56

ЦРУ и мафията

преди 1 година

...правятточно така - убиват Убиеца още преди да е дал показания!!! Точно така става и с Осуалд. Твърде твърде съмнително!!!

55

баба мара

преди 1 година

светът знаеше още в 1963 г кои уби кенеди и брат му родата много късно гоказва договорката с хрушчов за куба им изядоха главите пожелавам успех

54

Анонимен

преди 1 година

Мк ултра

53

Анонимен

преди 1 година

Прав е!

52

Анонимен

преди 1 година

Щом от САЩ дойде такава грандиозна измама като ковид пландемията значи са способни на всякакви измами. Няма институции няма нищо, уж разделение на властите и независими а една групичка успя да подчини почти всичко под прикритието на здравето. Ако това им се размине и останат ненаказани САЩ ще пропадне.

51

Заформя се

преди 1 година

Яка конкуренция на бай Тръмп !

50

Анонимен

преди 1 година

И когато отива в Берлин , след ВСВ, Кенеди изкрещява на публиката "Их бин айн Берлинер"(аз съм Берлинчанин), този човек е много странна птица, ама много странна и мирише на нацизъм, може и в други далавери да са били забъркани, семейството му е било близко и с мафията, не се учудвам, че ЦРУ го е следяло или са го убили.

49

Анонимен

преди 1 година

Ако ЦРУ са го убили, сигурно са имали някакви причини за това, сега му четох биографията, доста странна птица е, английски възпитаник, с любовница немска разузнавачка от нацистка Германия, католик, а католиците са подкрепяли нацистите, брат му пък е имал антикомунистическа параноя.

48

Анонимен

преди 1 година

Най-ужасното е, че са убили дори сина на гръцкия бизнесмен Онасис, а Онасис е разболян и най-вероятно също е убит, само защото е сключил брак с жената на Кенеди -Жаклин, а самата Жаклин пък го ограбва, изобщо, много мръсотия и кръв има в тази история, много.

47

Анонимен

преди 1 година

До ТоваеАмииии, в речта си Кенеди прокарва идеята точно за следене и за ангажиране на всички граждани на САЩ, журналисти и други, да участват като агенти и следят всичко, това го чух в речта му, докато говореше срещу тайните общества в Америка и т.н., насоли и Карл Маркс, как дошъл от Англия и срещу пет долара пишел статии.

46

Хемус

преди 1 година

Физическият убиец на Кенеди е шофьорът на лимузината!

45

Анонимен

преди 1 година

Както казваше Бареков "имаме новина" , ЦРУ убило президента на САЩ.

44

Teo

преди 1 година

Хайде бе! А аз си мислех, че майка Тереза го е гръмнала! Каква изненада! Когато решиш да градиш мир с най-големия си опонент, а и той е склонен на това, но в държавицата ти има течение, което е против - така става - или ще намерят някой клетник да те свитне, после да свитнат него и да свитнат тоя, дето го е свитнал, или ще загинеш в самолетна катастрофа, например!

43

не може да бъде!

преди 1 година

Един от главните съчинители на хипотезата на самотния убиец Осуалд е Алън Дълес член на комисията,бивш директор на ЦРУ.Аза да се разгадае загадката кой стои зад убийството и кои са изпълнителите,трябва да се прочетат книгите на поне 3-4 автора ,които привеждат в книгите си доказани факти от дейността на лица от 3 групи .мафията -Джон Росели,Клей Шоу,Карлос Марчело и др.на ЦРУ-Ги Банистър,Дейвид Фери и др.,и на някои кубински контри -Гойкоечеа Леон -доказан стрелец,не като късогледия Осуалд

42

Анонимен

преди 1 година

Кенеди е единственият достоен опонент на Тръмп от страна на демократите.

41

Лена

преди 1 година

Ето видяхте ли за 4 хиляди лева какво говори тоя не го знам какъв е

40

ПроСоТо

преди 1 година

До Василев...имаше едно видео,в което Кенеди произнася реч..На "пейките" зад него седяха хората му....Вицето Л. Джонсън го гледаше с такава омраза и злоба,че и най-наивния би усетил,че лошо му се пише на Кенеди..А версиите за ПРИЧИНАТА,поради която го отстреляха,са няколко...Във всеки случай очевидно е,че е настъпал много лошо мафиотизираните "ОБЩЕСТВА"..Но пък както знаем от историята,на краварите им е в традицията да си отстрелват президентите..

39

Анонимен

преди 1 година

Който се опълчва срещу Фед на едно семейство с шапчици,го следва такава участ.

38

Муахаха

преди 1 година

Явно и този го е Закъсал за Копейки! САЩ и ЦРУ са Ангели, а Демоните са в Русия!!

37

До 38

преди 1 година

Даже през кризата в Куба, не започва ядрена война срещу СССр а деескалира ситуацията чрез дипломация! Непростимо за военнолюбците в САЩ!