21

Зеле с ориз и гъби

преди 1 година

Наред е след 2 години Макагномчо да си тури една такава скъпа гривна.

20

Анонимен

преди 1 година

"Това е само защото намекнал на един съдия, че ще го подкрепи за по-висок пост, срещу някаква услуга. " --------- ем, видя ли сега съществената разлика у БГ-то....нашите са играчи, намкването е през други хора. В БГ записите няма намеци, а има глупости от това кой с кой спал, кви кюлчета МАЙ имал и дали има пищак до главата.....едно да кажеш, че ще подкрепиш някого, ако ти свърши услуга, друго е да вярваш на думите на някой си, че дал някъде кюлче.....щото другия много се кефил!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Това е само защото намекнал на един съдия, че ще го подкрепи за по-висок пост, срещу някаква услуга. Тука се размятат пачки и кюлчета и никой нищо. Купени имоти с пари, които не се покриват от заплатата за цял живот и пак нищо. В тая държава ще останат само мошениците и слабоумните, които гласуват за тях.

18

До Бай Дрън

преди 1 година

Твоята теория е че някой (Сорос , Ротшилд или кой знае какъв друг торбалан са си измислили конспираторите ) може да купи френската прокуратура , но проблем му е българската ......????

17

Бай Дрън

преди 1 година

Ами така е, когато Соррррос изкупи много прокуратури в света. Щеше му се и българскята да иупи, но нещо не му се отдава, твърде слабенки се оказаха непеотата му.

16

Спас

преди 1 година

Саркози заслужава Нобелова награда затова че елиминира Кадафи. А Макрон ще получи такава след като елиминира Путин.

15

Анонимен

преди 1 година

той вкара франция в нато

14

Teo

преди 1 година

Каквото и наказание да се даде на този свят на човек, който унищожи цяла една държава и обрече народ на мизерия, само и само да замете под килимчето отношенията си с нейния владетел, ще е малко! Тоя ще го съди историята! Тук хората сме безсилни!

13

Янко

преди 1 година

Да обаче Франция е държава. А България е канализацията и задния двор на Русия - разграден двор. Бедни сме заради Русия а не заради демокрацията, умници!

12

Анонимен

преди 1 година

Президентите носят гривни, народа верига!?

11

Кина

преди 1 година

Между другото, съдебните лекари също са много корумпирани. И срещу добро заплащане са готови да вкарат невинен човек в затвора с фалшиви "експертизи". Няма и осъден лекар за лекарска грешка в България. Така че лекарите в България могат да убиват ваши роднини безнаказано и никой няма да поеме отговорност.

10

Джо

преди 1 година

Саркози еднолично спаси българските медицински сестри в Либия преди 20 години! Поклон! А Кадафи след това го убиха като куче и Путин знае че с него ще се случи същото!

9

Неудобен

преди 1 година

Не знам доколко е бил подкупен, всеки политик повече или по-малко търгува с влиянието си по един или друг начин. Но е явно, че има по-силен характер от Макрончо, и затова го държат далеч от политическата сцена.

8

Перниканец

преди 1 година

до 7 - да взе $ 4 млд за да спаси потъваща тогава банка и след смърта нямаше на кого да ги връща. Класически измамник. Жалко, че няма да лежи в затвора.

7

Помним

преди 1 година

Този взе пари от Кадафи и после за "благодарност"заедно с САЩ и Англия,нападнаха и ограбиха Либия,убиха Кадафи и така пуснаха бежанците от Африка към Европа ....

6

Кире

преди 1 година

Това е разликата между Европа и комунистическия блок. В първия случай като те хванат те осъждат ефективно. Във втория си назначаваш Прокурор и дела срещу теб няма, пък ако ще цялата държава да гледа на живо как се изнасят нашите данъци с чували и кюлчета.

5

Баба Радка

преди 1 година

На Европа кръвта е КОРУПЦИЯТА.Всичко друго е ЛИЦЕМЕРИЕ.

4

Зозо

преди 1 година

Например Р.Гечев трябва да влачи топуз 10кг. до живот. Тоя фалира 13 банки. мен лично ме набута 10000 дойче марки 1996г.

3

Руси

преди 1 година

Френския Лорер !

2

Зозо

преди 1 година

Ами тука кога? Тук не гривна, ами топуз трябва да влачат по 5-10 години комунистите.