45

Анонимен

преди 1 година

МВР вместо да съблича на голо и да претърсва може да съблече авторите на този плакат и да ги бие на голо

44

Върнете 90те години!

преди 1 година

Това е действителността, треви, бира и чипс пред телевизора.После, се минава на салата със ракия.Е, затова е пълно със дебелаци гледащи глупаво.А, книги някой да чете ?Говорим по една на седмица.Спорт ?Плодове и зеленчуци ??Живеем във болна среда, няма измъкване ПОЧТИ..

43

До 43

преди 1 година

Здравословно пушене няма електроните също са отрова! Не съм чул някой да е умрял от пушене на канабис докато от алкохол и цигари хора умират всеки ден!

42

Анонимен

преди 1 година

Пак че не са сложили рекламата на пишман укро-посланичката, хем и безплатно щеше да й излезе.

41

Анонимен

преди 1 година

а знаете ли, че редица известни личности пък рекламират ел.цигари. и то хора с деца. да кажа ли кои и коя марка. За мен не е редно хора с деца да взимат пари от реклама на един вид по-здравословно тютюнопушене. Ама пари.....

40

Анонимен

преди 1 година

И в Афганистан я легализираха, ама не им се пуши.

39

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали разбирате, че за нищо не ставате.

38

Анонимен

преди 1 година

В гермнания я легализираха, може да си носиш до 25 гр и да си гледаш у вас, тука още гонят и събличат хора по дискотеките за една цигара.

37

Германец

преди 1 година

"Продават марихуана съвсем открито." -- Разгледах го сайта. Марихуана не продават. Продават някакви неща с HHC/CBD. Нищо нелегално. Но на бегемамите една снимка съпроводена от скандално заглавие им стига да се възмутят и да си осмислят деня :)

36

Black River

преди 1 година

То, и в Холандия е легално, ама такива простотии няма. Именно защото слободията у нас е епична плюс невероятната про.S.тащина в която е затънал народа, резултатите са такива...България - Сомалия на ЕС! Всеки ден катастрофи, през ден - адски катастрофи с жертви в цялата страна. Плюс мега отрицателен прираст, плюс смъртност, плюс емиграцията - българите ще изчезнат като народ точно след 104 години. Това е суха математика. Хората го пишат от години. Вие си скачайте още за Времето е наше...

35

О, айде...

преди 1 година

И като легализират истинското след 2-3 години, както и би следвало, какво ще говорите за този банер тогава.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Това са белези за развита тъпокрация!

33

Евро-Атлантик

преди 1 година

Е нали сме със САЩ и ЕС ? Трябва да подръжаваме и учим ...не само на хомоценности !

32

Анонимен

преди 1 година

Тоя сайт как изобщо съществува? Продават марихуана съвсем открито. Нещо няма ли ГДБОП, прокуратура и т.н.? Чий трябва да е тоя сайт, за да може изобщо да съществува? Кой с всичкия си е позволил да се показва банера, след като рекламира нещо незаконно? 112 щели да сезират общината? Нали 112 са полицията, дето обискира хора за по един джойнт и ги арестува, а тук говорим да продават открито пакети с по 6 джойнта за около 80лв.

31

Анонимен

преди 1 година

Напускайте територията ако имате самоуважение останало

30

ого свирчоци

преди 1 година

това пак някакви хакери са намерили достъп, как става

29

poskitt

преди 1 година

Това ще да е най-софийското училище, щом е столично и в столицата едновременно.

28

Анонимен

преди 1 година

Легален начин да бъдеш напафкан? И тоя сайт който го е измислил и тези които са сложили тази реклама защо ченгетата какато в Пловдив в дискотеката не са по петите им?60 ченгета нахлуха в дискотеката в която имаше 400 души и само 1 ГРАМ марихуана са открили. За к'во си говорим?

27

преди 1 година

А, мислех си, че само аз я смятам за неподходяща. Остави самата марихуана, но и какво трябва да означава облизването на листото? Можеше и без този език.

26

Анонимен

преди 1 година

Тъповато е, но пък е съвсем легално. Нали им видях сайта. Продават CBD.. Канабидиол. Не ТHC - Тетрахидроканабинол. Напафкан, ама друг път. Най-много да те заболи глава. Това се използва за деменция, алцхаймер и т.н. Определено е адски *** реклама, но това не е марихуана. Синтетичен ***. Поне истериците да се образоват малко. За нищо не става това. Прекратява делението на злокачествените клетки в мозъка. Няма да си напушен, а ***!