196

Анонимен

преди 1 година

Каквото са се шегували че представлява било е. Сега е лесно пукащо се балонче.

195

Анонимен

преди 1 година

Че янките са тЪ*nu е видноЗаложиха на куц кон.Зеления ще предозира и бандата ще се разтуряНа какво още разчитат в Пентаграма никак вече не е е ясно,като и Сол(ташака им)тенбергим ритна канчето и каза,че си бие дузпата от Отана,защото много отъня и той.Само тия от Албиона още се ежат но те още не са разбрали,че"Хонка"вече е на Чината и Тайван е тяхна територия.А надеждата им,че Индия от тук нататък ще ги храни,е илюзия на е-та степен.Нищо чудно и да се разпаднат(две кралства и една република)

194

Анонимен

преди 1 година

Кинжала разкри безаналогавата некомпетентност на блатните. В този смисъл представлява нещо като "Господари на Ефира", смях на поразия.

193

Анонимен

преди 1 година

Кинжала разкри безаналогавата некомпетентност на ***. В този смисъл представлява нещо като "Господари на Ефира", смях на поразия.

192

само факти

преди 1 година

интересното е 4е блатните се позовават на два АНОНИМНИ изто4ници ( а какви 4иста4ката на замесник паза4а на мола до пентагона ... някой местен костя копеийкин рускинята обслужваща по гръб база на националната гвардия или богер от земята е полоска или направо.. иван дуракин 5 поколение афро американец от питер ) и с това се из4ерпват вси4ките им доказателствА ... сериозно поне снимка някой официялен представител дори хутите показват . айде по сериозно

191

Какво следва

преди 1 година

С хиперзвуковите ракети Кинжал и Циркон Русия изпреварва САЩ. Те нямат защита срещу тях, поне засега. И заради войната в Украйна това дори и западната пропаганда не може да го скрие.

190

Това е НИЩО

преди 1 година

Ако се извадят зайчетата от ръкавите и от двете страни-да се зачаткат сателитите, тогава човечеството ще проумее що е това цивилизация. Барми и Ръбъл, Бети и Уилма ще бъдат най-търсените "Я"ксперти, с каквито титли се кичим, а щракаме по клавитурите като Анна Пулемьотчица на Тачанка. Петка Консултант, Чапай - политкомисар, Ташунко Сапа управител , Поразяващата ръка- съдия.

189

Анонимен

преди 1 година

Ръждиво рушко джелезо, кво може да представлява. Отдавна сме ви казали, що пак питате?

188

Факти или пропаганда

преди 1 година

До само факти: Ако тези видео кьорфишеци, които произвеждат серийно украинците бяха факти, досега украинската армия да е стигнала до Москва. Дори и в САЩ медиите неохотно признават за унищожената пускова установка на ЗРК Patriot. А другото е само видео.

187

само факти

преди 1 година

До Що за информация? е и ? фал 1 също го може ...а което лети по балисти4на крива и е поне двустепено си е балисти4на ракета ... единственото по особено при кинжала е 4е ползва ускорениет от миг 31 като допалнителна степен за ускорение което го прави първата ниско серийна ракта макар 4е опити с подобни са правени още от 50 години на 20 век в Сащ Британия Франция и СССР а най вероятно и китай ... общо взето нищо ново под слънцето

186

само факти

преди 1 година

прехвален бо,,кл,,ук както се видя излязоха видеа с ПОНЕ ТРИ прихванати кинжала

185

Малко за политика

преди 1 година

Това, че прехваленият ЗРК Patriot не е могъл да защити дори себе си от руска ракета не е добра реклама за възможностите на американската армия.

184

Що за информация?

преди 1 година

Що за информация от този "Център за стратегически и международни изследвания (CSIS)"? Още първото изречение е една голяма г'лупост. Кинжал не е балистична ракета, а ракета, която (освен надвишава 10 пъти скоростта на звука) може да маневрира през целият си полет.

183

блицкриг

преди 1 година

Кинжалът от аналогов-нет, стана анало-говнет.

182

Анонимен

преди 1 година

Американците такива ракети още през 70-те.В.а.тенките откриха топлата вода пак :)

181

Анонимен

преди 1 година

Укрите пак издърпаха късата клечка.Жал ми е и за САЩ-исаните.Толкова много мерак и надежда и накрая едно нищо.

180

Кой ще иска Patriot?

преди 1 година

САЩ ги продават за милиарди, а се оказва, че не струват. Една хиперзвукова ракета и установката за изстрелване вече е за вторични суровини. И за нас се отнася. Да си пазим С300.

179

Анонимен

преди 1 година

Какво представлява руската хиперзвукова ракета "Кинжал"? ---------- плашипyтаpник :)

178

димо

преди 1 година

сегашните условия да бъде засичана ако добави и трапецовидна треактория не днес но и след години няма да бъде засичана от нито една ПВО системи. Защото самият принц на действие е различен. Двете Американски система пазещи Киев са били поръчени от Германия но под натиска на Американците бяха предоставени на Украйна те са най- новите системи със Изкуствен интеллект която струва над 1 милиард долара (състои се от 7 или 9 модула) и ракетите са най усъвършенствените всяка от коята е около 5 милиона за старите системи е всяка ракета е около 3 милиона.

177

димо

преди 1 година

трапецовидна назъбена траеактория която има вид на плазма - облак- около 800 С градуса както и собствена система за противниковите ПВО системи. Летяща с променлива треактория и векторна сила тя едновремено получава информация за кординатите си от спътниците така и от командният пункт.? ?Малцина знаят ,че тая ракета не лети по класическа треактория тя си променя както скороста такан и треакторията ПВС не може да предвиди след колко време и къде ще бъде на кои кординати . Ако лети с променлива треактория не е възможно при сегашните условия да бъде засичана ако добави и трапецовидна треактор