68

ФАКТ

преди 1 година

Капитализмът не се интересув от другите. Всеки си гледа себе си. Аз не се оплаквам. Живея добре. Но като гледам толкова нещастни хора наоколо ме потиска. Също ми е гадно че има толкова наркомани. Не зная да ги презирам ли ,или да ги съжалявам. Бих предпочел да не съществуват. Искам един иделичен свят в който няма насилие ' войни ,бедни ,болни ,нещастни хора. Не желая наркомани да съществуват. Свят който ако можех бих си създал за мен.

67

%

преди 1 година

... са останалите етноси. 5 милиона Румънци са изчезнали от Румъния и там ли тиквата им е виновен? Имам правото на избор. Точка по въпроса.

66

%

преди 1 година

Като не ви харесва беж. Никой не ви кара и да четете Български новини и да ми подхвърляте изрази като "Българите били такива и онакива". Тези смешни братвежи няма да трогнат никой. Аз за 20 години в западна Европа от 0 Български и Румънски роми до пълно е с тях и тяхните семейства. Имат работа и си изплащат къщи или апартаменти. Това в България е невъзможно. Дойдох си за година и виждам тук там ромка с деца и все са възрастни. Било в махалата пълно ама друг път. Българите избягаха първи и сега..

65

Анонимен

преди 1 година

По времето на ГЕРБ два милиона избягаха в чужбина - по близо 200 хиляди на година.

64

Седефа

преди 1 година

Гласувайте ,за ГЕРБ и ще са по 500 000 на година отлив.

63

Към Нероден

преди 1 година

Ти не си "Нероден" а Изроден! Самоубий се!

62

Рандъп

преди 1 година

Темпото е добро.

61

Анонимен

преди 1 година

Странна е социалната политика относно демографията. Дават се социални помощи на социални групи, които имат деца и без тези помощи и не се дава нищо на другите социални групи, които нямат деца и се нуждаят от социални помощи, за да имат деца.

60

Анонимен

преди 1 година

Демографската катастрофа започна от 1991 година заради огромното обедняване след 10 ноември 1989 година. За няколко месеца доходите ни паднаха десетина пъти. Даже и сега над 33 години след преврата, доходите ни не могат да осигурят и половината от стандарта на живот, който имахме преди 1989 година. Въпросът е къде спаха властимащите след 1989, а не се заеха с най-големия проблем на България - демографската катастрофа. Засега нищо не се прави по въпроса.

59

Анонимен

преди 1 година

Много по показателна е демографската картина с разбивка по етноси. Българският етнос се топи с около 100 хиляди души годишно, а другите два се увеличават. Преди 1989 и българският етнос се увеличаваше, но капитализма бе реставриран и изчезваме.

58

Деемокрация

преди 1 година

Който не му харесва границите отворени. Всички са свободни да напуснат. Агент Пол Грейс

57

Анонимен

преди 1 година

Изключително елементарно е. Намаляне на кражбите от властта поне малко, повишаване на стандарта на живот (то това ще е следствие от първото), декриминализиране на тревата. Гарантирам, че проблема няма да съществува пъвече, нооо да няма как да се случат тия неща :/

56

И К,во

преди 1 година

От това. Нали това е тактиката ,да останат само забогателите хайдути да се наживеят.

55

Анонимен

преди 1 година

Някои пишат, че през соца било добре и сме стигнали население от 9 милиона. А някой помни ли, че през същото това време хората нямаха право да излизат свободно да работят по другите държави? Ако тогава границите бяха отворени сега България щеше да е с 3 милиона население максимум. Защото е било много " хубаво " тук

54

Анонимен

преди 1 година

Приоритетите на бъдещото правителство... политиката бля бля,кой с кого бля бля, нито дума за демографската криза или брутални реформи в здравеопазването... те мислят за нас ?!

53

...

преди 1 година

Не е задължително да съществува тази държава. Ако нещо не може да оцелее.... не се и налага. Вика му се еволюция.

52

Прозтаг

преди 1 година

Тоя на картинката дали не подпрял сладураната с дръжката на теслата?!

51

Русия се топи тройно

преди 1 година

и то за седмица.

50

Цецо

преди 1 година

Познавам една, която абортира щото мъжа й не искаше да купи Мерцедес. Смешното е, че самата тя нямаше Мерцедес, а Ауди. И двамата бяха със заплати над 6К и двамата имат по 4 апартамента в центъра на София. Хич не е до пари въпроса. Просто момичето е кухо и я е страх да бъде майка предпочита да обикаля по планините и да виси в тиндър. Така са възпитани, както вика долния коментиращ - не са длъжни да раждат, свободни са да стоят умствени и емоционални бездетни инвалиди на по 40г

49

Иван

преди 1 година

Познавам една, която абортира щото мъжа й не искаше да стане културист. Смешното е, че самата тя не беше културист. И двамата бяха със заплати над 5К и двамата имат по 2 апартамента в центъра на София. Хич не е до пари въпроса. Просто момичето е кухо и я е страх да бъде майка предпочита да обикаля по планините и да виси в тиндър. Така са възпитани, както вика долния коментиращ - не са длъжни да раждат, свободни са да стоят умствени и емоционални бездетни инвалиди на по 40г