333

Анонимен

преди 1 година

Тоя да даде обяснение за глупостите,които наговори по телевизията за т.нар. атентат. Всичко е един театър за пред народа. Из**ЕТ сте!

332

Анонимен

преди 1 година

Нека да се страхува престъпното коnелeнце. Да на би Гешев да реши неговата бомба да е истинска?

331

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера, защо племето е срещу Възраждане когато те са единствените до ден днешен непровалили се! Заради това което говорят твърдят плиткоумните скудоумци! Костадинов не ходи с охрана - защо? Досега не съм видял по ерудирани хора в парламента от него, не че няма в България! Парламента е пълен с хора със съмнение за завършено образование, каквото и да е то!

330

Анонимен

преди 1 година

ти си бил пойна птичка, славейче, продължавай да пееш

329

О'скара

преди 1 година

Оскар за главна женска роля се присъжда на Гешев, Борисов и Пеевски. Елементарни ченгеджийски пиески! Ха ха. Посредствени хора на върха на държавата които си мислят за богоизбрани за цял живот. И какво са направили за България: крадили са, убивали са, всички божии заповеди са нарушили. И тези хора ще са съдници? Че те са най-големите престъпници!

328

баба мара

преди 1 година

подаваите си оставките и прекратете цирко-вете по медиите няма да се харчат париза нема нищо 30 години не сме мръднали в развитието си само прос-то-тии отсутрин до вечер

327

Ужас!

преди 1 година

След разказаното от Гешев и Сарафов не е ясно дали нямаме мафиотизирана прокуратура щом Сарафов го е страх Гешев да не го убие и иска охрана.

326

Анонимен

преди 1 година

СЛЕД СПЯВКА ПРИ РАДЕВ! ЧЕТЕ !ДАЛИ СА МУ ТЕКСТ И МУЗИКА ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО! ТАКА БЕШЕ ОБУЧЕН КИРО !НООО КИРО ОБЪРКА ТЕКСТА!ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПЪЛНИ НАРЕЖДАНЕТО НА ЧЕРЕПА! ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ФИГУРАНТ КАТО ПРЕЗИДЕНТА !ИЗЛЯХА МИЛИОНИ ЗА ПРОТЕСТИ! ЗА ПАРТИЕН ИНЖЕНЕРИНГ И НИЩО!СЕГА ЗАПОЧВА МРЪСНАТА ИГРА!ДА БЪДЕ УБИТ С КАЛ!БОБОКОВИ МАДЖО ПЕЕВСКИ МИНЬОВЦИ И ДВА ЛИСТА СПИДЪК НА МОШЕНИЦИТЕ НА БКП

325

Анонимен

преди 1 година

Държава, в която заместник главният прокурор получава охрана от държавата, за да не го убие главния прокурор, не е държава.

324

Ванга казваше:

преди 1 година

..." ще се намери Човек, който да вкара крадците на народа взатвора!" Този ден дойде!!!! Поклон, Гешев! Смелост и Сърце! Народът е с теб!!! С БОЖИЯ помощ!!!!?

323

Практичен

преди 1 година

Предлагам да се снеме охраната на всичките и да се разберат. Да се махне и охраната на Доган, Борисов и Пеевски също. :)

322

Кой е

преди 1 година

...неуравновесения т!? До вчера викаше: този атентат цели убийството на Гешев! Днес: страх ме е от Гешев?! Лудост!!!

321

Вече

преди 1 година

Почвам да си мисля дали Сарафов и А.Петров не са комбина ! А може би целта е била точно да изглежда, че Гешев си е направил постановка, за да настроят всички срещу него !?!!

320

Анонимен

преди 1 година

Гешев се страхува за живота си, Сарафа и той се страхува за живота си. Бойко и той изплашен за живота си?!?! Егати мафиотската държава дето всички са уплашени за живота си ама никой не пуска кокала:))

319

Анонимен

преди 1 година

Забелязахте ли как Сарафов сам се злепостави като обвинява Гешев, че е неуравновесен човек, а всъщност Сарафов говори като неуравновесен, действа като неуравновесен и това може да се констатира без да сте експерти или психиатри. Има нещо гнило в цялата сапунка с изказването на Сарафов в първите часове след взрива. Защо трепери докато чете? Кой му написа текста?

318

586

преди 1 година

Гешев ходи на Боровец да ***

317

Анонимен

преди 1 година

Гешев във Възраждане след като го свалят агентите на клинтън

316

Гичо

преди 1 година

До Анонимен Този плазмодии не бори мафията а целува мафията, и не е само той...

315

Анонимен

преди 1 година

този плазмодий ли бори мафията?

314

Anonimen

преди 1 година

Гешев ще ви разкаже играта