12

Анонимен

преди 1 година

До Край Така се пълнят чекмеджета. Като се види че се икономисва от материалите значи ни управляват крадци.

11

Край

преди 1 година

Вижте каква кола има полицията в една съседна държава дето не е в ЕС. А сега погледнете опел астра от 2000 г. на нашия ушат екипаж.

10

Роза

преди 1 година

За жалост родителите на убитите никога няма да намерят покой.Дори и извършителя да умре в затвора,каква е ползата?!Неведоми са пътищата Божии,и никога няма да разберем защо в този свят страдат най-вече невинните!

9

Анонимен

преди 1 година

До Евала бИскаш некой да те застреля ли ве сърбеж, смешни са сърбите :)))

8

дедо Ташунко

преди 1 година

от.ка....чен народ

7

Анонимен

преди 1 година

В България не може да стане това, мафията е много силна тука и ако само кривнеш от "пътя", ще те нарочат за цял живот и нема отърване :))) Сърбите много приказват и се дуят, но са *** пред българите :)))

6

Анонимен

преди 1 година

Всичко това става в Белград и околностите му,а се води интервю от мястото на събитието пред bTV,нещо не е ясно за толкова кратко време от 3 дена 2 разстрела-първо на деца от училище,а после след 3 дена на още хора и всичко туй заради кавга,че още нашата bTV там взима интервю,а какви са причините точно не доуточнява,а защо са ходили тогава.

5

До Анонимен 1

преди 1 година

Брат, и аз няма да ида.

4

Неприятно

преди 1 година

Мир на душите на убитите! Изпращаш детето си на училище, или да поиграе, а получаваш ковчег. Едно от най-тежките наказания на един родител, е точно това! Дано да се вземат мерки, да не се повтаря! Всъщност, сърбите са по-дейни в тази насока, за разлика от нашите мудни бюрократи и управници.

3

Анонимен

преди 1 година

А Т. Живков на след като наследи Червенков каза: Стигате и другарки, България сега е пред една пропаст. Но ние трябва да се обединим и сплотим . Да направим крачка напред

2

До 1

преди 1 година

Не се прави на хитрец, бе гл у. па к. Дано те поканят така най близките ти.

1

Анонимен

преди 1 година

"Ела, тук е касапница..." Еее... Мен ако ме поканят така, няма да отида.