12

Ала бала

преди 1 година

Пълни глупости. Повечето болници имаха изградени такива площадки от времето на бай Тошо...ама повечето са или направени на платени паркинги или на тяхно място има построени разни сгради. А там където са запазени хеликоптери няма да има.

11

Анонимен

преди 1 година

Абе супер ама в реалният живот неможеш да прескачаш етапи. Тука на неандерталец давате телефон работата. Хубаво да има въздушна линейки ама стъпка по стъпка бе управляващи първо трябва да има линеяка на колела после са има паркинг за тая линеяка после да има лекар и сестра. Щото в моя град линейките паркират в калта на поляната или на тротоара и са на 20 години.

10

Анонимен

преди 1 година

Ехооо, хвърковатите, тези площадки трябва да се поддържат и използват. Колко хеликоптера ще имате, че да бъдат правени площадки в "почти всички" болници. Освен предизборни балони, имало и предизборни хеликоптери. Колко ще харчите за хангарите и базите? Или под предлог, че човешкия живот е безценен, колкото можете - толкова.

9

Анонимен

преди 1 година

Да ги обучават на подходящи апарати че ако се наложи да могат да ги изпратите помощ на Украйна

8

Пияния помак

преди 1 година

Меджидията е чист разбойник. Фалира болницата в Девин преди години. Над девинската болница, на 100м. има площадка за хеликоптери, едно време кацаха. В момента е завзета от частници, затрупана с дърва, баластра, стари камиони и какво ли не. Поомашка работа.

7

Анонимен

преди 1 година

Мерси , нато

6

Харчите

преди 1 година

милиони за ***. Файда йок. Пречите на естествения подбор. Който върви срещу природата , далеч не стига.

5

Анонимен

преди 1 година

първо оправете нормалните линейки - да не закъсняват, да не са с пияни лекари, лекарите да не се гебили и т.н. и т.н. - тръгнал да праи площадки то линейки още няма - абе караколиоооо - много си кух

4

Анонимен

преди 1 година

На гол тумбак,чифте пищови!

3

Линейкаджия

преди 1 година

И всички градски автобуси ще заменим с въздушни линейки ! Ако искаме да отидем на пазар, ще повикаме въздушна линейка. Ако искаме да отидем на ски , викаме въздушна линейка. Ако искаме да отидем на море, викаме въздушна линейка.

2

Анонимен

преди 1 година

Голямото чудо. Не спряха да опяват за тези линейки. Вземете ги и тогава ги хвалете. Площадки не са нужни във всяка болница. 20 са напълно достатъчни за размерите на страната ти.

1

тука има, тука нема

преди 1 година

може да има, може и да няма