201

:)

преди 11 месеца

И единият лъже, и другият лъже. Въпросът е да се сбият, та да спечелим ние. Но няма да стане.

200

Анонимен

преди 11 месеца

Всичко е само Спектакъл !- Докато Няма нито един осъден Крадльо в затвора, Нито един не е върнал дори малко от Накраденото , къщи,палати,хотели,злата, фабрики , болници и т.н. - Всичко е Кражба -33г Зловеща кражба !

199

Край

преди 11 месеца

Българите искат да видят как Гешев почиства цялата политическа тиня. И да седят на първия ред с пуканки. Ми няма как да стане. От сега да си знаете. Гешев ще си качи цената и ще се продаде. Изчистването на тинята става със 200 000 души пред парламента.И преучаредяване на държавата и вкарването на поне 200 човека от тия в затвора за различни срокове.Гешев няма да направи революция - ще я осребри.

198

КАКВО ЗНАЕ ГЕШЕВ?

преди 11 месеца

Е СЕГА ЗАПОЧНА ДА ГИ ТРЕСЕ СТРАХ ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА! КТБ, ДЖЕЙНКОРП, АЕЦ, БЕЛЕНЕ, ТРАНСИМПЕКС, ОФШОРКИ, ИМОТИ В ЧУЖБИНА, ЯХТИ, САМОЛЕТИ, КРАДЕНЕ, КРАДЕНЕ, КРАДЕНЕ...

197

Възмутен

преди 11 месеца

Да му се чудиш на Бойко бе... Ами кажи - Тоя не го познавам и никога не съм го виждал... Какво се чудиш толкоз?

196

Предложението

преди 11 месеца

Консул в Турция, голяма вила край морето, държавна заплата и партийни добавки от държавната субсидия на ГЕРБ.

195

Анонимен

преди 11 месеца

Тази работа я върши Пиар Севи Бойко. Те си чатят постоянно, видя се от всички. Стига лъжи на гербодепесарите бойковисти.

194

Край

преди 11 месеца

Гласувайте бе. гласувайте. Гласуване му е майката. С гласуване ще преборите мафията окопчала държавата с железни пипала. В някой друг живот. Без кръв и затвор няма как да стане бравчеди.

193

И ЮМРУКА ТОЖЕ.

преди 11 месеца

ЗАЩО СКОЧИХА ПРОТЕСТЪРИТЕ СРЕЩУ ГЕШЕВ ПРЕДИ 3 ГОДИНИ? ЗАЩОТО ПОДГОНИ БАНЕВИ, ЧЕРЕПА, ВЕТКО, МИНЬО, БЕНЧО, БОБОКА, ОЧИТЕ... ВСЕ НАШИ ХОРА.

192

koko

преди 11 месеца

народа сме зад Гешев- българския Фалконе, ще прегази мафията за ден-два

191

Край

преди 11 месеца

Сега ще се види под каскета има ли ТОПКИ или изсъхнали стафиди. До тук на Бате му се дръпна слюнката.А вие се гответе да гласувате. Пак. И пак. И ПАК ...Щото с гласуване някой е победил мафия нали...

190

Анонимен

преди 11 месеца

Няма измитане този политически б****к.

189

Банкя

преди 11 месеца

И пак се прави на луд тоя отвратителен еднокнижник. Той и шайката му крадяха 20 години и сега запъхтян отново "ни чул, ни видял". Е няма такъв наглец.

188

джо

преди 11 месеца

БОРИСОВ ГЛЕДА ДА СПАСИ КОЖАТА СИ .АМА КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ЗА ДАЛАВЕРИТЕ МУ/АФЕРАТА БАРЦЕЛОНАГЕЙТ И МХ.ДР

187

той мутафчиев

преди 11 месеца

До Черноризец Хлабавбез разрешение от Бойко нищо те прави

186

Боко си замина

преди 11 месеца

Боко пусна по пързалката доста от своите солташаци от мафията ГЕЙБ! Най-добре го отигра с апартамента на Цецо Ухото. Но всичко има начало и край. Гешката Каскетски е не по-малко долен от Буци и ще свали рейтинга на Бидоня до 2-3% !

185

Анонимен

преди 11 месеца

Подчиненият ти Гешев,каза да очакваш неочакваното др Борисов!!-:))) И на теб ти готвят нещо вече!! Доказателства и то явно документирано!!!-:))

184

Алекс

преди 11 месеца

Случаят Гешев е показателен за начина на действие на ББ спрямо съратниците му.Използва ги докато му вършат работа и когато вече са неудобни,ги захвърля като мръсен ***.ПП/ДБ да наблюдават внимателно и да го заобикалят по-отдалеч.

183

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев не е искал посланническо място.

182

Черноризец Хлабав

преди 11 месеца

Христо Мутафчиев веднага да ги взима на щат в съюза на артистите тия всичките. Такъв театър рядко се вижда.