39

Анонимен

преди 1 година

Що ли някой печели изборите като няма да прави правителство?!

38

Пепо

преди 1 година

Тоя,защо така ми прилича на ранния Пеевски?Е,имат малка разлика в позициите.Пеевски още като ученик го направиха Директор на Борда на директорите на пристанище Варна?Представяте ли си?При наличие на Военно морска академия,идва едно шопче,което не е виждало кораб на живо.А този "свинчо",поне е изучен.Трагедията ни е голяма!

37

Анонимен

преди 1 година

Е тая с втория мандат няма как да стане! Да се измитат партиите от НС и да ходят да си доучат урока как се прави Правителство на Националното спасение! Иначе да се връща Симеон Сакскобурготски и някоя врачка да връща духовете на Дамян Велчев и Кимон Георгиев! В никой случай не "помощ" от тези от прокурорската гилдия и от философите-юристи професорите Даниел Вълчев и Пл.Киров!

36

Анонимен

преди 1 година

Абе Вие с Бъларския Народ ли се ебавате бе ? как е възможно тоя *** огрухтял да е депутат ? Путин , закривай тая *** българия бе , закривай такъв срам такова чудо не е имало и по турско

35

Анонимен

преди 1 година

Стою , да ти бера лайката дебело дете провинциално

34

Бай Танас

преди 1 година

Туй момче много е слушкало, и още повече папкало. Явно на тати в офиса папките са тънички и не стават за фитнес

33

Николай Стоименов

преди 1 година

В ПП се появи друго свинеподобно след ококорения

32

Анонимен

преди 1 година

ПП/ДБ БЪЛГАРИЯ ПОБЕДА!!!

31

Бай Дрън

преди 1 година

Вторият мандат ще е като първия мандат на ПП, когато съставиха правителство. Какви 18 месеца, какви пет лева? Целта е да се издържи до есента, да се приемат вреднии несъществени за страната закони и на есен да се обере кайнака от хубавото, вероятно предложено от партньори, като вдигане на заплати и пенсии, а за лошото да се обвинят поддържащите ги партии. Това е цялата работа, не си правете илюзии, че някой искал правителство. Таралеж в гащите на никой не му трябва!

30

Анонимен

преди 1 година

Втори мандат няма да има. Веднъж им дадоха властта на тепсия, на ПП, провалиха се. Няма втори шанс, защото ние плащаме.

29

Анонимен

преди 1 година

Каква съдебна реформа с аматьори и провалени министри, им бръмчи в главите на ПП,ДБ? Имат само един провален министър,"теоретик" и неговата секретарка. Христо Буйкикев много го бива да теоретизира, но в практиката никъде го няма.

28

да

преди 1 година

тоя шо-пар за Коледа ще е готов, бая тенекии мас ще излезе....

27

Анонимен

преди 1 година

Като начало, една диета? Уредена длъжност, с тези килограми, направиха още един *** в ПП. Наред с Ананиев, А.Василев, Христо Иванов...

26

val

преди 1 година

За тоя *** ли плачеха толко променкаджиите? *** на двайсет и няколко години! Той ще ръководи правната комисия и ще прави законите на България! Тоя народ дето гласува за променкадщиите се е побъркал!Майко мила!!!! Начело с Киро Простото и Кокорчо! Бедна ми Българиооооооо!!!!!!!!!!!!!

25

АЛТЕРНАТИВАТА...

преди 1 година

Е ДА МИНЕШ НА ПАНИРАНИ ЧЕРВЕИ И СТОНОЖКИ.. СПИРАЙ ПЪРЖОЛИТЕ..

24

Каракочев.

преди 1 година

Добре охранен. А какво предстои? Машшала.

23

Анонимен

преди 1 година

Все оранени шопари бре!!! Нема ли некои по изгладнели и вталени? Пържолите не са му скъпи като на нас бедняците. Маа не си играе. И от такъв ше чакате да ви оправи стандарта??? Да ама не!

22

Анонимен

преди 1 година

Инфантилът Стою е един голям политически компромис. Още не встъпил в правната комисия, взе акъл да дава.

21

=

преди 1 година

Борисов отдавна си е за смяна, но пепетата са такива брутални леваци, че страх ме хваща за държавата. Да монтираш този мамин бузанчо за шеф на правната комисия в парламента е заявка за провал. А законите и особенно наказателния кодекс са врата у поле. Вместо опитни и компетентни юристи да назначаваше новобранец завършил един набеден университет е не само нахалство, това е саботаж

20

Анонимен

преди 1 година

Какво закусва Стою? По две цели прасета сигурно, а?