23

???

преди 1 година

15 патрулки. В столична община има 800 хиляди автомобила плащащи данък. От тях 650 хиляди са в град София. От тези 650 хиляди едновременно се движат най-много 30 хиляди, а останалите са паркирани. Това прави по 2000 автомобила на патрулка.

22

До 21

преди 1 година

Не всички патрулки са КАТ. Работата им не е само патрулиране. Отстрани никога не се вижда цялата картина.

21

Аз

преди 1 година

Вчера от Метро 2 до Подуяне се разминах с 3 патрулки в движение, а други 4 бяха спрени по пътищата и проверяваха. Ако само тук са 7, то значи в София са поне 100, а не 15. Лошото е, че само се крият, а не работят! Някой да е видял патрулка при задръстване или при неработещ светофар? Крият се, като мишки, а после ги уважавай!

20

Анонимен

преди 1 година

Какви 15 патрулки бе, пълно е с патрулки по улиците а това, че не вършат никаква работа, а само симулират дейност, за да прибират заплати е друга работа.

19

Истанбул

преди 1 година

Примерно ограничението е 50. Решава някой нереализиран във Формула 1, че ще кара с 95 да речем. Хоп 9500 лв. глоба и при следващото плащане на ток, вода и телефони в сметката. Докато не плати спират телефоните. За месец тия ще се "излекуват". Не сега 50 лв., ама дом10 дни ако платиш 20.

18

До 10

преди 1 година

Зелената вълна е смятана до 50 км, и аз последно с леко проблемна кола от Сточна гара до Орион не спрях на нито един светофар, ако караш по бързо, минаваш два, на третия изпреварваш зеленото

17

Анонимен

преди 1 година

Това означава че ограничението е ненужно ниско и не само там

16

123

преди 1 година

А изпратихте ли 13000 фиша за по 100лв. примерно? Два месеца така и на третия ще паднат нарушенията с 90%. А за второ нарушение да се вдигнат на 500лв. За трето на 2500лв. и т.н.

15

До 14

преди 1 година

В Лондон няма как да караш бързо. Винаги е задръстено. Ако пък случайно е в малките часове, по малкото прави и широки улици има камери и то от тези които засичат средна скорост за отсечка

14

Анонимен

преди 1 година

Смях в залата. София била задръстена. В Лондон са 10+ милиона човека, без да броим туристите и спазват правилата, движейки се с 32км. в час. Там, не е задръстено. Градския е на 5 минути, автобус след автобус, метро, денонощни линии.

13

Шофьор

преди 1 година

От тези нарушители колко са санкционирани? Нарушението се установява и санкцията се връчва веднага и на место. Патрулките са 15 ама друг път, страната е пълна с полиция. На първо място сме по брой полицаи на човек и патрулки към автомобилен парк.

12

Анонимен

преди 1 година

Тези 600 камери няма как да се използват за глоба за превишена скорост, защото не са произведени с това предназначение. И 15 законопроекта да направите съдът ще уважи всяка жалба срещу тях. Те не са способни да покажат реална скорост в допустимо ниво на грешка. Направете както в чужбина. Общината купува и поддръжка камери за превишена скорост и прибира глоби, като съобщава на КАТ за нарушението за да взимат точки. Полицията няма парите и хората да огрее на всякъде.

11

София

преди 1 година

Георгиев, не се прави на умряла лисица. Сигурно над 10 пъти съм виждал паркирани патрулни автомобили и пред тях се правят стотици нарушения. И никой не ги гони, никой не ги спира, никой не ги санкционира, щото униформените са заети да пушат цигарки, да пият кафенца, да нагъват дюнери и прочее глупости, само не и да си вършат работата. И после като се случи нещо се правите на ни лук яли, ни лук мирисали. Сбирщина безполезни мързеливци с големи претенции.

10

До До 5

преди 1 година

Това ти казвам, където може да се кара със 100, да се кара със 100. И без друго София е задръстена. Да направим ограничението навсякъде по 40км/ч да хакнем камера на всеки светофар и ще има задръстване от Януари до Декември. Никой, никъде няма да стигне защото не могат да оправят кръстовищата. А ако си по обяд и хванеш зелена светлина можеш да минеш от Сточна Гара до Константин Величков само на зелен светофар без да спираш, ако караш със 75-80км/ч и го правя през ден.

9

До 5

преди 1 година

Ти не си в час, Сливница е пълна със светофари, кви 100 км, да не говорим че през деня само на няколко места можеш да караш с 60, след тва те хваща трафика, и между другото на Сливница има зелена вълна и ако караш с 50 почти не те хваща червено, пробвано е преди години, сега дали е така не знам

8

Анонимен

преди 1 година

Една патрулка на седемдесет хиляди автомобила. По едно стотаче седем милиона на пърдулка,кеш пара без данъци . Сега разбирате защо за едно свободно място за КАТеричок със заплата 1500 кинта се явяват сто кандидата,а за десет места за учители има двама желаещи. Това обяснява и от къде са парите за ипотеки по милион, петте коли записани на близки роднини,маниерите на владеещи галактиката играчи. Само ако можеха да си ги и харчат спокойно, нямаше да карат тройка дизел с издънени дпф-и.

7

Gorskio

преди 1 година

5: Направо да направят в цяла София да се кара със 100 км/ч, какво издребняваме. Тъкмо *** ще станат в пъти по-малко...

6

А Ушев

преди 1 година

Си бърка в носа. За чий хикс столична община инвестира парите ни в камери за скорост следкато не може да упражнява контрол, само за да папкат комисионни или има някаква рационална причина

5

Анонимен

преди 1 година

Предизвиквам някой да намери и да снима табела за ораничение на скоростта на бул. Сливница. Никъде на булеварда и в двете посоки няма 1 табела за ограничение на скоростта. Това означава, че ограничението, понеже е в град, е 50км/ч. КОЙ НОРМАЛЕН ще кара на булевард с 3 платна, по който се движат над 1 млн коли дневно с 50км/ч? Дори да искаш няма да ти дадат другите шофьори щото ще слязат да те набият! Ограничението трябва да е 100км/ч на всички големи булеварди в софия. България, Цариградско итн!

4

Урсула

преди 1 година

Туй са 1 300 000 лева глоби :)))