Отдавна не ям цаца, това беше младежки романтичен период. Спрях и скумрията, вероятно е въпрос на възможности и насищане.И? Недоверие в ресторантите, лоша риба, какво правим?
Не са проблем цените, а бруталното надменно обслужване и надписването на сметки. Синдрома "балкантурист" още дълго ще тегне над туризма ни !
Сто грама цаца за 6,50 закупена за 4 лв. килото замразена в лидала. Я сега сметнете печалбата. А за гранясалото олио да не говорим. Но *** си му е гот и 10 лв.ще плаща само да му пуснат маанетата и да му викат голем си.
Гадна мазна цаца във канцерогенно олио не сменяна от месеци!! После не се чудете що толко хора около вас си заминават от рак!! Глупав и *** народ е българския! 6,50 цаца при себестойност 0.50 стотинки! Единствено и само пълните гушата на гадния мазняр собствиник на фургона!!
Виц: В ада. Глас от казана - Абе защо не сменяте поне мазнината? Отговор - Ти ли не знаеш, продавачо на цаца? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
И след като чинно си платите и хапнете.... до 2-3 часа сте за дълго време в тоалетната със стомашно разстройство! Да си знаете, олиото се сменя точно един път на сезон :) Скъпо е! Оливерниците лепнат :) Масите.... също гнус...... Мила родна картинка!
Капанчетата в Бургас: 6,50 лв. порция цаца, сафридът гони 9 лв.