41

Богат

преди 11 месеца

Значи най-са ми смешни тези със състезалелните коли, но новички <10 год. Тия карат с 5 км у квартала заради дупките. Бабите с пазарси количи ги изпреварват, но иначе са яко газари :))

40

Анонимен

преди 11 месеца

двадесет са много трябва пред автомобила да върви човек с червен флаг и *** като така предупреждава за опасно мпс.глупаците пак започнаха да отчитат дейност с промени на здп.

39

Анонимен

преди 11 месеца

Високата скорост не е виновна за катастрофите. Хора, разберете го това. Виновна е слабата квалификация на много от водачите, липсата на реална преценка, в смисъл; Кой съм аз? Знаеш ли какво ще ти се случи? И не на последно място, за голяма част от катастрофите е виновен КАТ. Знаци без никакъв смисъл, ограничения на скоростта без смисъл(или с умисъл за глоби) и т.н. КАТ е причината. И алкохола, но пак опираме до съзнанието на хората.

38

Реалист

преди 1 година

И кво - как това ще спре дрогираните убийци каращи с 200 и подпирани от полицията и съда?? НИКАК. Поредната хранилка за полицаи.

37

Бай Х

преди 1 година

Напълно е възможно, даже това ми е обичайната скорост поради зейналите на всеки метър дупки, неравности, легнали полицаи и насечен асфалт.

36

Анонимен

преди 1 година

Като цяло лоши предложения за промени. Ефектът ще е повече катастрофи и повече основания за наказания, които така и така не се налагат. Разбира се и по-голямо замърсяване на въздуха в населените места.

35

А

преди 1 година

Мен 120 ме устройва, карам с темпомат/ круизконтрол, но понякога се налага да настъпя при изпреварване. Така, че никак не е добра идея!

34

Анонимен

преди 1 година

А в много държави много по нормални от нас скоростта е 100 км/в час. В същото време автомобил им парк е нов # а не в по 'главата си част коли втора употреба.

33

тъй де....

преди 1 година

Може......в Мелник!

32

Joko

преди 1 година

Нмаляването на скоростта е най-добрият начин да се увеличат емисиите на парникови газове от МПС-тата ! Ако не ви е ясно защо, питайте. Ще ви обясня !

31

Богат

преди 1 година

Аз и без това с толкова си и карам :)) За улички по които няма градски транспорт това е напълно реално. Евалата!

30

Мрънчо

преди 1 година

20 но първа

29

Анонимен

преди 1 година

и на ескалаторите в мола да турят ограничение, видео камери и легнали полицай

28

Бай Динко

преди 1 година

Щото с тези разбити улици ,можеш да караш с повече от 20км/ч в кварталите. Някой пак търси знаци хранилки.

27

Анонимен

преди 1 година

"Щото в почти целия ЕС скоростта по магистралите е 140км.в час " - По-скоро до 130.

26

Анонимен

преди 1 година

Карам си аз ламборджинито по новите правила и по едно време ме блъска отзад един малчуган с триколка и вика, чичка бегай от пътя че закъснявам за градина.

25

Анонимен

преди 1 година

А ние не сме ли взели и сега пример от най-добрите европейски практики? Щото в почти целия ЕС скоростта по магистралите е 140км.в час - колкото и в България. И какво е средна скорост? Ще се смята средната скорост от ограничителния до разрешителния знак, или що? Демек спокойно мога да си карам и с 200 при ограничение 60, ако взема да седна да хапна две-три манджи в някоя закусвалня меджу двата знака?

24

Ми не не е

преди 1 година

С тротинека с 40км може но с кола да слезнем да я бутаме освен ДЕГРАДИРАЛ НАРОД

23

Анонимен

преди 1 година

Който е рецидивист на пътя, ограниченията няма да го оправят. Само тлъсти глоби, висока гражданска и ефективна събираемост.

22

Анонимен

преди 1 година

даже в кварталите да си бутаме колите най-добре, а мутрьо и мутресата му пак няма да спазват правилата