22

...

преди 1 година

занимават ни с гешев -мешев, а ето къде са проблемите на държавата.Неграмотния *** с 61 провинения продължава да е по пътищата -спете спокойно,деца.

21

Анонимен

преди 1 година

Според съда всичко е наред. Тия дела завършват така или с домашен арест. Извода е, че явно може да се прави каквото си искаме безнаказано. Като в Хондурас, Сомалия, Зимбабве, джунглата на Амазонка

20

БЕСЕН

преди 1 година

КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ !ДОЖИВОТ !

19

Подсъдим

преди 1 година

Не прокуратурата , а съдът трябва да поонесе отговорността за корупциятан , която го е обхванала изцяло ! Интересно защо няма разследвани съдии, като всички са богаташи - милионери ???? Откъде тези милиони с една чиновническа заплата ???? Съдията е чиновник !!! Чиновник, който служи на мафията и престъпниците - само те имат пари за подкупи!

18

dakotabg

преди 1 година

До 24-ти:Абсолютно съм съгласен,но ще си позволя да допълня! Не е зле и да се потърси и този,който му е дал СУМПС

17

Анонимен

преди 1 година

Пили, дрогирани и с повече от 10-15 нарушения - УБИЙЦИ С УМИСЪЛ. А на НЕГРАМОТНИ - никаква книжка. Как си е зел изпита е ясно. И кои така ги зимат - също.

16

Анонимен

преди 1 година

Когато в самолета от и към летище София, има повече кюмyp отколкото във влака София-Видин, работата хич не е на добре!

15

Анонимен

преди 1 година

Да си беше сложил каска

14

Анонимен

преди 1 година

Вчера пътувах в самолета с един такъв типичен представител,около 20-25 годишен.Целия нашаран в мастило,нагъл до безобразие, пререди всички на опашката за гейта, сложил си качулка, за да е по-мутра.Влиза в самолета и сяда на произволно място и 20 минути стюарда се опитва да му обясни къде да се премести.Неграмотен до степен,че и цифрите не разпознава.Разквича се на полу български да си мести и чантата, вижда, че не го разбират и почва да ръкомаха.Ужасна картинка.

13

АнонимеН

преди 1 година

ДА СЕ БЛЪСНЕШ С МОТОР В СПРЯЛА КОЛА КАТО НЕ Е БИЛО ДОРИ НА ЗАВОЙ А НА ПРАВ УЧАСТЪК ТРЯБВА ДА СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕКАДЪРЕН! И ЗА КАКВО ИЗОБЩО Е ОСЪДЕН! ОСЪДЕНИЯ ДА СЪДИ ДЪРЖАВАТА!

12

Анонимен

преди 1 година

Какво се правите, това е от поне 30 години едно време от училище ни карах да ходим да гледаме дела, ами за убийство с кола даваха условни присъди.

11

Ядрен вампир Z

преди 1 година

На Лютви Местан колко му дадоха?Или по точно той колко им даде?

10

100% Бай Ганьо

преди 1 година

Един младеж от ямболско пиян надрусан ей така удари блъсна кола управлявана от бабичка.Бабата не умря на място а изгоря жива след като колата и се подпали.Дадаха му 2 години.Това преди 5-6 години някъде беше.Вече отдавна е излязъл

9

Анонимен

преди 1 година

Да подадат жалба в Страсбург. Някой най-накрая трябва да осъди цялата държава, наред със съдии, прокурори, министри, депутати. И какво, сега пак най-голямата мутра и рушител на Родината иска да управлява с помощта на една марионетка. И разните партии разговарят с нея и с него. Под лицемерното мото, да се спасявала България. А от него, кой ще ни спаси!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Ясно е ,че с протести не става !

7

Гешев

преди 1 година

Не можах да разбера каскета с какво е виновен за този случай. Ще сменят 10 от по важните по шопето и това ще е, плявата надолу остава вечно като горд баща пернишки прокурор.

6

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

"КРИВОСЪДИЕ" какво да го правиш. Така е било и така ще бъде, защото просто хората са масово такива.

5

Анонимен

преди 1 година

Тази присъда е гавра с човечността и потъпкване на правовата държава.

4

Анонимен

преди 1 година

Какъв БХК бе? От защитения вид на олигарсите и мутрите е. В България няма съдебна система, нито правораздавателна., нито разследваща. Всичко е корумпирано и прогнило. Ало, ало. Този съдия познаваме ли го? Ще уредим ли работата? Дори не се крият.

3

Анонимен

преди 1 година

Само зъб за зъб, око за око помага.