13

Отбор та дрънка

преди 1 година

Доказано с факти Майдана е организиран в други държави изцяло чужди на Украйна.....факт........Чисто ПСИХОЛОГИЧЕСКИ украйнските майдановци знаят че бащата и майка им нямат нищо общо с Украйна и вся власт Коминерн Зеленики етнос дали...........Зеленски го гледах по Фрийдъм ТВ да говори следното:"Бяхме 50 000 000 а сега без никакви войни до войната украинците сме намалели с над 10 000 000 обаче това няма абсолютно никакво значение"......над 10 000 000 по малко украинци нямали значение?......Евала

12

Анонимен

преди 1 година

Прасето и Свинята Лех Валенса е станал прасе и *** насилствено и принудително........Няма какво да се лъжеме.......Има невидими вълнови оръжия за тих безшумен мълчалив геноцид които даже могат да променят външният изглед......Свинчето Лех Валенса вече изтребил над 100 милиона руснаци и ги редуцирал до желаните от него само 50 милиона..............А знаете ли какъв добър седесар е Александър Йорданов според второто поколение милиционер от ДС и БКП Бойко от Банкя

11

Анонимен

преди 1 година

Този е национален предател от най-долнопробен тип, точно затова е изпратен от герб за евродепутат. Там работи против интересите на България.

10

Анонимен

преди 1 година

ББ -- премери си температурата, американска подлого. Явно нямаш пари за самолет до ню йорк и там да се влееш в редиците на наемните слуги на фашизоидната демократура на власт в сащ.

9

Анонимен

преди 1 година

Такова нещо като "джентълменско споразумение" няма написано никъде. Това е напълно извън правилата и духа на Парламентаризма! Но... такива като Деска сигурно са го чували като са играли като малки на жоменка и от там го знае и прилага.

8

ББ

преди 1 година

ти си обслужващ персонал комунистите бе,какво направи за България и Българите???гушиш рубли през ЕС фондове!ЕС е превзета територия от руснаците!кого лъжете!изпратили 30 танка в Украйна!уоу...руски ченгета сте...деца и внуци на партизиани сте...работещи Раша да е империя и Света ни да са им роби!!!няма начин!!!

7

Анонимен

преди 1 година

1 Александър Йорданов е демократ. Един от основателите на СДС, кой си ти? Правилно е постъпил. Избран, председател на парламента, неможе са бъде сменян, когато комунистите си поискат.

6

Анонимен

преди 1 година

Правилно. Днес Киро просто обвини ГЕРБ, че са провалили избора на техния шиши за шеф на правната комисия, като не били изпълнили някакво джентълменско обещание. Той напомни, че Желязков ГЕРБ вече бил избран и с техни гласове, стоял си на трибуната в парламента, а теният бузанчо, не бил избран. Киро просто обаче пропусна да каже, че Желязков е избран с уговорката, на ротационен принцип, докато шефското място на правната комисия ПП,ДБ искат за постоянно. Подло.

5

Анонимен

преди 1 година

Доживяхме тази долна твар и корумпе, да дава акъл какво да се прави и как точно стават тези неща по европейски???

4

За този

преди 1 година

Гласуваха избирателите на ГЕРБ.

3

Анонимен

преди 1 година

Всякой милиционер е на амбразурата. Милиционери се държат за гушите. Милиционери искат оставки на милиционери - хубаво време. Интересно. Носят се слухчета... Каскета е в Америка повече от десет дни... Слухчета, че каскета е чукнал сделка и е пропял... Та затуй сега го гонели довчерашните му аверчета-милиционерчета. Дали е така? Предстои да видим.

2

Анонимен

преди 1 година

сашко - комсомолското деятелче - предатеилите на христос са ангели сравнени с него

1

Алеко,

преди 1 година

Не съм вярвал, че някой толкова чистосърдечно ще си признае, че келепира е всичко за него. Забележете, че Александър Йорданов не прави никаква разлика между споразумение и оставка - веднъж докопаш ли властта и няма пускане. Специално за Йорданов аз мисля, че ще пристане и на Възраждане, ако го оставят в Европейския парламент