151

Боко Кавала

преди 1 година

"Севде, измисли ми всички възможни сценарии, а аз ще ги изиграя за няколко дни" - Боко Шизофреник и Психопат.

150

Инсценировка Чекмедж

преди 1 година

До Пенсионерът ЧекмеджиДобре ви насадих да повярвате във фейка наречен кюлчета, пачки и чекмеджета.Ама и цирк ви погодих, всички се вързахте!

149

Анонимен

преди 1 година

Помня как в началото на създаването си ПП постояно повтаряха, че ГЕРБ са мафия и с тях няма да преговарят,колко бързо се измениха нещата Та и на една маса седнаха вече. Явно им се услади държавната баница и решиха да я разделят

148

Пенсионерът Чекмеджи

преди 1 година

Кой ви кара да работите с мен? Аз с който съм се прегърнал е в небитието. Примери много Атака, ВМРО, РЗС...всичките ги потопих в блатото на Банкя. Сега се опитвам и ПП да.завлека и накрая ще.управлявам с 10% избирателна активност, което на мен не ми пречи. Малко протестите ме дразнеха ама това беше защото предвкусвах че няма кой да пълни чекмеджетата две години. Ай наздраве!

147

Анонимен

преди 1 година

Защо заплатата на Бориславова беше 15 000 лв като говорител на Петков?

146

Анонимен

преди 1 година

Аз съм потомък на върл комунист, но с ръка на сърцето си мога да кажа, че съм най-върлия привърженик на меритокрацията, иначе казано - всеки му според заслуженото! А с ГЕРБ-аджийско мислене, България никога няма да се доближи до някакви малки наченки на меритокрация, всеки гледа да сложи негов си човек, а не гледа каква работа трябва да се свърши и кой е най-подходящия човек да свърши дадената работа качествено, бързо и адекватно... :(

145

Сатир

преди 1 година

"Не мога да разбера как лице, което не е предприело никакви мерки за разследване срещу хора от престъпния свят, а ги е закриляло, сега е атакувано от тях." Еугленка не разбирала, вселенска скръб, що не направи списък на нещата които разбира??? Ще е доста по лесно да направим списък на нещата които разбира - като парапети, договори за нещо щоето няма да се случи но ще се плати, детето обича лесни пари.

144

Анонимен

преди 1 година

Бря! Тая я спипаха на калъп, показаха й кирливите прашки, то се пъне още повече! Алоууууу, нarла твар, ти срама нямаш ли, мa фyтko?

143

Анонимен

преди 1 година

Срам ме е от българските мъже като чета някои коментари. Дано да са на самотни, пъпчиви пубери, ама като гледам хала на държавата - може и да са женени, работещи и о, ужас - бащи.

142

До 167

преди 1 година

Тя си знае ,кой е бащата на детето и , но ти не знаеш ха-ха-ха-ха-ха не знаеш кой е тая ти 4алма!

141

Миро

преди 1 година

Като се приберем в Ямбол и тръгна по центъра на кафетата всички ме сочат с пръст и ми се подиграват,че съм бил благороден елен Лопатар.Аз го приемам от веселата страна:)

140

Анонимен

преди 1 година

Половин България ще трябва да се изследва да се разбере бащата!

139

анонимен келеш

преди 1 година

ГЕРБ-ПОБЕДА!

138

Анонимен

преди 1 година

Вчера всички специалисти по студиата говореха как Борисов ги бил надхитрил всичките, бил отворил ветрилото, имал всички опции на масата и т.н. а днес го видяха как се държа като истерик.

137

Анонимен

преди 1 година

Виждам, че има доста голяма доза изнервенст в г-н Борисов." Не само у Борисов има изнервеност,Лено! Изнервеност има у целия народ! Как няма да е изнервен!? Всички се чудим как да се измъкнем от блатото в което ни хвърлихте и то само за две години! Как не се замислихте,че не е редно дори да се показвате!!!! От вас по-нагли не е имало никога в политиката на България!!!! Поведението ви е напълно в смисъла "ти го плюеш,а то мисли,че дъжд вали" Опомнете се поне малко!

136

анонимен келеш

преди 1 година

От парапета до пилона в някой клуб е много малка разликата:):):)Това момиче е готово:):):)

135

Анонимен

преди 1 година

Лена парапета е поредното доказателство, че дипломите не те правят умен!

134

Анонимен

преди 1 година

Аман от розови демократи! Пълни провали

133

Идеалист

преди 1 година

Ленче, знаем каква юристка, но парапета по ти приляга!

132

Анонимен

преди 1 година

Ама много сте зле всичките от ПП