106

+++

преди 1 година

небостъргач в Уман - това ми стига, за да разбера колко елементарно се списват приказките, платени от сороците

105

Анонимен

преди 1 година

Над Киев с американската система Патриот беше унищожена прехвалената хиперзвукова Х47М2 Кинжал. Ракета Патриот я посрещна и я разпиля на тенекии, впоследствие намерени в Шевченковски, Голосеевски, Днепровски, Подолски и Соломенски райони.

104

Анонимен

преди 1 година

Абе като цяло само луд човек може да допусне че руснаците ще загубят. В крайна сметка ще извадят тежката артилерия и всички ще се покрият в миша дупка

103

Анонимен

преди 1 година

В момента Русия мачка Украйна, въпреки излятите милиарди, въпреки многобройната помощ от запада във военно оборудване, въпреки многобройните чужди наемници и армейци биещи се под украински флаг. Нито една страна не може да устои на такъв безпрецедентен натиск. Само Русия можа!

102

кап. Магаре 5.0

преди 1 година

Следващият ход на Кремъл ще бъде ядрена бомбичка, някъде извън населено място уж украинска за да имат повод да ги засипят с тактически атомни бомби.

101

Неутрален

преди 1 година

Този форум прелива от фенове на Зеления потник. Ама нещо не виждам на гарата опашка от мераклии да заминат на фронта, за са защитават Бандерия и да трепят руснаци...и заплатите си не дават също...що тъй бре, диванни рамбовци?

100

Наблюдател

преди 1 година

Гешев е дал акъл на кремълските другаре как да инсценират покушение над великите другари .

99

Реалист

преди 1 година

До Който си мисли: Бъркаш НАТО с Китай или Индия.

98

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 140: и с шopoшoидни също

97

Анонимен

преди 1 година

пълно в с платени московски слуги в тоя форум!!!!

96

Шоп

преди 1 година

"които са от решаващо значение за осигуряване на предимство на украинските военни" - това смешка ли е?

95

и не забравяйте!

преди 1 година

Най-добре се смее и най-свободен се чувства ттази Русия която побеждава накрая! :)

94

новинарите ни лаят

преди 1 година

парада си върви...

93

Анонимен

преди 1 година

До 135 Е оказа се че може щото това НАТО е от няколко страни с различни интереси,но най-вече става дума за пари,които други ще трябва да изхарчат ей така за слава.Тая слава обаче не грее никой.Да не говорим,че няма и ВПК от това НАТО ,което да може да задоволи нуждите на Украйна от боеприпаси и оръжия,а и те тия оръжия доколко ще са ефективни е съвсем друг въпрос,,ако пък чакаш и войници като свършат украинците направо вземи нещо и се гръмни.

92

До 130

преди 1 година

Като казваш ние българите ... имаш в предвид 10-13 % руски мухльовци които се пребрпявате за 5 ти път за 2 години нали ?

91

Анонимен

преди 1 година

До 128 Те от от Донбас не могат да излязат ти за руска територия говориш.Ама знаеш ли , какво ще стане ,ако по често правят глупости на руска територия.Ще се обединят руснаците и ще влязат още доброволци.Това всички го знаят и за това не ви се дават оръжия с голям обсег,щото още един милион ще се намерят доброволци и ще начупят каските на украинците.Ти изобщо не си наясно ,какви са руснаците.

90

Анонимен

преди 1 година

До 129 Така ли бе и какво да ви правят яйца ли да ви белят и да ви чакат.Както се оказа минските споразумения са една лъжа.А това ,че част от хората ви казаха ,че ни ви искат Украйната никой не го споменава.Е и ние българите не ви искаме тук.Шото сами може да преценяваме кой ,какъв е .А вече сте преценени и отхвърлени и това няма нищо общо с Русия.Това обаче вече и голяма част от хората в Европа го разбраха.За това и германци и французи все повече се дърпат да ви дават оръжия.

89

Прав си космонавт

преди 1 година

Руснаците нападнаха мирна държава за да я завладеят и пропагандата им ги нарича фашисти . Цял свят нарече Русия агресор обаче руснаците са добрата сила а останалите злото и сатаната според дори патриарха им . Много психически болна нация . Добре че си намериха майстора

88

Украинците трябва

преди 1 година

Смело да започнат да нападат руската територия . Само когато войната мине на руска територия Путин ще се изтегли от Украйна

87

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт.Ти каква реалност имащ за себе си бе шнорхел.Ти си живееш в някакъв твой измислен свят и дори нямаш представа за, какво говориш .Русия била фашистка.Я се погледни бе .В твоята армия се разхождат такива с шеврони от нацистка Германия.Ама пиши си още няма проблем всички кирливи ризи на урките ще изкараме Вие не ставате за нищо и за това ви бият.