38

МЪКА И СМЕХ

преди 11 месеца

https://bntnews.bg/news/todorov-shte-podam-ostavka-ako-se-dokazhe-che-vzrivat-sreshtu-kortezha-na-geshev-ne-e-celyal-ubiystvo-1233652news.htmlСАРАФОВ БЛАГОДАРИЛ НА ИЗРАЕЛСКИЯ ЕКСПЕРТ А ПОСЛЕ ...

37

Анонимен

преди 11 месеца

КАТО НЯМА ИСТИНСКИ МОТИВИ, СИ ИЗСМУКВАТ ОТ ПРЪСТИТЕ И СЕ ВНАСЯТ ФАЛШИВИ. ЗАЩО ПРОСТО НЕ СЕ ИЗЧАКА РАЗСЛЕДВАНЕТО НА АТЕНТАТА? ЗАЩО ТОЛКОВА СЕ БЪРЗА, КАКЪВ Е ТОЯ ВНЕЗАПЕН ЗОР?

36

Анонимен

преди 11 месеца

"За голяма моя изненада Борислав Сарафов внесе искане за моята оставка с мотиви, които не отговарят на истината. Аз още не съм ги чел..." хахахаха ... Е как тогава разбра, че не отговаряли на истината? ... Направо не мога да повярвам, какви хора има на най-високите етажи на властта. Гаф след гаф. Даже не могат да лъжат като хората хахаха

35

Анонимен

преди 11 месеца

ЯСЕН ТОДОРОВ "Аз от 30 години съм следовател" - ЕТО КОЙ 30 ГОДИНИ ПРИКРИВА МАФИОТИТЕ, КОИТО ОГРАБИХА 120 МИЛИАРДА ОТ БЪЛГАРИЯ!!... А "ОПИТЪТ ЗА УБИЙСТВО" БЕШЕ РАЗШИФРОВАН КАТО ЖАЛКА ИМИТАЦИЯ ОТ ИСТИНСКАТА ЕКСПЕРТНОСТ!!!

34

Оня

преди 11 месеца

Точно това е проблема - ти и такива като теб сте в следствието и като цяло в правосъдната система от 30 години.

33

Пак за герб

преди 11 месеца

Гешев или Борисов те учиха да лъжеш? Питам , защото и тамне си добър! Не било пиратка, а било да убива, само дето счупило фара и одраскало калника.... Чекмеджетата са с фалшиви евро от цветния ксерокс, магистралите не са "крадени", те просто се разрушават сами... АПИ не е държавна структура...още лъжи?

32

Анонимен

преди 11 месеца

Той не знае мотивите но въпреки това казва че не отговаряли на истината! И това ми било следовател който трябва да има кристално логическо мислене за да навързва доказателствата. Голям майтап.

31

Той

преди 11 месеца

Нищо не се е променили приятел,така и мен и много други,без да казват ЗАЩО ни пенсионираха и си заложиха свой хора,послушковци с близалки!!!

30

А са де?

преди 11 месеца

Какво пише: Борислав Сарафов внесе искане за моята оставка с мотиви, които НЕ ОТГОВАРЯТ на истината. АЗ ОЩЕ НЕ СЪМ ГИ ЧЕЛ, никой не ме е запознал с тези мотиви,

29

Анко

преди 11 месеца

Какъвто Гешев,такова и следствието и прокуратурата!Всичко е толкова прогнило и корумпирано,че остава само пълното изриване на Авгиевите обори в цялата държава!За каква промяна говорят и в Парламента,президентството и даже зеления чорап!Пълна смрад!

28

Обективно

преди 11 месеца

Сарафов явно е много зависим, за да се подхлъзне така яко в Бойковия политически ШАНТАЖ. ЯВНО ИМАТ НЕЩО СРЕЩУ НЕГО. И го държат на каишка. Видя се кой е мъж в тази ситуация! Впрочем и Божковточто затова поздрави Гешев, защото е повече от ясно, че ББ и Влади са заедно в кюпа на Крадците и Заедно са го изнудвали за пари, а той пък се ползвал от техния ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР!!

27

Герб

преди 11 месеца

Типично по герберски част от експлозива била открадната

26

Анонимен

преди 11 месеца

До АнонименАко е било така, един приятел изчисли, че това е повече от Първа космическа скорост - над 8000 м/с, следователно - да са отишли в космоса и да валят от там и свалени спътници. Ама те не паднаха ....

25

Анонимен

преди 11 месеца

До АШКОЛСУН.Съгласен - поне за дълго ще си имаме началник

24

Въпросче Анкета

преди 11 месеца

Погледнете Я Тая Физиономия и ми Кажете - Бихте ли си Оставили Детето и Една Минута само с този Индивид?! После се Замислете, че на Него му Поверено Следствието в Държавата!!

23

Недялко

преди 11 месеца

Не сте на страната на лошите, вие сте с прически отклонения, господине

22

АШКОЛСУН.

преди 11 месеца

ДА СИ ИЗБЕРЕМ ЕРДОГАН БЕ, АКО ОТПАДНЕ ДРУГАТА НЕДЕЛЯ!

21

ЧЕРЕПА ПРЕМИЕР!

преди 11 месеца

ГЕШЕВ ДА ИМ ИЗВАДИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ И С ДЕМОКРАЦИЯТА ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА! ПЛАЧЕМ СИ ЗА ДИКТАТУРА, АМА ПОНЕ ЩЕ СИ ТЪРКАМЕ ТАЛОНИ ДО ОТКАТ!

20

Анонимен

преди 11 месеца

Е нали прокуратурата е независима?!? Какво се Гешев та Гешев..... Защо я правите зависима?

19

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев нарита Баневи и Божков и стана най лошия на земята..... Виновен във всякакви емоционални медийни клишета.....