66

dd

преди 1 година

Като ги слушам тия, ми се повдига.Средно ***, много нагли и до уши увъртени в далавери.Ка1ества за висок пост в конюктурна служба. БГ реалити.

65

Анонимен

преди 1 година

А Сарафов, кой ще го съблече?

64

Самарин

преди 1 година

Време е някой да каже,че Сарафоулу е един посредствен,елементарен курсист от т. нар. симеоновска скола,която беше инкубатора за милиционерски кадри.Голям,тежък на кг.този се завъртя като пумпал на 180 градуса,за да си запази задникът.Там в една папка,Гешев сигурно има данни за заместникът си,които ще го сложат в позата туш и то в скоро време.

63

Анонимен

преди 1 година

Значии можело да се говори истината.Помните ли историята от 2013 година.Тогава мафията пак се бяха скарали.Борисоф , тогава министър в изгнание , се беше покрил в една болница и от там ревеше , също като Сарафов сега че Доган искал да го вкара в затвора и там да го убие...Какво стана след това.Сдобриха се и започнаха наново.Резултатът го виждаме сега България окрадена има дъното на Европа.С Главен прокурор Гешеф...

62

Анонимен

преди 1 година

Докато този чеше ид главен прокурор срещу титуляра гръмва взрив и той прави двусмислени изявления, после критикава защо главния е ползвал брониран автомобил, демек да е бил с обикновен, в същото време па се чувства застрашен и и иска охрана... народна поговорка - Не ме гледай какво върша а слушай какво говоря хахах

61

Анонимен

преди 1 година

Да, спретнаха ви активно мероприятие и всички се изпокарахте!

60

ББ

преди 1 година

САЩ не назначава...и не служи на ограбващи Народа му и прогонващи децата му като вас с Гешев...Сарафов...едно и също сте,слугите на убиеца путин,ограбващи България от над 30 г.служещи на руските служби и мафията назначена ...си бършат ръцете със...САЩ,вие сте престъпниците и робите,вие продавате животите на децата си...за копейки!БГ комунистите сте невиждани роби...от десетилетия!децата ви ще ви презират и отричат от вас!

59

ББ

преди 1 година

До СарафовСАЩ Посланиците не назначават,САЩ изпраща 6-ти Американски и Убива враговете на Свободният Свят!САЩ защитава Народи като Вашият!децата Ви мечтаят да пребивават в САЩ!Истината е че,сте превзети от руската мафия,децата ви бягат от домовете Ви...позор сте!руската пропаганда..."приятелство" ви докара да сте бедни,неграмотни,да служите на грабещи ви мафиоти назначени от ДГБ-ЩАЗИ-ДС,САЩ могат без вас...а Вие без...САЩ и Свободният Свят???САЩ не са спряли никой желаещ да емигрира в...Сибир!

58

Мира

преди 1 година

Царя е на Дондуков 2 и все още не е гол.И неговото време ще дойде Върна се от ЮАР и надеждите за правителство рухнаха Започна войната Царя иска да управлява със служебни правотелства

57

Вьзмутен

преди 1 година

До вчера протестира в защита на гешев под мотото нас не ни е страхДнес вика страх ме е от гешевКомедиант абсолютен - срам за службата

56

Сарафов

преди 1 година

Аз съм новият Главен Прокурор! Американският посланик ми го каза - няма как да не се случи!

55

Анонимен

преди 1 година

Ла***няна работа е политиката!

54

Анонимен

преди 1 година

*** работа е това политиката!

53

Анонимен

преди 1 година

Нали някои казваха ние ги ловим те ги пускат,а съдът казва няма убедителни доказателства да се отсъди спрямо писаните закони какво да се присъди,понеже излиза,че следствието,не е открило,не е дало убедителните доказателства на обвинението според писаните закони за да се яви пред съда и кой цар е гол,като гола вода.

52

Леле

преди 1 година

До вчера викаше: Това е заплаха за убийството на Гешев! А днес вика: Страх ме е от Гешев!!! НЯМА ТАКАВА СВВВИННЩИННА!!

51

Анонимен

преди 1 година

Царят гол, ама царедволците и те голи. Дорде ги облече народът, и той ще остане гол.

50

Неисторик

преди 1 година

Докопаш ли власт и/или мангизи истината става лукс който не можеш да си позволиш.Накрая съвсем изчезва.И двамата да си ходят.Не че нещо ще се промени но поне ще има спокойствие.

49

Анонимен

преди 1 година

На нас от години ни е ясно, че царят е гол, ама защо чак сега се сетихте да го кажете :)))

48

оставка некадърници

преди 1 година

Не само царят, но и придворните му шутове са голи и то не от вчера или онзи ден!

47

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям този мъж! Достоен че не мълчи!!