15

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя Сашо със свалени карти ли играе покер? А то от наще управляващи ако се намери един който да не гледа на работатаси като на игра може и да се оправим.

14

прости

преди 11 месеца

Ето заради това сме били постоянно в робство заради кражбите завистта и предателството от 140 години от както сме свободна държава продалжаваме в същия дух Българска му работа.бандити мошеници предатели фалшификатори лъжици . Абе няма край както каза един депутат българина е смес от славянин и турчин се ражда хапеш катър е това сме българите народ хапещи катъри . срам и позор сме за Европа защото ние гласуването за мафията Бойко тиквата всички са мафияе в парламента само ПП не всичките от тях

13

Анонимен

преди 11 месеца

ПП са уверени, че "единственият шанс за България да не ходим на избори е втори мандат"/Киро просто/. Каква самонадеяност, само! И защо мислят, че ГЕРБ ще ги подкрепи, един Господ знае.

12

Анонимен

преди 11 месеца

На тая маса за покер падат милиони на ден от мигранти ,наркотици и други.

11

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Пепе немат карти а само мамят.

10

Анонимен

преди 11 месеца

САмо ПП показа карти.... Другите са мишки и престъпници!

9

Анонимен

преди 11 месеца

Шишков уж подаде преди 2 години оставка като архитект на триадица след случая с токовия удар, а сега е министър , какъв покер е това, това е сатнанистки ритуален дом

8

Анонимен

преди 11 месеца

Що бе, показват карти, не е като да не показват, ей на, Бойко хвърли на масата една Гаргамелка и една глава на главен прокурор.

7

Анонимен

преди 11 месеца

До АнонименАйде сега, нищо кой знае какво не е станало, не си е довършила образованието, оставете го момичето на мира!

6

Анонимен

преди 11 месеца

Идва радиация към България. Стойте си вкъщи.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Правителство ще бъде съставено след малко повече от двадесетина дни.

4

Анонимен

преди 11 месеца

РАДИАЦИОНЕН ОБЛАК ИДВА ОТ УКРАЙНА, ЗАРАДИ ВЗЕИВОВЕТЕ НА УКРАИНСКИТЕ СКЛАДОВЕ ЗА БОЕПРИПАСИ, В КОИТО ОЛ1ГОБРИТАНИЯ ПРАТИ СНАРЯДИ С ОБЕДНЕН УРАН! НЕЩО ЗА ТВА НЯМА ЛИ ДА КАЖЕТЕ ВЕ????????

3

Анонимен

преди 11 месеца

Последните разкрития около степента на подготовка и морала на г-жа Мария Габриел поставят много въпроси. Оказва се, че в началото на политическата си кариера е представила себе си за човек, придобил научна степен доктор по политически науки във Франция. С тази пришита титла тя успява да получи необходимата легитимност и да бъде избрана за евродепутат.

2

Враца баце

преди 11 месеца

Не знам, ама у нас изборите станаа нещо като футбола, както го определи Гари Линекер: Простичка игра, накрая побеждават германците! Та и у нас - неколко партии се борят, накрая победител е Бат Бойко!

1

Анонимен

преди 11 месеца

Френски учени за Мария Габриел: Какъв ще бъде ефектът върху образа на България, ако начело на страната застане човек, приписал си академична степен... Открадвайки си титла, тя девалвира стойността на научната степен доктор както в България, така и във ФранцияНяма да има тежест, изправяйки се пред други европейски лидери. Писмо от учени - представители на франкофонската политологична общност за скандала с измислената от номинирана за премиер Мария Габриел нейна "докторска титла"....