

14

Кейси

преди 11 месеца

Ако черепа се върне в България като защитен свидетел, сигурно има какво да каже за корумпираната тиква.

13

Ленко

преди 11 месеца

При полагането на некачествен асфалт и при санирането на блокове като не слагаха дюбели и мрежа върху изолацията,държавата загуби милиони.

12

Гери

преди 11 месеца

Нощното шкафче замести КТБ.

11

Станимир

преди 11 месеца

Суджук гейт ще има и в затвора. Там ще краде младежки суджук.

10

Стефан Заиков

преди 11 месеца

Ако вкарат в затвора корумпираната тиква за далаверите му, в затвора ще му скъсат ***. Ще го направят като хралупа на катеричка. Там ще бъде булка заради лъжите че ще построи нов Национален стадион. Ще може да пробва дали мъж може да роди.