26

1950

преди 1 година

С ТАКИВА КОРУМПЕТА КАТО ППДБ И КОМПАНИЯ- ФИКСИРАМ И РАДЕФ ОПРАВИЯ НУЛЕВА САМО ДЕПУТАТИТЕ ТРУПАТ ДЕПУТАТСКИ СТАЖ ОТ ППДБ !!!!!!

25

Малцинството

преди 1 година

Що ми го нема коментаро бе, батеее? Ще се жалвам у НПО-то и после у Страсбург!

24

Някой си

преди 1 година

Абе Вие наистина сте откачалки?И интересно дали ще имате подкрепа?

23

24

преди 1 година

А къде е ГЕРБ в картинката?

22

Анонимен

преди 1 година

Черепа, който финансира преврата, довел ПП на власт, е също в списъка Магнитски.

21

Анонимен

преди 1 година

Киро просто каза, че ПП ще работи за "смяна" на конституцията? Смяна, или промени в конституцията, което е нещо съвсем друго.

20

Калина

преди 1 година

А бе оня защитения свидетел с 19 - те обвинения,дето сам ще си свидетелства и ще си се защитава от Дубай ,утре ли ще пристигне?!

19

Анонимен

преди 1 година

21 Мафията, черепа В. Божков, Маджо, Бобокови... финансира преврата на Радев, с който ПП бяха инсталирани във властта. Тогава Нексо се настани в България и започна да пере руски пари, и да не плаща данъци. Но не забрави, да финансира ДБ, под формата на дарения. Пак мафията черепа, Нексо, но вече от далечни дестинации Дубай и Белград, започна да плаща на "лобисти" в САЩ, и да поръчва хора в списъка Магнитски.

18

Казано честно,

преди 1 година

...съмнявам се Ф-16 да дойдат, докато руската метреса се изявява като Президент! Докато му грее червената петолъчка на челото, някой няма да му гласува доверие! Но той отдавна е демонстрирал, че последното за което му пука, е ...държавата!

17

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да инсталира отново ПП, във властта, особено с мижавото им мнозинство. Не разбрах, Кирил Петков какво иска точно, "смяна" на българската конституция, или промени в конституцията? О, език на моите деди, как...."

16

оня

преди 1 година

Останали само троловете в коментарите, чикииийте зад компитата изгониха нормалните хора от коментарите. Кой знае какви разправят в къщи какво работят. Трий и лъскай още веднъж капууутскъсан.

15

Анонимен

преди 1 година

Най-добре е да не правите нищо. Вашата част е да сте умни и красиви, да правите само купони и секс. Работата оставете на тези, които могат да я свършат.

14

Анонимен

преди 1 година

Много е смешно как едни избиратели избират едни депутати за да НЕ направят нещо. Аз винаги гласувам за да направят тези, които избирам това, което искам да бъде свършено. Само на ППДБ избирателите гласуват за тях, за да НЕ правят едно или друго. Ако нищо не правят, шансът да си изпълнат задължението е най-голям.

13

?!?

преди 1 година

Очредявям нова партия за коалиция с вас: Да В Е Ба ! Това е името и

12

Анонимен

преди 1 година

Все тая, цирк за през хората. Те не подкрепят правителство на ГЕРБ, но ГЕРБ ще подкрепи тяхното. Слугуват на един и същ господар

11

Мда

преди 1 година

Днес например , чета че платените - милярди от герб за - ф-16 сащ нямало как да ни достави и ни сьветват да поддьржаме миговете колкото можемСмятай -6 милярда колко избори саДобави - 3 милиона от жьлтите павета злоупотреби натам няма смисьл да продьлжавамВинаги е по евтино на избори отколкото герб да управлява

10

Анонимен

преди 1 година

Който иска да види успехите на промяната, да погледне графиката на дълга

9

Анонимен

преди 1 година

Коалицията Продажни Престъпници - Доносници за България ще затрият държавата ни.

8

До 11

преди 1 година

Да путински тролейбус с опорките, след Борисов рязко дълга скочи с 10 милиарда и сега има 13 милиарда дупка без да е построено нищо + милиард за 5 пъти избори. Ти си доста умен, личи си че си от ПП Дб

7

Българин

преди 1 година

Има ли някой,който не разбра, че Тия играят за Служебния кабинет, за да продължат далаверите с посредниците които са започнали? В момента стават такива кражби за милиарди, че ще набутват "плебса" от избори в избори, само и само ГЕРБ да не достигнат до властта! Проблемът е че накрая,пак Бойко ще трябва да им чисти Л'ната на Радев, и неговите Шарлатани! А те стават все по-големи! Но мисли някой, че на Кики и Кокорчо им пука! През на Лена парапета им е , какво става в държавата!