143

До 152

преди 1 година

Ако не беше Русия, пилотите ни в армията щяха да летят на метли! До ден днешен..

142

Анонимен

преди 1 година

За голямата седморка сме важни само да им дадем бази и пристанище!

141

Анонимен

преди 1 година

Единствено ние от целия ЕС трябва да се молим за виза до Америка,а ти искаш американски пушки някой да ти хариже! Ония лошите и лицензи на производство ни подариха и до ден днешен папкаме от готовото! И най модерните ракети имахме!

140

До 149

преди 1 година

Ти откъде знаеш как се живее във фалиралия САЩ?? Даже не си бил като турист там, личи си по глепостите дето пишеш!

139

Анонимен

преди 1 година

До 148Сега от толкова години сме в НАТО и няма какво да покажем на парад ./////Показахме повече от колкото Мордора на последният си парад.

138

Анонимен

преди 1 година

До 153До една седмица ще фалират, ))))И аз искам САЩ да фалират, за да се види, че дори и фалирала в държавата САЩ се живее 20 пъти по-добре от Рудия.

137

Анонимен

преди 1 година

Докато бяхме във Варшавския договор имахме най модерното оборудване! Сега от толкова години сме в НАТО и няма какво да покажем на парад .Пълен резил . Ни танкове,ни самолети,ни ракети! Една пушка американска не съм видял!

136

Те САЩ

преди 1 година

До една седмица ще фалират, ако не се договорат да си увеличат лимита на кредитната карта! Тръгнали да санкционират целия свят! И да бетат още пари на Украйна! Смешници!

135

Това просто е

преди 1 година

Клуба на САЩ и колониите му по света ;)

134

Голямата Седморка

преди 1 година

Големи са на дългове и инфлация! Не на индустрия! Ха ха смешници!

133

Анонимен

преди 1 година

Като са мудалиповече от 70 милиарди ЕТ ЕС и колко още от сащ къде са тия милиарди интересно нали ,тоя и оръжиякупуваьащото ми го подаряват нито строи жилищни сгради ,къде са пачките ?

132

До Западняка

преди 1 година

Бежанците тичат на Запад ( Германия) само защото те им дават социални помощи от 2000 евро на човек без да работят! Не защото е много хебаво на Запад.. Ако Китай или Индия им даваха пари без да правят нищо, щяха на там да тичат! Хората които имат квалификация бягат от Западна Европа! Защото не искат да работят за *** бежанци!

131

Човек

преди 1 година

Руснаците само се излагат! Трябваше до крак да избият до сега тези нацисти! Трябваше Киев и Лвов с термобарични тежки ракети и бомби да бъдат превърнати в лунен пейзаж, сякаш Луцифер е дошъл да пирува сред руините им! Избийте ги до крак тези нацисти и поклонници на Сатаната!

130

Санкциити

преди 1 година

Не действат, защото Г7 виче те са най-големите индустриални държави..Те са смешни..А Русия си търгува с Китай и Индиая, които са в Топ 5..

129

Анонимен

преди 1 година

До BG. Това го от *** ли си го изсмука? Преди да пишеш глу.пости не е лошо да се информираш колко държави продължават да ползват F-16 и колко са си поръчали нови такива. Аман от олигоффрени, които само се плюнчат по сайтовете от завист и злоба.

128

Г7

преди 1 година

Имат по молко от 30% от Брутния Вътрешен Продукт в света! Това не стига да налагат санкции на света;)

127

Анонимен

преди 1 година

На нас ни отказаха самолети за временно ползване,за охрана на границите си същите държави,които в момента с лека ръка търсят ф16 за украинците въпреки че не са в НАТО! На това му казваме братски съюз!

126

Г7

преди 1 година

Са просто САЩ ( пропадащия хегемон) и теговите слуги!

125

Анонимен

преди 1 година

Ние ги платихме Ф16 те , а те ги дават на хохлите. Разбрахте ли сега като ви го казвам от толкова време че ние Ф16 няма да получим платихме ги вместо украинците и за Шенген ни излъгаха и за македония и за всичко...

124

Западняк

преди 1 година

До правилно. Виц са такива като теб. Някой видял ли си да се е запътил към Китай или Индия или всички се стремят към страните от Г 7. Даже бежанците от Азия и Африка и те все на запад тичат.