6

Анонимен

преди 1 година

Ушеф безполезен както винаги.

5

Анонимен

преди 1 година

А статистиката лети на горе без никащва епдикация, че има нькакъв ефект. Интересен феномен. Защо не пробваме друг подход вместо да бягаме с дрегера след всяка втора кола или да събличаме хората по заведенията? Като на пример камери за скорост другари и завишени критерии по време на обучението. Защо не и подход към манталитета на българина е тука е по сложно трябва му нормален живот или повишени доходи, така да го каем :)

4

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се увеличат пътните полицаи с автомобили. Има остър недостиг на пътни полицаи. Поради липсата на пътни полицаи много водачи си позволяват да нарушават правилата. Също трябва да се въведе задължително камери по колите когато са в движение, за полицейските коли трябва също да е задължително както и по униформите да имат. Вместо да ни занимават с еврозоната да се хващат и да намалят смъртността по пътищата, това ни е далеч по-необходимо.

3

Петров

преди 1 година

И какво от това?

2

Анонимен

преди 1 година

Вероятно вече ще трябва да започнат да ги пердашат, когато ги хванат да шофират пияни или дрогирани. Друг изход не виждам, никакви санкции не помагат.

1

Гумичка за триене

преди 1 година

Не връзва вече!!!! Оня ден 15 минути кола влиза излиза от магазин за цветя в Люлин биич, полиция йок ! Летят разни коли в ноща и убиват хора, убиват мечтите!!! Хванали 25 пияни и 15 дрогирани?????? КЪДЕ? ИМЕНА И ЧАС НА ПРОВЕРКА ???? ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ ЗА КАКВИ НИ ВЗИМАТЕ А?????? ИЛИ САМО ЗА ПЪЛНЕЖ Е РАБОТАТА!!!!!!!! Полицията е НУЛАААА за съжаление ! Хванали хаха хахахахахахахаха !!!!!!!