44

Общ работник

преди 1 година

Порция пресни калмари с бира. Новата класика. Или ако все пак искате дребна риба си поръчайте гаврос, който е изчистен, да всяка една рибка се чисти. Чакам с нетърпение да се вдигне още малко температурата. Във всеки удобен момент ще сме на гръцкия бряг това лято.

43

Анонимен

преди 1 година

Благодаря за хубавия сафрид!

42

Анонимен

преди 1 година

Аз в слънчайка платих 9лв за кана айрян

41

Анонимен

преди 1 година

Пак като не е 20 кинта порцията цаца е добре това 6,50 за пържена рибка......хахахаха :)))Аз не бих дал толкова за некаква цаца, но съм от Варна, не знам как са тамот вътрешната провинция :)))

40

Гърция Гърция

преди 1 година

Нека да е скъпо,мен ме боли фаро.У Гърция е най добре.Няма престъпници (бизнесмени)концесионери на плажа,мазни напомпани толупи да ми искат пари за това онова.Всичко е сиртаки, суфлаки, псаргаки, и узаки ЯСОООО отдалече ви казвам будали ходещи на Челно море.

39

Аз

преди 1 година

След две седмици съм в Гърция. Не ми дреме. Почвам с мидите и аншоата на корем. С удоволствие няма да ходя по тая *** на бетономорието и ме кефи, че всеки когото познавам с два лева в джоба не му и хрумва също.

38

Гларус

преди 1 година

Ние тия работи не ги кушаме....

37

Въпрос:

преди 1 година

Фритюрната палмова мазнина дали изобщо е сменяна от сезон 2019 преди ковиТ пЛандемията?!?!? Щото не е рентабилно нЕк'си да се набутват с грешни пари да се сменя всеки сезон...така де - ден година храни все пак :)

36

Бай Спиро

преди 1 година

Преди 2 години лятото пътувам командировка в източна България. Спираме да обядваме в кръчма в Обзор. Сафрид, бира, пържени картофи, минерална вода. Идва келнера, носи сметка 70 лв. Гледам небрежно лъхнал Редбул - 20 лв. Правя бележка, почва да ме псува и нарича пинтия....аха, да ми скочи на бой. От 30 години се съм почивал на нашето море, ама вече и в командировка няма да спра да се храня там !

35

Турист

преди 1 година

След 2-3 години слаби от пандемиятя, бойкот на БГ заведенията по морето за още 2-3 години и им се **ба *****та на ***.

34

Анонимен

преди 1 година

Глупости са това. Още миналото лято цацата се продаваше по плажовете за 8-10 лева. Сега няма как да е 6,50. Чакайте да видим като почне сезона как ще е

33

Ганьо на море

преди 1 година

Мазна цаца пържена в палмово масло и изветряла бира от кран, мечтата на всеки цъpвyл.

32

Анонимен

преди 1 година

До USASUPER КИРО НОФ ***!

31

Нудист

преди 1 година

В морската на пейките с аверите, цацата от вкъщи, току що изпържена и бира от кварталното магазине

30

Black River

преди 1 година

Алчните търговци в Чалгаристан, могат да вземат всичката налична цаца, сафрид и миди, и да си ги натикат в ректумите! На бг кафявоморието, кракът ми никога повече няма да стъпи. Яжте си гранясалата цаца, плюскайте преработените вчерашни огризки в шведска маса закуски, плащайте за чадър 50 лв, пийте кафе за 10 лв, като ви е толкова акъла! Гърция, Турция, Румъния, Черна Гора, Албания - все страни с морета. Няма да е евтино, но и няма да гледам мутри, татуирани с патешки жуки *** и и.D.иотЕ!

29

Гларус

преди 1 година

Най лесния начин да ги накажете тия капанджии е да не купувате, или заменете цацата с хайвер и препечени филийки+ бира.

28

Шоп

преди 1 година

Капанчетата в Бургас да умират, аз давам малко повече но в Испания :-)

27

аз не

преди 1 година

ако някой плаща значи цената е подходяща .

26

Мамаха

преди 1 година

Майко 100 грама са 6.50 а сметнете килото им.идва на 65 лева е гадни търговци по скъпо и от злато да си ги ядат те

25

Анонимен

преди 1 година

2.40 лв е 0.5 кг. замразена в магазина - сега прегледах цените. 6.50 за 250 грама за ликвидна стока като рибата е доста глупаво. Ако я размразиш и вече трябва да я продадеш. Но аз ако ида с един фритюрник и я пусна тая цаца на 1 левче за 100 грама мутрягите ще ми счупят кокалите.