Порция пресни калмари с бира. Новата класика. Или ако все пак искате дребна риба си поръчайте гаврос, който е изчистен, да всяка една рибка се чисти. Чакам с нетърпение да се вдигне още малко температурата. Във всеки удобен момент ще сме на гръцкия бряг това лято.
Пак като не е 20 кинта порцията цаца е добре това 6,50 за пържена рибка......хахахаха :)))Аз не бих дал толкова за некаква цаца, но съм от Варна, не знам как са тамот вътрешната провинция :)))
Нека да е скъпо,мен ме боли фаро.У Гърция е най добре.Няма престъпници (бизнесмени)концесионери на плажа,мазни напомпани толупи да ми искат пари за това онова.Всичко е сиртаки, суфлаки, псаргаки, и узаки ЯСОООО отдалече ви казвам будали ходещи на Челно море.
След две седмици съм в Гърция. Не ми дреме. Почвам с мидите и аншоата на корем. С удоволствие няма да ходя по тая *** на бетономорието и ме кефи, че всеки когото познавам с два лева в джоба не му и хрумва също.
Фритюрната палмова мазнина дали изобщо е сменяна от сезон 2019 преди ковиТ пЛандемията?!?!? Щото не е рентабилно нЕк'си да се набутват с грешни пари да се сменя всеки сезон...така де - ден година храни все пак :)
Преди 2 години лятото пътувам командировка в източна България. Спираме да обядваме в кръчма в Обзор. Сафрид, бира, пържени картофи, минерална вода. Идва келнера, носи сметка 70 лв. Гледам небрежно лъхнал Редбул - 20 лв. Правя бележка, почва да ме псува и нарича пинтия....аха, да ми скочи на бой. От 30 години се съм почивал на нашето море, ама вече и в командировка няма да спра да се храня там !
След 2-3 години слаби от пандемиятя, бойкот на БГ заведенията по морето за още 2-3 години и им се **ба *****та на ***.
Глупости са това. Още миналото лято цацата се продаваше по плажовете за 8-10 лева. Сега няма как да е 6,50. Чакайте да видим като почне сезона как ще е
В морската на пейките с аверите, цацата от вкъщи, току що изпържена и бира от кварталното магазине
Алчните търговци в Чалгаристан, могат да вземат всичката налична цаца, сафрид и миди, и да си ги натикат в ректумите! На бг кафявоморието, кракът ми никога повече няма да стъпи. Яжте си гранясалата цаца, плюскайте преработените вчерашни огризки в шведска маса закуски, плащайте за чадър 50 лв, пийте кафе за 10 лв, като ви е толкова акъла! Гърция, Турция, Румъния, Черна Гора, Албания - все страни с морета. Няма да е евтино, но и няма да гледам мутри, татуирани с патешки жуки *** и и.D.иотЕ!
Най лесния начин да ги накажете тия капанджии е да не купувате, или заменете цацата с хайвер и препечени филийки+ бира.
Майко 100 грама са 6.50 а сметнете килото им.идва на 65 лева е гадни търговци по скъпо и от злато да си ги ядат те
2.40 лв е 0.5 кг. замразена в магазина - сега прегледах цените. 6.50 за 250 грама за ликвидна стока като рибата е доста глупаво. Ако я размразиш и вече трябва да я продадеш. Но аз ако ида с един фритюрник и я пусна тая цаца на 1 левче за 100 грама мутрягите ще ми счупят кокалите.
Капанчетата в Бургас: 6,50 лв. порция цаца, сафридът гони 9 лв.