241

Бгр

преди 11 месеца

Абе вижте я на видео тая Гаргамел верно мяза на травестит- ето това е лицето на герб и на оная свиномутра от банкя-това ни готвят тея ***.

240

Анонимен

преди 11 месеца

Лойко,не лъжи, и Гешев ли не познаваш като Влади Горанов ?

239

Виктор

преди 11 месеца

А Вальо каза, че футболиста Патрик-Габриел Галчев и ММА боеца Симеон Наковски искали, да се бият за сърцето на Принцесата заради която Дани Илиев заряза Гери Никол в СПАРТАК РИБЕН РЕСТОРАНТ и сервитьорите застанали между тях. Защото не е позволено там да се бият, защото това е елитен ресторант и ще изпочупят инвентара, ако се сбият там, а то всеки иска да е гадже с Принцесата Тя е най-харесваната мацка!

238

До 253

преди 11 месеца

Това пък с" терасата " на човека е най големия раздухан абсурд от кликата саботьори.В смисъл,проблем с тераса няма.Аапартамента е купен в това състояние ,а " огромното нарушение" е навес добавен от строителя за да не влиза вода в апартамента.Терасата е законна,колоните също,само навеса не е.И затова биха тъпана, защото КПКОМПИ настъпа олигарх.А Рашков с 22 имота си върти синджирчето,е кой е облагодетелстван и от кой?

237

Анонимен

преди 11 месеца

Ти винаги си бил в позиция само си спомни за Валенсия за посланика с терасата.Имаш достатъчно калинки пращаш ги срещат се но ти Все нищо не знаеш винаги са виновни други.И умееш да се кълнеш и кръстиш пред народа но ще рита като умираш ще Гърция за греховете си.

236

Анонимен

преди 11 месеца

Е, да, от 3 г.политическата мафия ДБ,ПП бегълци олигарси чрез техните марионетки от горните,тв фарфарони,разни " бойци" сръбски,матрьошките около Радев искаха оставката на Гешев,който им развали комфорта постигнат през прехода.И ,какво ,след атентата- оставка да се иска също не е нормално.До скоро пак горните системно създаваха внушения за пиратки, арогантно и нечовешко.Потрес е

235

Анонимен

преди 11 месеца

Приказката за Простия народ и бедна държава ще важат докато Бойко е в политиката.Гешев,Божков,Цветанов,братя Бобокови и други личности казват публично ,че той е виновен но Българина не вижда как Бойко ги дърпа към дъното.

234

Ти да видиш..

преди 11 месеца

До Анонимен 234 Ти с децата пак ли си тук ?Не разбран човек , ей ! Кви деца , кви пет лева ?

233

Царичина ДУПКАТА

преди 11 месеца

Прехода започна когато по БНТ дадоха ЗАТВОРНИЦИ в Затвора скандиращи:"СДС,СДС,СДС"....................и приключи когато в близкия до сакселото Баня ПАЗАРДЖИШКИ ЗАТВОР пак по БНТ дадоха как затворници скандират с цяло гърло:ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА.................. МАФИЯТА това са затворниците които даже може чрез Политик да ръководят Държави

232

Анонимен

преди 11 месеца

Май е напълнил гащите щото сметката за плащане идва???

231

Анонимен

преди 11 месеца

Обещал на голям началник да изнесе целата България. Оня като видял перфорираните пътища му теглил един шут и му дал туба вазелин.

230

Изход

преди 11 месеца

Бойко трябвя да се оттегли на пенсия и Мария Габриел да застане начело на партията,за да има шанс да излезем от задръстването

229

Кире

преди 11 месеца

:) Шегобийко:)

228

Анонимен

преди 11 месеца

Другото ''ентересно'' е : Колко от герб са гласували за Ердоган , впомощ на ДПС ?

227

Анонимен

преди 11 месеца

Кой ще даде поданство на Борисов , ако Ердоган падне от власт . Е-нтересно , защо пък от ДПС - в България , не са гласуваЛЕ за Ердоган , ами ако дойде пак на власт????

226

go

преди 11 месеца

tребе само още един намагнитен от Герп, и ще се разпаднат от самосебе си

225

Пари требат

преди 11 месеца

Цяла Червена България трябва да я вкараш в концлагер и *** да помогнеш на запада разгромил Адолф Хитлер защото ги съдят за трилиони сега афроамериканците а утре и други и няма спирачки............Ислям Тууурция го приела тоя във БКП и ДС

224

Фесбукар

преди 11 месеца

Сасипаха я тази даржава. Клета маика балгариа.

223

Анонимен

преди 11 месеца

Иванчо и Марийка се скарали. И така нататък. Иванчо Гешев и Марийка Габриел... Марийка била момиче на повикване за мандати на Бойко Истината. Бойко Истината предложил на Иванчо да го прати посланик, консул или аташе в Турция. И да му пази Чувалчетата и Кюлчетата в турската вила край морето.

222

Анонимен

преди 11 месеца

Този затапи България за години напред. Няма срам и съвест да поставя цял народ като заложник за личното си оцеляване. Не разбра ли, че рано или късно и той и цялата му шайка ще са от другата страна - заклеймени и отхвърлени от всички. Анатема