65

Умен потребител

преди 11 месеца

А тоя билборд е МАЛОУМИЕ и е жалък, чак да се чуди човек дали пък не обслужват икономическите интереси на хората които искат да бъде нелегална тревата, и да си продават нелегално *** трева, вместо да има легални, качествени и безопасни лабораторно тествани полусинтетични канабиоиди, регулирани от държавата, и вливащи в икономиката й не малко пари. И то пред училище!!! Канабисовите продукти не са за деца! От тия не бих купил никога - поставят цялата индустрия в опасност!!!

64

Умен потребител

преди 11 месеца

До Върнете 90те години!Даже имам написани две книги. Впрочем, умните потребители знаят, че ако четат много напушени, не могат да следят сюжета, и четат по-малко напушени, но тъпите пиячи на алкохол явно не знаят масово, че не трябва да шофират под въздействието на алкохол. Това са нисши хора, и са ***, ама защо да страдаме и ние като ни блъскат? Яко те затапих, а?

63

Умен потребител

преди 11 месеца

До АнонименНапротив, наркотици се рекламират всеки ден в България, даже ОГРОМНИ БИЛБОРДОВЕ изкушават водачите на автомобили (!!!) да употребяват наркотичното вещество АЛКОХОЛ, и тия билбордове са дори по магистралите и междуградските пътища! Умни и възпитани хора, под въздействието на тази дрога, стават зомбита и се бият и простеят и умират и правят безредици. Тревата не може да направи нищо от тези неща, а полусинтетичните канабиоиди като ХХЦ не могат дори да докарат рак, щото няма катрани!

62

Анонимен

преди 11 месеца

Супер реклама . И няма нищо нелегално в рекламата и бизнеса на тези хора . А Чалгаристан е в каменната ера по отношение на разбирането за легализиране на едно растение което не вреди а дава . 🙃

61

Рекламата

преди 11 месеца

е на некой големец... ного ясно...

60

E

преди 11 месеца

осевн общината да спи, друго не сме и очаквали...

59

Анонимен

преди 11 месеца

Турете снимка на кмеетицата и веднага не само ще махнат постера, ами ще отрежат и паното.

58

Анонимен

преди 11 месеца

"Половината от родените след 90та, взимат заплати от 3 нагоре" - Богат пушилист, дето да не е от "ентъртеймънта" няма.

57

Анонимен

преди 11 месеца

Годоната е 2023-а иннякой ползва "напафкан". Когато буумъра се орави на "младок" ;)

56

Анонимен

преди 11 месеца

Сега всички ще посетят сайта и ще разберат. Колкото по-тихо минават тези новини, толкова по-добре.

55

Анонимен

преди 11 месеца

В парламента има публично заявили се наркомани с компания от дилъри, а Гешев се прави на жертва и не ги привика на разпит, нито преди, нито сега. Има само един начин. Хващайте сопата. Общинари депутати гешевци всичко да яде бой. А рекламата изгорена и целият тоя рекламен стълб там да бъде катурнат. И нека се направи една грамада от камъни пред общината както Вазов е писал.

54

Анонимен

преди 11 месеца

Сложете портрета на Зеленски със слоган "Цело село шмрка бело"

53

Анонимен

преди 11 месеца

Ще да отида да я сваля тази гадост и ще я напъхам на фандупкова у за д ника???

52

Ася

преди 11 месеца

До Буци Браво на номер 56. Хубаво казано. Само да допълня че сме шест милиона и нещо, два милиона и половина пенсионери, деца половин милион / не съм сигурна / - ами нормалнито население отива към милион и половина и е престъпление да не могат да се справят МВР, СЛЕДСТВИЕ, ПРОКУРАТУРА, СЪД, ОБЩИНИ, ОБЛАСТИ...Да бяха викнали китайци, за две три седмици да са приключили с нашите " БОСОВЕ" И ПОЛИТИЦИ-ПИОНКИ...ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

51

Буци

преди 11 месеца

Защо не пишехте докато цяла България триеше билетчетата на Васил Биожков - черепа. Полудели пенсионери, деца, цялата нация триеше, даже и по хранителните магазини. Родната ми майка ми даде 20 лева за рожденния ден на детето и ме закле да му купя билетчета за ***....Не сме добре всички. Четири пет човека са шефове и основни вносители на дрога, 300.400 са дилърите и 50 000 полицай плюс ДАНС, ГДБОБ ОБЩИНСКИ СЛУЖБИ...не могат да ги хванат. Не сме хора, а наведени червей....

50

Анонимен

преди 11 месеца

Мюлюзонерите къде спят бе. Рекламирането на наркотици е незаконно в България независимо къде, как и пред каква публика.

49

нормално за бг

преди 11 месеца

ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХААААААААААААААААААААААААА...............

48

Върнете 90те години!

преди 11 месеца

Само за майтап, питайте тия дето пушат трева, колко книги са прочели във живота си ?

47

Върнете 90те години!

преди 11 месеца

Във ЕС, рекламите на алкохол, цигари и СБД са забранени, за да не се зарибяват ПОДРАСВА'ИТЕ..Тука е третия свят, някоя мутра е платила за този банер и това е.

46

Върнете 90те години!

преди 11 месеца

Виж какво съвпадение.Младежта дето харесва неолиберната тъпотия си пада по тревата и мразят Пътин.Възрасните, непушещи треви, дето гласуват за Герб, и те мразят Путин.