35

карачанаков

преди 1 година

АЛоу Дерменджията я кажи сега кои са заподозрени за атентата срещу Гешев,нали не си забравил че каза че ги знаеш кои са или по Рашковски ще ги кажеш ама другия път Май и ти много взе да дрънкаш като оня професионалист по вдигане на бутилки и чаши.

34

Анонимен

преди 1 година

За съжаление, главният участник в този хаос, народът, сам е абдикирал от ролята си, да промени нещата и да живее по-сигурно, и по-добре. Протестът е демократичен акт, от който народът се отказа, защото на последния, бе излъгани жестоко. Юмрукът на Радев, корпоративни, чужди сили, яхнаха предишния протест и съсипаха държавата. Време е този път, хората да не позволят някой да ги лъже. Да излязат масово, в цялата страна и за защитят демокрацията, евроатлантическия път на България. ПП,Радев,аут!

33

Анонимен

преди 1 година

Демерджиев да обясни, защо не реагира при сигнала на Гешев, когато главна прокуратура изнесе публично, записи от ъндърграунда? Където се споменават партии, политици и цена за главата му. Защо бяха издадени нови лични документи на издирвания Цветан Василев, който се крие в Белград?

32

Анонимен

преди 1 година

В МВР цари хаос с кадрите, по границата, пътищата, не се реагира адекватно, при сигнали за заплаха за живота на Гешев и на много други граждани. Млада жена бе убита, след многобройни, подадени от нея сигнали до МВР. Защити я частна организация, която няма прерогативите на МВР за санкции към лицето застрашено чужд живот.

31

Бях точен с ...

преди 1 година

Този Пара'зит ще свършили някога някаква работа, или само ще обикаля студията да ръси някакви умозаключения! И какво стана с пробите от магистралите, дето обикаляхте из телевизиите! Когато прокуратурата ви казаха "дайте доказателства", от МВР отговориха, че още не са готови? Кога ще са готови? Преди следващите избори ли?

30

доказателството

преди 1 година

Вижте се що за стока сте-цензурирате Славейков....

29

Без думи

преди 1 година

Както каза Славейков-Не сме народ,а ***.хора,дето нищо не щат да вършат.Аз не зная,аз не мога-общ е глас.Помежду си-буйни и топорни,а пред други-тихи и покорни....Написано е през 1875г........преди 148г!!!!Нещо да се е променило?!!

28

Анонимен

преди 1 година

Сега ще размразят делата за барселона гейт и матахари

27

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да си говорим,в основата на всичко е една тиква,която се е окопала в държавата почти 20 години....

26

Анонимен

преди 1 година

Така е, когато за главен прокурор министър-председатели и президенти се назначават милиционери!

25

Анонимен

преди 1 година

Дайте имена иначе само си говорите

24

А ха

преди 1 година

Хубаво е да има публичност и прозрачност, НО БЕЗ ОСТАВКИ И БЕЗ РЕФОРМА - Е САМО ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА!!! ПОНЕ КАТО НАЧАЛО - ДОКАТО ТРАЕ РАЗСЛЕДВАНЕТО СРЕЩУ ГЕШЕВ, ТОЙ ТРЯБВА ВРЕМЕННО ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН, ЗА ДА НЕ ВЛИЯЕ ДИРЕКТНО ПОНЕ! ВСС ТРЯБВА ДА РЕШИ ТОВА. ТАКА СЕ ПРАВИ В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ.

23

Обективно

преди 1 година

Тия " услуги" НЕ са безплатни. Толкова ли не може ДАНС да провери сметките и имотите на съмнителните корумпирани ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА, отговарящи за спрените дела на трупчета?!? Това би било и истинско доказателство за корупция! Или и ДАНС е в играта?! Не знам какво да мисля вече?!

22

ТОВА

преди 1 година

Е ГРОЗНАТА ИСТИНА. НО ВСЪЩНОСТ ДЕМЕРДЖИЕВ ОБВИНИ. ОСНОВНО СЛЕДСТВИЕТО, КЪДЕТО НАЧАЛНИК Е САРАФОВ. НО ПЪК НЕГОВ НАЧАЛНИК Е ГЕШЕВ. АВНО БЕЗ ДА СЕ МАХНАТ ТИЯ ДВАМЦАТА И БЕЗ РЕФОРМА - НИЩО НЯМА ДА ПОМРЪДНЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА. МАЙ ГАБРИЕЛ ПРАВИЛНО ПОИСКА ОСТАВКИ??? А ???

21

Един Българин

преди 1 година

Прав е и още трябва да има задължителна отчетност на прокуратурата за развитието по всяко едно дело, достъпна в интернет за граждани и журналисти огранчено съдържание. Трябва да има орган в държавата, който да може да наказва прокурори без напредък по делата и той не бива да е в прокуратурата, а най-добре да не е в съдебната система изобщо!

20

Дедо

преди 1 година

Всеки прокурор,който има затруднения при повдигане на обвинения,към по силни лица, или се почувства застрашен по някаква причина, може да звънне по всяко време на Деса Атанасова от ГЕРБ, за да си реши проблемите.

19

Ужас

преди 1 година

Щом и демерджиев е безсилен да направи нещо а само обяснява , че дела не се разследват - смятайБащицата смаза буквално дьржава и народ

18

Анонимен

преди 1 година

И каква полза от този регистър. Ето дават то имена на корумпирани служители по Магнитски. И съдът ги оневинява, няма никакво престъпление, невинни. Ето, има публично. И какво? За КПКОНПИ където преписките също са на тръпчета и дори ги прекратяват по давност? И какво, всичко е прогнило, като хартия.

17

Само вижте

преди 1 година

Вижте бюджета на нищоправещата съдебна система и Българското национално радио....ще ви падне шапката!!!Нали и двете са на държавна издръжка.Така ако продължи,няма измъкване от блатото.

16

Teнгри кан

преди 1 година

Демиржи, кай кой ги поставя на трупчета? Твоят работодател, Румен Радев;))) Григор Здраков, онзи ден употреби точно този термин "на трупчета", хахахаха. Що? Щото Копринков и Узунов, горят;)))