22

вдигната цена

преди 1 година

ем те видяха, че могат да си вдигат цените и никой копче не може да им каже, и айде юруш всичките. Може би ни подготвят да ядем скакалците по-лесно?!

21

Милен

преди 1 година

Цената на пшеницата пада. Произвеждаме от украинска пшеница, която е два пъти по-евтина от нашата. Цената на природния газ падна драстично, на горивата - също. Защо ще поскъпва цената на хляба?

20

СПЕКУЛАНТИТЕ СА...

преди 1 година

....НА УПРАВЛЕНСКОНИВО, КАКТО И КОРУПЦИЯТА-- защото без тях армията от чиновници няма да съществува!ТОВА Е наследството от "РУСКИЯ СОЦ"!!!!

19

СМЕХ...

преди 1 година

ПЕКА СИ ХЛЯБ У ДОМА ВЕЧЕ.....АЙДЕ , ЧАО МОШЕНИЦИ!!!!!!ДГД!!!!!

18

Обективен

преди 1 година

В един магазин за фураж всеки ден е пълно с преоценен хляб за животни с изтекъл срок на годност. Но хляба в магазина си стои на нереално висока цена.

17

Анонимен

преди 1 година

Значи когато се вдигаха горивата защо не казахте, че това няма да се отрази на цените а когато падат нямало да се отразят? Алчни спекуланти рекетьори скоро ще фалирате и ще се молите да ви купуват.

16

Поправете

преди 1 година

Правилата на пазара! Поправете данъците!

15

Анонимен

преди 1 година

Хляба поскъпна преди няколко седмици и без да са върнали ДДС. Хлебарите са мошеници и спекуланти.

14

Анонимен

преди 1 година

Като беше намален ДДС имаше ли намаление в цената на хляба ? Не. Сега щяли да вдигат ...

13

Анонимен

преди 1 година

Значи да обобщим.Украинско зърно за без пари има Ревем че правело дъмпинг на пазара, а хляба ако му върнем ДДС поскъпвал. Поправете ме но това се нарича спекула.

12

Анонимен

преди 1 година

Кога хлябът ще бъде вкусен като преди пандемията, кога ще се продава ненарязан хляб. Цена висока, но качество лошо.

11

Тхб

преди 1 година

А че 99 процента от хляба е пълен фалшификат и го правят от *** нищо не казват

10

Анонимен

преди 1 година

Не мога вдена. Имат бол жито ,че и още два пъти толкова ще изжънат. Пак пак нагоре цената уж със 200лв е надолу за тон.Он вика поевтиня тока и газта нафтата също.Ама няма как на горе ценатаЗаплати?? Не последно ами извън класацията сме.

9

Анонимен

преди 1 година

Да. Звездичките са 3 и означават: Д*П*М*.

8

BONZO

преди 1 година

Да *** на хлебопроизводители и зърнопроизводители. Да се върне 20% ДДС. Да го вдигат хляба с колкото си искат. Ще намерим с какво да го заместим. Като им намалиха ДДС на 10%, цените не мръднаха надолу. Хищници милионери.

7

Анонимен

преди 1 година

Аз хляб не съм ял от поне 25години, поне не съм ял истински хляб. Като ученик ваканцията бях на село при баба и дядо и всяка сутрин с колелото ходих до пекарната в Бургаските минерални бани за хляб. Ами на връщане от пекарната бутах колелото, за да мога да ям топъл хляб- от два хляба аз се връщах с хляб и половина- топъл, пари, направо се топеше в устата, а сега братче ядем някакви трици. Днешните деца не знаят какво е истински хляб!

6

Анонимен

преди 1 година

Бясно лакомите браншовици си прибират данъка за себе си. При 50% по-ниска цена на пшеницата, хлябът трябва да поевтинее значително. Трябва да се следва формулата за цената на зърно, брашно, хляб 1:2:4. Това означава, че килограм хляб трябва да е около 1.60-1.70лв. Обаче ние сме лакоми и хлябът е над 2.50лв. Ще се наиграят и тези тарикати :)

5

Анонимен

преди 1 година

Да хляба от Лимец не се прави само от вода мая и сол а и от набухватели. Пробвах да направя хляб от Лимец но той взе че се разпадна. Сложих му набухвателна и слепваща химия и стана хляб за чудо и приказ. С това ни тровят тарикат сеяндурите. Добре че си имам нива на която сея пшеница от бай Тошово време та децата ми не ядат отрови.

4

Анонимен

преди 1 година

Така сме свикнали с "ДДС" че даже не се замисляме какво е. Едно време ни разправяха за "десятък", е това е не 10% данък, а 20% данък, грабеж, рекет върху всичко, което потребяваме. За всяко купено нещо държавата ни отнема 20%. Понеже защото. А само за "ваксини", които бракуваме, сме дали над 300 милиона.

3

Анонимен

преди 1 година

Хлябът е от фуражна пшеница от У. Вдигайте го, и без това е отровен. Като няма кой да го купи, ще си го тикате отзад. И без това ректумите на редовно форникираните производители на екскременти са широки, свикнали са да ги зареждат отзад. Продавайте си отровните фуражни отпадъци другаде! Хранете с тях прасета, не българи! Мамка ви!