8

Анонимен

преди 1 година

Боли ме фъншуя.Нещо да не съм пропуснал,да сме станали Английска колония на тези кръвосмешенци рептили?

7

Анонимен

преди 1 година

Тия боззавите като държат толкова на традициите да държат на християнството и семейството, ане на треттия пол, сатанизма и кланянето към майка Гея.

6

Абе чичко Чарлз

преди 1 година

Колко струва 1кг обеднен уран? По магазините продава ли се? За Кирчо питам! Говори се че търсел ОБЕДНЕН УРАН за да купи с тазмесечната си заплата и да прати към Украйна за да не остане по назад от своите кумири от Вашингтон и Лондон. Все пак му препоръчвам да изгледа този филм за Ирак след войната, преди да прати уран към житницата на Европа, и да види какви ужасии са натворили демократите, алтруисти.https://youtu.be/4Aj7yOLhWW4

5

До 2

преди 1 година

А колко ОБЕДНЕН УРАН ще получим от нашите кумири САЩ? Време е да ги помолим да пратят и на нас! Ето САЩ изхвърли в Ирак, в Сърбия а скоро и в Украйна десетки хиляди тонове ядрени от-па-дъ-ци под формата на снаряди от ОБЕДНЕН УРАН. А за нас защо няма? Лондон вече пратиха Уран в Украйна! Чичко Чарлз знае ли? Неговите дечица дишат ли уранен прах от снаряди? Много е полезно за зравето!!

4

Анонимен

преди 1 година

Левски би им счупил тиквите, ако ги види как се кланят на крале.

3

Анонимен

преди 1 година

Какво ме касае? Ние британска колония, графство или губерния сме?

2

Морален разпад

преди 1 година

Какви водещи фигури са начело на Демократите от Англосаксогоморския алианс.. Това МакАрон - житейски идеали и изкривявания, Урсула урсузката - в Университета е наблягала на доста науки, а после и подменена Докторантур, Борис оня шеметь, Борел Джунглата, Шведската друсалка.. и гвоздея е обервампира Джо. И който се припознава с тези личности и техните идеали и биография, заслужава ли си коментара и тюхкането .. Въобще как ги търпи тая земя?

1

А обеднен уран?

преди 1 година

Имаше ли на коронацията? Коронката да не е от обеднен уран? От Лондон казаха, че обеднения уран бил на народни цени! Даже накупили хиляди тонове и щели да пращат към житницата на Европа. В Ирак и в Сърбия изхвърлиха, скоро и в Украйна. Който проявява интерес да звънне на Ричи Сунак. Раздава за без пари! А ето и видео от резултатите в Ирак от тази човеколюбива политика на нашите демократични пътеводни фарове САЩ и Лондон. https://youtu.be/RNi_1pbSqGY