183

Руски агенти

преди 11 месеца

Как е възможно украински пилоти да бъдат обучени за f16 за 4 месеца, а България за две години успя да обучи едва два пилота. Толкова ли сме зле...не вярвам. това е вследствие на обстоятелствата,че България е проядена от руска агентура и тя събитията всичко.

182

Анонимен

преди 11 месеца

За поет не ставаш! С цъpвyли кални ти минаваш по белите листи , а кой след тебе ще чисти ?

181

Анонимен

преди 11 месеца

Тоа ссс требе да е с вишо! Сичката пpaдня на един път я изкара, без точка и запетая ! Ашкoнcки ва!

180

Анонимен

преди 11 месеца

До 186 Ти ли си българин бе уркопитек тук не ти е Бандерия и тя не е в ЕС.И като свърши войната още ли ще просиш бе.Това ли донесе в ЕС простотия и просия.Няма скоро да те приемат там бъди сигурен

179

ссс

преди 11 месеца

скоро глада ще те отрезви добре че си у българия ако не те мързи ще уцелеш и друго ще пееш. и да почерпиш после и по барове ще те заведа шматка неземна смела и вълшебна как ще те стегна ама ще ти простя природата ее виновна на всеки дава различно да се изказва епично

178

bl

преди 11 месеца

За обучение на украинските пилоти освен Top Gun ще се прожектират и първите два епизода на Iron Eagle и на Hot Shots ... безплатно!

177

bl

преди 11 месеца

Стойността на пакета предоставен на Украйна ще е 2 милиарда. Разбивка: 4 самолета F16 - 1 милиард. Въоръжение за самолетите - 150 милиона. Медийна пропаганда доказваща че F16 са неоткриваеми и несваляеми даже и след като са свалени и изгорели - 850 милиона.

176

Анонимен

преди 11 месеца

След малко се прибират мойте братя русофоби от барове, ресторанти и кафета и ще ви подпукаме!

175

ссс

преди 11 месеца

еф зения самолет ще лети но не казва курса на къде някой яко ще го лейле , но тоя патриот го небърка вече е свикнал но като го напънат от вред тоя самолет ще е в стойка въртолен дано задобрее за всеки да има м.......ет френски страсти бе хора той не пей във хора само приглася жалко за украинския народ го отнася а кой ще му приглася желаещите намаляват големите се надяват лицемерно използватко вълшебно и той лети и проси яката руска бухалка ще отнесе на някое небе

174

Анонимен

преди 11 месеца

До 183 В кое семейство бе те като на теб са ти братя ти значи не си българин,а това значи ,че ни от държава в ЕС.

173

Анонимен

преди 11 месеца

Някой прочете ли кво пише на фанелката ? UNITED 24! Те затуй е усмихнат! Добре дошли братя укри в нашето европейско семейство! СЛАВА УКРАИНЕ !

172

Анонимен

преди 11 месеца

Как "Патриот" се изложи срещу "Кинжал", ето какво направиха от Пентагона. Най-вероятно на Украйна повече няма да бъдат предавани такива скъпи системи, защото хипервука на Русия не може да бъде спрянАдминистрацията на Вашингтон отдавна хвали ракетните системи "Пейтриът" по всякакъв възможен начин. Руската армия обаче успешно унищожи инсталациите...

171

Анонимен

преди 11 месеца

Който мисли ,че войната е хубаво нещо е пълен ***.вместо да се опитат да решат дипломатически проблема те продължават да подклаждат това варварство

170

Анонимен

преди 11 месеца

Еднорозите страдат от стокхолмски синдром. Колкото повече ни унижават нашите равноправни евроатлантически партньори, толкова повече се кефят.

169

Сата НАТО

преди 11 месеца

Вчера на нас ни казаха, че не сме в състояние да използваме F-16. Пита се защо, тогава, ни взеха парите, но това е друг въпрос. А как ще ги използва Украйна? ------////------- Никой не ти е взел парите, рузки бо клуко. А Украйна има ХОРА, за разлика от БГ, в която има тьпо СТАДО.

168

Нема Ф-ки за българи

преди 11 месеца

...ШЕ ГИ ШИТНАТ НА РУСИЯ , ЗА "БЕЗ ПАРИ --ПО БРАТСКИ"...ХА,ХА,ХААААА....ПРОДАЖНИЦИТЕ !

167

Анонимен

преди 11 месеца

Как няма да даде! Това е великолепната седморка, елита, S класата! Другото е пълнеж!

166

СМЕХ...

преди 11 месеца

..Ама за какво са ви тия Ф-ки , бе 175.....Я НЕ СЕ УНИЖАВАЙ С ТИЯ СТАРИ КРАВАРСКИ САМОЛЕТИ ...чакай Путин да ти подари нещо за "бог да прости" на Русия, след войната...!

165

Ton

преди 11 месеца

А на нас една студена вода за милиарди ,унижение от където и да го погледнеш!

164

Анонимен

преди 11 месеца

Абе как така ще им "дават" F16 преди НАШИТЕ ДЕТО ОТДАВНА СМЕ СИ ГИ ПЛАТИЛИ още не сме ги получили??? Те по тая логика и ще ни принудят да си купим и буклука Патриот, дето себе си неможе да опази, а после и него ще гледаме пак в ръцете на фашагите. Ми че ега ти съюзниците имаме. Взимат парите, и после- гледайте си работата.