8

Анонимен

преди 11 месеца

ДО 5. Не се напрягай. За такива като теб няма да хвръкне хеликоптера.

7

Анонимен

преди 11 месеца

До "?"... Човек ти даже не можеш да пишеш грамотно на майчиния си език, а претендираш, че заслужаваш сигурно наравно с високо квалифицирани кадри. Изключително жалък индивид.

6

до 5

преди 11 месеца

Продавачите ги бие чекмеджето, сервитьорите - бакшиша, охранителите не са останали на мин.заплата, вземат и пенсия. А ти, неположил труд да се образоваш - цапаш сайта с неграмотността си!

5

?

преди 11 месеца

А хората работешти като продавачи сервитьори охрана и други деиностий прежевяват на 800 лева. Как така ште давате 8000 на медик? Със какво е засложил?

4

бай Тодор

преди 11 месеца

А кофичка кисело мляко !

3

още от румъния

преди 11 месеца

Планът на румънските ВВС е да започне придобиването на самолети F-35 A, вариантът без вертикално кацане, започвайки от тази година. Това е най-модерният стелт изтребител, по същество платформа с най-съвременни радарно-невидими сензори.Авиационните лидери не разкриват броя на самолетите, които ще бъдат договорени, така че разходите не могат да бъдат оценени. Полша обаче сключи договор за 32 самолета преди няколко години на цена от 4,6 млрд. долара."Очевидно не мога да разкрия числа, но се насочваме и към три ескадрили", каза Виорел Пана пред TVR.

2

от Рмъния

преди 11 месеца

Румънската армия може да има първите си пилоти на F-35 на обучение в САЩ след около 7 години, но само ако се спази сегашният график.Актуализацията на състоянието на F-35 беше дадена изключително на държавната телевизия TVR News от генерал Виорел Пана, началник на военновъздушните сили. Анализаторите предупреждават, че за да се случи това, договорът трябва да бъде подписан тази година, както съобщи журналистът Аделин Петришор в блога си и цитиран от G4Media.Планът на румънските ВВС е да започне придобиването на самолети F-35 A, вариантът без вертикално кацане, започвайки от тази година.

1

АЗ

преди 11 месеца

И парашути.....!