18

....

преди 11 месеца

Абсолютни глупости! Всъщност трябва да се говори за видове токсично поведение сред хората. Описаните характеристика са множество токсично поведение, на което се противодейства с различни способи! Българското общество е пропито от клишета. Явно няма и йота развитие от преди 30 години. Смях! Смешни статии! И абсолютно грешни възгледи!

17

Роза

преди 11 месеца

Статията е истина -има такива хора и съм срещала доста от тях.Ако не го усетиш навреме,такъв може да ти отрови живота.Аз вече имам инстиктивен усет към такива и се старая да ги отбягвам.За жалост това не винаги е възможно!Не бъдете наивни и податливи-това е моя съвет към вас!

16

Анонимен

преди 11 месеца

На мен не ми пречи!

15

Разни видове са

преди 11 месеца

Някои енергийни вампове ви използват само като "кошче за душевни отпадъци" - надуват ви главата с вечното си мрънкане и ви отегчават с размислите и анализите си относно всевъзможни житнйски казуси. Други обаче са достатъчно нагли, за да се опитат да ви манипулират така, че да бъдете нещо като маша в ръцете им или за да ви използват като в онази пословица "Опитва се с чуждите ръце да вади кестените от огъня". Не им се давайте на такива и не се притеснявайте да ги отдалечите от себе си.

14

Holywoodvampireclub

преди 11 месеца

Яжте повече чесън и няма да ви доближат нито вампирите, нито пътниците в градския транспорт сутрин.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Крадено от мен!

12

Анонимен

преди 11 месеца

Аз не бих му се оставил!

11

Анонимен

преди 11 месеца

Вчера един такъв ми исзмучи инергиата казвам ви много лошо ми стана изведнъж. После докато са заредя и мина цял ден

10

Анонимен

преди 11 месеца

1.Първо се Прилепва2.След това Манипулира3.За да може да Изнудва4.Вменява чувство за вина ако изнудването не сработи5.Непрекъснато следи за да предотврати излизане от влиянието

9

До Анонимен 2

преди 11 месеца

Представа нямаш колко много са мъжленцата, които се бият в гърдите, че не искат да се женят, но всъщност очичките им непрекъснато играят и търсят кротка, наивна, но заможна и работлива мома/жена, с която да заживеят заедно и тя да ги обгрижва, да поема по-голямата част от семейния бюджет и само след като се убедят, че келепирът от това съжителство не е малък, тогава евентуално може и да се съгласят да сключат брак и то след като момичето или нейните родители дълго и упорито настояват за това.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Често пъти не проявяват всички изброени по-горе черти на поведение, а само по 2-3 от тях. Но и от такива бягайте, наистина след час-два прекаран в тяхна компания се чувствате като изцеден лимон.

7

Teo

преди 11 месеца

Наяжте се с чесън и им дъхнете! Ако избягат - вампири са. А ако междувременно пият енергийна напитка са енергийни вампири и ако излетят, значи са пили Ред Бул!

6

Граф Дракула

преди 11 месеца

Ще ги познаете по острите зъби и тьпuтe статии!

5

Анонимен

преди 11 месеца

Проблемът всъщност е много по-сеиозенм отколкото го представят тук. И не става дума за умишлено отнемане на енергия. Действително, енергията на хората е различна, тя е невидима на пръв поглед, но има последици.Появата на болести или "просто" функционални оплаквания, нераположения е един много важен признак за неподходящо съчетание на енергиите.Проблем е и "даването"на енергия.Тогава, например, може да се ускори или трансформира метаболизмът на друг човек, с което силно да му се съкрати животът.

4

MaйMyнaтa

преди 11 месеца

Никак не се раэпоэнават, эатва са вaмпиpи

3

Анонимен

преди 11 месеца

Най-голямата грешка е да си мислиш , че ще изложиш някой пред друг, който го обича.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Много лесно се разпознават енергийните т***пиpи - най-често пишат такива кyхи статии, или стари посветени на зодияци и "ретрограден Сатурн вещае...."

1

Анонимен

преди 11 месеца

пожелавам на всички незадомени да се задомят още тази година и да радват на благините от мъжката компания!