9

Анонимен

преди 1 година

Знаем знаем ,първи са ромовете

8

Анонимен

преди 1 година

От 1-ви юни ще задлъжнеем още раздавайки пари, които държавата няма. Раздавайки пари главно на ромския етнос... И влизайки в дългове, ще видгнем данъците... Народе ! Осъзнай се, долното служебно правителство иска да раздаде твоите пари! От тво джоб! Които си изработил! Долни и крадливи социалисти! Нагли отпадъци и негодяи!Помощи само за инвалиди и тежкоболни! Всичко друго са оправдания. Прави и здрави хора да чакат да ни цокат от данъците! Гнус!

7

Анонимен

преди 1 година

До 4 - Да не казвам голяма приказка, но аз също бяха на помощи. Работих по един проект и всичко беше "при завършвабе", като ми покриваха всичко нужди. От бутовите сметки, през храбатя, *** през ресторантите ибилети за кино даже ми покриваха. И накрая, полупавам си аз мазния превод. НАП ми блокира сметката, ама бате ти хотър - внесе си осигуровките в деня преди превода. Но за 8 месеца си взимах и социалка. Кво? Закона ми го разрешава!

6

Анонимен

преди 1 година

Какви помощи? Крайно време е за референдум за спирането им!

5

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Някои са на помощи и държавна издръжка цял живот, а имат повече вари от всички работещи. Живеят като царе и къщите им са като замъци? Защо не им направите една проверчица от къде са тези пари, и как се използват помощите, особено детските.

4

Да не казваме голяма

преди 1 година

дума, но така или иначе тези, които получават помощите са в сивия сектор и ще продължат да ги получават независимо от това. Все пак, само декларирания доход може да определи дали се под или над тази линия.

3

Анонимен

преди 1 година

Какво са тези проценти, дайте конкретни числа.

2

Анонимен

преди 1 година

Преди държавата раздаваше помощи колкото са половината пенсии, сега явно ще раздават дори повече от пенсиите, сериозно обмислям да мина на помощи.

1

Анонимен

преди 1 година

Кой взима решение да се раздават пари на калпак отново, при положение че няма правителство? Служебното?