131

Анонимен

преди 1 година

Като ви е виновен Киро, обвинявяйте него, но вие обвинявате Ленчето, че е по лесно така :)))

130

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен В защита на лена парапеткова и нейното окосмяване пишеш, че жените харесвали космати мъже....Това значи ли, че лена парапеткова е мъж? И, аз харесвам космати мъже, ама космати жени???? Не, благодаря. А, в космата жена в комбинация с глупост, арогантност, алчност, развратност и лъжливост става направо отвратително. Ама, щом ти харесва, в сайта си само един, пробвай се на парапета.

129

Анонимен

преди 1 година

ПП - ДБ имат само един полезен ход за следващите избори. А това е да се обединят със себеподобните си крадливи и лъжливи комунисти от БСП. По този начин сбирщината на престъпниците БСП - ПП - ДБ ще може да се бори за влизане в парламента.

128

Анонимен

преди 1 година

Вие от ПП-ДБ се опитахте да се правите на дяволета. Не ви се получи. На следващите избори ще намалеете с 10-на депутати. Една забележка към ГЕРБ: не се свивайте като мишлета пред ББ- той е бивш милиционер и я кара по милиционерски. Никой не го кара да си къса връзките с ДПС и ИТН, но Той обяви, че с ДПС и БСП кабинет не прави, а с ИТН не проведе разговори и Сл.Трифонов реагира негативно. Хванете се младите хора от ГЕРБ и разсъждавайте умно, а не емоцинално.Почитайте ББ,,но се дръжте като лидери.

127

Анонимен

преди 1 година

Таз е много зле горката с тез прехвалените дипломи

126

Зозо

преди 1 година

Ся като изпаднат от властта ПП+ДБ ще се скарат и ще се пръснат като Бийтълсите. Това отдавна съм ви го писал тук :)))))))))))))))) Боко, Доган и Корни ще им покажат как се прави.

125

lol

преди 1 година

В покерът няма надцакване, Ленче..

124

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Няма как да ни е страх от глупачка.

123

до 137

преди 1 година

Това сам ли го измисли, или ти го каза Скопейко КЪСтадинов. Или както казва Митрофанова: КЪСтадин КЪСтадинов.

122

ленчееее!

преди 1 година

за вашата измислена партийка, както казва един приятел - положението уж щеше да се влошава, а то стана критично!

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Какво е дама прочети в тълковния речник, има такива в библиотеките. Няма как да е дама една безмозъчна парапетка. Е, за умнокрасивитета, които не знаят български, не са прочели една книга, не знаят какво е интелект, нито какво е обща култура дори лена парапеткова може да е интелект и капацитет...

120

Анонимен

преди 1 година

Лено дръж се яко за парапета, че отзад доносника гнноомм ще прави атентат.

119

Ха ха ха

преди 1 година

Каквото и да пишат гербаджиите за лена - това няма да им оправи живота само баце ще ги оправя с -200 Лена си има самочувствието , образованието нея не я мислете

118

Анонимен

преди 1 година

Пълния Провал и Доносническа българия докараха държавата до пълна разруха и окрадаха 20 милиарда от бюджета. Разбиха съда и сега унищожават прокуратурата за да отърват затвора. Жалко за България която няма да се възстанови от престъпленията на тези мошеници дълги години.

117

Анонимен

преди 1 година

Герберазите се сриват психически и ръсят вулгарности в несвяст. Какво ви е, бе момчета?! Толкова ли ви е страх от Лена Бориславова?!

116

||

преди 1 година

Център, ляво, десно, Бойко винаги е с 200 ( кръвно )

115

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Достатъчно да видиш мустака на лена...за останалото окосмяване, по цялото тяло, не ми се мисли, че ми се повдига.

114

Анонимен

преди 1 година

Герберази и копейки вдигат кръвното само като чуят за Лена. Това означава че има подкрепата ми завинаги. Тази дама трябва да стане министър-председател и то час по-скоро!

113

Анонимен

преди 1 година

Хайде плюйте завистници и комплексари. Да сте се сетили, че плюете по себе си? Олеква ли ви на страхливите душици? С такива недоразумения - гласоподаватели като вас стигнахме до тук. Защо ви е на вас изкуствен интелект, когато естествената ви глупост "осмисля" целия ви живот?

112

Вьзмутен

преди 1 година

Нови избори тея и герб е крайно време да отекьт в каналаСьсипаха ни