15

Kazah

преди 11 месеца

Требва да вкарате бахурко и още 5-6 гер0ераса о затвора за да има незидание иначе сте неква реализация форевър. Казах! Кой ще носи отковорност за кражбите и злоупотребите бе. Фалирахте държавата. Кой мисли че може да се продължава така само кухаците.

14

Анонимен

преди 11 месеца

Правосъден министър и главен прокурор от ДБ и ще видите какво ще стане.

13

Анонимен

преди 11 месеца

ПП.дб не са се извинили за предишното управление и за скритото даване на оръжия на украйна. Това е непреодолимо различие но точно тук е горещия картоф. Не мога да разбера Герб защо тръгна да ги подкрепя. Трябваше да са пас и всичко щеше да се оправи. Но са подлизури и загубиха !

12

Анонимен

преди 11 месеца

Правителството предложено от ПП.дб е по лошо дори от това на Габриел. Герб.сдс нямат право да подкрепят ПП.дб които според мен са предатели. Нови избори е решение. Герб ще спечели. Не съм тролей така мисля.

11

Боко

преди 11 месеца

Боко е тиква, ама с депутатски имунитет.

10

От един ден

преди 11 месеца

Имаме независим Главен прокурор и ГЕРБ се изпокриха.

9

анонимен

преди 11 месеца

На другите избори и 20% няма да отидат до урните. На народа му писна вече.

8

данчо

преди 11 месеца

След вчерашният ден въпроса е защо все още Боко Тиквата не е арестуван??????

7

Въпрос на стил

преди 11 месеца

Откакто се е пръкнала столетницата, друго не прави, освен да разкалва терена и да създава проблеми дори и там, където няма такива!

6

Циркът се вихри

преди 11 месеца

Не може да е по-тъжно за България! Личи , че след юмручето на Гумен Гадев се срути цялата държава ! Вече няма читава институция! Тотален срив на държавата България! Това успяха да постигнат проруския прецедент , заедно с комунисти и престъпници ! А окрадените стотици милиарди от народа вече няма и Прокуратура, която да ги търси! Това беше задачата на Рундю Гадев !

5

Анонимен

преди 11 месеца

1 е прав, сега всички си прехвърлят горещия картоф. От една страна американското посолство ги притиска да направят правителство, от друга страна на никой не му се иска да е виновен, че е приел закони, които никой не ще и е вкарал държавата във война, защото това ще е краят на политическия живот на партията му. Вероятно ПП като по-задръстени ще бъдат тикнати напред да свършат мръсната работа и да оберат негативите. Това си личи от подкрепата на ДПС. А после Бойко пак ще се появи да ни "спасява".

4

Ха ха ха

преди 11 месеца

Дб да не са луди да се самоубият с пп след тоя грандиозен скандал свьрзан с заплахи кьм главният прокурор като подкрепят гербДа не говорим , че избирателите им в-90% са антигерб настроени млади хора

3

Анонимен

преди 11 месеца

Къв диалог с тая Марийка, дето са й написали репликите и тя едва ги помни, а са две-три общи фрази! С такова няма диалог. Това си е монолог - от едната страна имаш човек, а от другата калинка. Диалог им се привидяло! С изкуствения интелект стават по-смислени диалози отколкото с тая калинка! Добре че беше Корни да реагира! Щото Кирчо като му покажеш фуста и веднага си пита (или пипа) "органите" и е съгласен с всичко.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Корни използва хаоса в прокуратурата да трупа дивидент, обаче следващия път и нея като Възраждане дори няма да я канят защото е ясна.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Цирка е за пред раята. Ще има правителство с вторият мандат на ПП и ДБ, което ще бъде подкрепено от ГЕРБ и ДПС. Вече го инструктираха задокеанските им покровители.