23

Анонимен

преди 1 година

Колко родни подлизурковци се изсипаха в Лондон, че и Сименон бърза,че чак ще се спъне. Тези май не са учили историята, че от англичаните не сме видяли добро. Даже Чърчил ни изтъргува на рашките след войната, но си запази Турция. А тия продажни медии се оср .. аха да дават цял ден коронацията и забравиха, че в България е националин празник.

22

Някой

преди 1 година

Тези от коментарите си припомних приказва от детството хаха. Кралят е гол. Днес ни застават да мълчим за много такива неща и да се правим, че не виждаме. Колко актуално.

21

Гъливер

преди 1 година

24, в Ливърпул мнозинството от днешното население са ирландски преселници. Затова не искат нито крал, нито монархия -- още повече британски (което за тях означава ,,английски"). Ако не знаете какво са правили англичаните в Ирландия, прочетете памфлета на Дж. Суифт, който предложил уж на шега да бъдат унищожени всички ирландци. И бил много учуден, когато общественото мнение прихванало предложението му твърде ентусиазирано.Та така с метрополията и колониите, и досега ...

20

Дядо Стефчо

преди 1 година

Така ми е жал за тоя. Майка му дето го хранеше почина. Сега и работа трябва да почне. Живота му се срина.

19

Анонимен

преди 1 година

B Ливърпул по традиция са бунтари, каквито са били Бийтълс. Явно те просто не искат Чарлз за крал, искат Уилям и затова скандират Not my King! И още скандираха Down the crown (свали короната) и бяха много близо до кралския кортеж. Наистина не им прави чест. Все пак англичаните протестират за всичко с което не са съгласни, не са заспало общество като нашето.

18

Трайчо

преди 1 година

По-интересното е защо българските медии излъчваха коронацията половин ден

17

Анонимен

преди 1 година

На меча с диаманти ли да му се радват. И там ги удари първо ковида после инфлацията

16

Анонимен

преди 1 година

Колко недемократичо

15

Отпадък

преди 1 година

Упадъчна нация от ал кохолици и самозванци, с народопсихология от колониалното им, експлоататорско минало. И те ще се приземат тежко горките. Дори желаещи да им берат ягодите няма да има.

14

Анонимен

преди 1 година

Е как да е по вкуса на всички британци ? Та погледнете какво *** стои до краля ! Гордият албион има за кралица някаква *** от храсталака ! Но пък какво ли разбираме ние - Лондон има за кмет пакистанец , Англия се ръководи от индиец, кралят....... скоро ще го сменят с черен от Африка!

13

Анонимен

преди 1 година

Даяна му ивзе сичките функций и медиите само на нея обръщаха внимание и магаренцето се обиди, мейби и майка му Елизабет :)))

12

КОРОНАЦИЯТА

преди 1 година

е обикновена холивудска сапунка, изпълена с шарени като папагали, накъдрени и напудрени статисти, които имитират "любов и уважетние". Цирк UK. Отгоре Риши Сунак ги гледа и им се смее, защото той управлява, а тези даже имотите си (заграбени от всички) не могат да управляват, та наемат други. Като екстра - тотално олигавяне на телевизиите в БГ.

11

Опала

преди 1 година

Има интелигентни хора в опсдналото КРАЛство

10

По същество

преди 1 година

Стотици се събрали , а има арестувани 52-***? Вие май не сте в час. За 52-*** арестувани протестиращите ще да са били по е хиляда или две хиляди.

9

Анонимен

преди 1 година

Aшkoлcyн, kьonooлap...

8

Мда

преди 1 година

Антимонархистите в UK нямат шанс за успех, след като монархията от 30 години се е превърнала в печеливш бизнес с милиарди оборот. От такова нещо никой не се отказва. Виж у нас инкасираме само загуби от горския "цар".

7

Анонимен

преди 1 година

Прави са. Не е средновековие вече. Време е да си ходят аристократите и имуществото да се конфискува за държавата. От монарх полза няма

6

Анонимен

преди 1 година

В България ако усвиркаш химна ще бъдеш показан с пръст и публично псуван.

5

Анонимен

преди 1 година

Хората не искат, една голяма част от данъците им, да отиват за едни лентяи, които са нищо повече от едно риалити шоу

4

Анонимен

преди 1 година

Не искат крал Дракула. Искат да ги управлява Сър Сунак и да станат Великопакистания.