27

Комунделник

преди 11 месеца

А купони за хляб, режим на тока и опашки за банани и бензин кога?!

26

Икономист

преди 11 месеца

БОНЧО СЕ Е СЕТИЛ. БРАВО БОНА! Не бяхме толкова много добрите от северняците. А и все по-малко ставаме. А пък футболът ни, вече изобщо не го гледам. Не за друго, а защото ме претърставт като престъпник. Като сопълнение нзабрахиха и пушенето, че дори и псуването. То, ако и семките ги забранят, тези от Подуяне съвсем ще фалират. ВИОЛЕТОВИТЕ И ОРАНЖЕВИТЕ са просто талантливи. Но пък си трябва и много работа, за да го стигнат Боната.

25

Финансист

преди 11 месеца

Бончо си знае СИЛАТА. Не само на удара и таланта си. Както и аз моята си. Тази прокопсията ни. Целеше го право в главата- Добре, че не го улучи. За Кампос става въпрос. Още една и ще станем на по 60. Ако някой каже, че България е малка, Бончо ще му бие дузпата. КАТО ТАЗИ СРЕЩУ КАМПОСА, ХОРХЕТО. ГЕНЧЕВ СИ Е ОТ СЕВЕРНЯЦИТЕ. КАКТО И АЗ. Две къщи управлявам там. А и имам доста работа по тях. Но пък живея в СОФИЯ. А пък съм си израстнал в Ловеч града. А ПЪК ОТ ВИСОКИТЕ СКАЛИ СЕ ВИЖДА НАЙ-ДОБРЕ.

24

Футбол, 2023 г.

преди 11 месеца

Ами, добро момче си беше Бончо. Този Кампос не го знам какъв е бил, но ако го беше учелил Боната с топката, наистина щеше да му откъсне главата. Все пак, продължгавам да си мисля, че най-добрия футболист от Северната ни Българията беше Мирката Байчев ! Все пак, демокрация е, а еи всеки има право на мнение.

23

Приятел

преди 11 месеца

Хайде Бончо. С цялата си сила и воля. Те, не се вкарват просто така дузпите. Дори и цялата ни страна да е била с теб тогава, ти беше просто сам. Срещу Хорхето и някаква си сферична топка. ЩЕШЕ ДА МУ ОТКЪСНЕШ ГЛАВАТА БЕ, БОНА. Беше добро момче. ОТ КЪДЕ Я ИЗВАДИ ТАЗИ ЗЛОБА И СИЛА ? Може и да не пишеш. ПРОСТО СЕ ЧУДЯ толкова години след 1994 !

22

Те да си ги купуват

преди 11 месеца

Добре де, аз продължавам да си мисля, че има много кабинети, а пък правителството ни е служебно. Не разбирам как при толокова много кабинети, все си НЯМАМЕ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО. Аха, сетих се. ЗАЩОТО ДЕПУТАТИТЕ ОТ НЯКОЕ ПРЕДИШНО нс СВАЛИхА това редовното. А ПЪК СЕГА, ДОРИ И ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ. С такива политици, просто се моля страната ни да не влезе активно във войната. А и генерали, които все не могат да си намерят ШАПКИТЕ. Сигурно ще искат да им ги купуваме. Ние си имаме.

21

По високи данъци

преди 11 месеца

За богатирите които са комунисти и окрадоха държавата

20

Анонимен

преди 11 месеца

Много сложно са го измислили. Трябва просто да се сложат по-високи данъци и така няма да има голям смисъл да увеличават цените защото ще плащат повече данъци. Например ако нещо е до 10% надценка няма допълнителен данък, ако е над 10% за всеки процент се начислява същия процент данък към печалбата. Но като се взима трябва и да се дава и би било добре стоките до 10% надценка да се освободят от данъци или да се намалят.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Най после севриха за тия надценки ,иначе с тоя сайт да гледаме къде е по евтино ,е пълна измама

18

Споко Кире

преди 11 месеца

С дигиталните пари ще се оправят нещата. Правителството ще може да контролира харченето на всеки един лев.

17

Кире

преди 11 месеца

Абе, от сутрин до вечер само глупости. В надценката са и заплатите на хората. Как точно ще им кажете, че трябва да получават по-малко. И като си сложа разходи от 5лева на яйце, по тази логика ще мога да го прадавам за 5,50 !?!? Ба мааму. Аз в учебника съм чел, че само търсенето и предлагането определят цената. Ама наще велики мислители може да са първите в света, които да накарат Нестле да продава мюзлите за 1,20 ?!?

16

До 16

преди 11 месеца

Да това означава

15

Анонимен

преди 11 месеца

Липсата на наличност означава ли наличие на липси? ;-)

14

На България

преди 11 месеца

И е нужна Национал-социалистическа работническа партия съкратено НСРПБ

13

Бедния

преди 11 месеца

Добре само доказвам че милионера и бедния плащат еднакво

12

Анонимен

преди 11 месеца

До 12 - Коментартт беле за номер 2 ...

11

Бедния

преди 11 месеца

180 хиляди лева имам и касови бележки

10

8

преди 11 месеца

Ооо, виждам, *** *** имаме! Приятел - да не взривите някой храм!

9

коко

преди 11 месеца

Сега ще ви кажа какъв е номера - ВДИГАТ ЦЕНИТЕ ДОКАТО НЕ ПОЧНЕТЕ ДА СЕ НАДИГАТЕ НА ПРОТЕСТИ !

8

Анонимен

преди 11 месеца

"Милионера и бедния да пращат еднакво." Вниските ми за 2022-а са малио над 180 хил. лева. Колка си внесал ти? 45 лева?