70

Анонимен

преди 11 месеца

До льо...льо много пъти ти слагам минус но не се хваща обаче си за минус.

69

Анонимен

преди 1 година

Входа мирише а не входът.

68

Анонимен

преди 1 година

Иванова между думите се слага апостроф въпреки и независимо дали слагаш запетайка. Поне това да беше научила но иначе философстваш макар че нищо не ти се разбира....

67

Анонимен

преди 1 година

*** носят месо от заклани животни от село и го продават в кварталните магазинчета.

66

Анонимен

преди 1 година

Бъдяте бунни граждани, прередете ги. Също като едно вряме на ленински съботник

65

Анонимен

преди 1 година

Жената която критикува малко по надолу има много грешки самата тя.

64

Алито от София

преди 1 година

Гашолизма е по страшен от фашизма, цървулите са свикнали с лятна кухня, та и тези така, а много рядко има софиянци които са си у София, а големите,, софиянци ", си бягат още у петък по родните места, а и по това време на раздор у държавата, всичко е свободия

63

Анонимен

преди 1 година

Селяндуррите са навсякъде. Те говорят високо и искат да бъдат забелязани. Те вдигат шум и се хвалят и гордеят с това. Те имат много приятели цяла квартална клика са. По рано бяха от Герб сега са от ПП и техните разширения. Освен това са доносници ,трафиканти на хора и дроги , крадци ,автокрадци , лъжци има и роми между тях. Изобщо квартални герои и подлеци не умни са .

62

Иванова

преди 1 година

Преди да критикувате,научете ,,правопис и пунктуация " в българския език........Вярно е,че много провинциалисти дойдоха в София.Истина е,че немалко софиянци ,,освиниха" ЕС,Австралия,Нова Зеландия,Америка и където се сетите. Провинциалистите ,,софиянци в повече" са в пъти по-по- най от софиянците ,които живееха в столица каквато я описса в песента Б.Карадочева: ***,кална,тъмна ...страшна.

61

Селинджър

преди 1 година

Остовям си обувките пред входната врата. Готвя на остъклената тераса с винкел. Всяка година залагам 2 бидона зеле и напролет изхвърлям три четвърти от него. Обичам да правя ремонти сутрин в 6, особено събота и неделя. Много ибичам да готвя риба, поне 1 път в седмицата. Като хвърлям бклка, си обувам подпетени стари обувки.

60

Анонимен

преди 1 година

Много моля честните хора да слагат знаци след като прочетат цялата история за нечестните не мога да отговарям те са сорросоидите без чест и достойнство.

59

Анонимен

преди 1 година

Сетих се за оня гербер дето си беше направил скара бира на терасата. Те това е България. Който има връзки живее на гърба на другите те да му мислят.

58

Анонимен

преди 1 година

В затворените комплекси готвенето по терасите е забранено и това разбира се е правилно , но какво пречи държавата да го приложи навсякъде по блоковете.

57

Анонимен

преди 1 година

2023 г. България част от ЕС - какви жителства каква 89та година ? Ти може да си забил във времето на тоталитарния режим , но останалите живеем в съвременността. Не можеш да спреш времето , без значение колко ти се иска.

56

Анонимен

преди 1 година

Когато провинциалисти се домъкнат в София става ТАКА!!Върнете жителството!!! Който е бил софиянец преди 1989 остава!! Всичко останало обратно на село.

55

Анонимен

преди 1 година

Лайки и антилайки от различни устройства на едно семейство нищо не значи.

54

Анонимен

преди 1 година

Форума показва че българските граждани нямат ценностна система безпардонно правят каквото си искат лъжат крадат и клеветят без да им пука. Връзкари са.

53

Анонимен

преди 1 година

54 прочети си епитетите и сам прецени какъв си. По епитетите се познаваш.

52

Анонимен

преди 1 година

Обикновенно по форумите опит да бъде засегнат човек от форума се прави или от врръзкари или от трролове което също е врръзкарство. Обикновенно такива трролове фалшифицират и лайковете в своя полза и никой нищо не им казва. . .

51

Анонимен

преди 1 година

По голяма наглост в битов план от готвене на тераса в жилищен блок няма !!! Нека който не го е изпитъл поне да замълчи а не да обижда и да взема страна.