256

Анонимен

преди 1 година

Абе пропагандатори! Що не покажете снимки на "повредения" Патриот??? Защо НАТО свика тайно екстренно съвещание, за което никой нищо не пише и не казва??? Защо по обявите в украинските саитове се предлагат парчета от Патриот- а??? Защо САЩ пращат екстренно нова локаторна станция с команден център??? Да, повреден и се отремонтира посредством НОВ! Патриот е наистина уникален! Единствената ракетна система, която се крие от средствата, които самата тя трябва да поразява. Смешници сте вие!

255

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво представлява Ама цял свят вижда че украинците яко мачкат .Въпреки че ми настръхва косата да го пиша Но мисля че става все по вероятно русите да използват ядрено оръжие.Тази операция бе предвидена за месец два да завърши Един вид блиц криг по немски маниер .За това обаче явно руснаците не разполагат с генерали от калибъра на хитлеровите.

254

Вече

преди 1 година

Представлява някакви отломки !

253

Анонимен

преди 1 година

Гошо, Пейтриът е унищожен само според руската пропаганда. Една ракета Кинжал струва 10 млн. $. Русия може да произвежда до 2 ракети на месец.

252

Гошо

преди 1 година

До 270: Напълно си прав, но тази ниско качествена техника унищожи високо технологичния прескъп американски комплекс и то с една ракета. Патриот е унищожен и не подлежи на възстановяване, а струва 500 милиона долара и една негова ракета 3 милиона долара.

251

Очевидно

преди 1 година

кинжала е поредната ниско качествена руска техника

250

ФАКТ

преди 1 година

ЯПОНИЯ ПРЕГОВАРЯ С НАТО,ФИНЛАНДИЯ ВЛЕЗЕ,СЕГА И ШВЕЦИЯ. РУСКИТЕ БОТОВЕ В ТОЗИ ВЕСТНИК И ТЕ ЖИВЕЯТ В НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ. НЯМА ЧОВЕК,НАПРАВИЛ ТОЛКОВА ЗА РАЗШИРЕНИЕТО НА НАТО ОТ ВЕЛИКИЯТ СТРАТЕГ ВЛАДИМИР ПУТИН!

249

Разработчик кинжала

преди 1 година

До 250 до 258 Ся ко да ти кажа!? ти си баш путинофил! А путинофила НЕ знае и НЕ може! та дай да зема да тъ попитам! каква логика използва ФАУ 2 TTL или CMOS?. . . . . . . . . . . . . . Учи български! Имаш дефицити! А за логиката на ФАУ-то, тя е лампова, защото транзистора е тепърво 1956 измислен от Шокли и Бардийн! Всичко е майтап, че като гледам умствения ти багаж не е голям и все пак не можеш да го носиш, но за транзистора е вярно!

248

Хахахаха

преди 1 година

Още малко и влизат в Москва.....

247

Хахахаха

преди 1 година

https://youtube/watch?v=RF3EXnZXPl8Тия украинци са пълен смях

246

Анонимен

преди 1 година

Най-обикновенна балистична ракета, която е качена на самолет за да се хвали Путин, че има 1500 км обхват, от който 1000 са на самолета щ, който я изстрелва иначе има само 500 !!!

245

Запалянко по футбол

преди 1 година

Хм...българинът разбирал и от ,,ракети"....

244

пена

преди 1 година

Представлява нещо, което явно е лесно за сваляне с Пейтриът....

243

Анонимен

преди 1 година

Американските патриот не могат да унищожат кинжала. Могат да уцелят само някой боин самолет на СЩ..

242

БОГ ДА НИ ПАЗИ!

преди 1 година

Кинжал? Дето УКРАИНСКАТА ПРОПАГАНДА вече ги сваля по шест наведнъж? САМО ЕДИН КОМЕНТАР - НЕ БИХ ИСКАЛ НИКОГА ДА УЗНАВАМЕ У НАС "КАКВО ПРЕДСТВЛЯВА РУСКАТА ХИПЕРЗВУКОВА РАКЕТА КИНЖАЛ". Да бъдем разумни. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

241

Анонимен

преди 1 година

Какво представлява Кинжала, отговорът е нищо особено

240

Лърч

преди 1 година

Накрая се оказа че укропите не 6 кинжала, а са прибрали 6 блогера за публикуване на кадрите с паническия отстрел на боекомплекта на Патриота, за да не го разнесе ракетата.

239

пейтриът

преди 1 година

кинжалите падат, падат от небето падат

238

Поговорка

преди 1 година

Който кинжал вади, от кинжал умира !

237

Анонимен

преди 1 година

Бла-бла, главното е че са лъгали Путин, че Кинжал е нова разработка, а не модификация на Искандер за изстрелване от самолети, а Искандер е почнат още в СССР и готов през 90-те години.