135

Мухаха

преди 1 година

Дубриютру, другарю Песъчинков ....... Сега ли се сетихте ? Не ви отне много време . Цяла година . А "идеята" че ви мачкат за да се доберат до природните ви ресурси сигурно ще ви хрумне след още 2-3 години ... Или прекалено съм оптимистичен ?

134

Име

преди 1 година

До СавовТи явно не знаеш какво е фашист и какво са правили. Ако имаше дори мъничка идея, щеше да наричаш фашисти тези дето правят фашистки неща.

133

Савов

преди 1 година

Тоя пак ги дрънка едни,чак да му завидиш - каква богата фантазия ,а?! А на вас кой ви каз ва къде да насочвате вашите дронове,бре ?! Или на съвременните фашисти всичко им е позволено,а другите ВИНАГИ трябва да се съобразяват с вас ?! Кога най-сетне ще разбере те,че хората не ви обичат ?! Агресори сте,разрушители и убийци,а такива " приятели " не са нужни никому !!!

132

Анонимен

преди 1 година

САЩ избират целите, Украйна изпълнява, Русия го поема целия.

131

Анонимен

преди 1 година

До сиромах щом завиждаш, значи си за там... ае изчечзни от цивилизования свят и марш в коччината!Русия трябва да бъде разрушена!

130

сиромах

преди 1 година

Завиждам на самообладанието на Президента Путин!Ако беше *** и човек,който забравя къде се намира и накъде да тръгне,досега да беше приключил с питбула оттатък океана и европейските му пудели!Имам чувството,че това търпение е на изчерпване и идва час 0,за някого!Жалкото е,че Запада уйдиса на акъла на един клоун,позволи растеж на нацистки и фашизирани елементи/само не казвайте,че Русия ги е татуирала/в Украйна и се възползува кроейки планове за разделяне на Русия!

129

Shark

преди 1 година

До така да е И какво да направят според теб? Да нападнат Белия дом ли? Не че не могат, ама..... Като реагират са агресори, като не реагират, защо така?

128

Факт

преди 1 година

А Русия слага наводчици на покривите.

127

така да е

преди 1 година

и ? САЩ ви напада а вие седите и давате интервюта ?

126

Светът за Русия

преди 1 година

На Путин му щъква нещо у тиквата и сички са юрват да изпълняват.Който не иска нещо му се случва

125

джо

преди 1 година

Наивните и глупави Руснаци още не разбраха ,че само когато Англосаксонската престъпна *** получи по мордата си -- такава ще спре иначе ще продължава . Само С. Корейският лидер им знае стила,начина на разговаряне с тях . Повече от 30 години Американците назначават всички висши постове в Украйна идват от другият край на света и я управляват както си искат докато полвината са рускоязъчни не могат да защитят техните права . В 2014 година когато започват протестите подготвени от Сорос А.Меркел е помолила Путин да кажена Янукович да не използва сила срещу "''мирните протестанти сила "'' и

124

Нигерия със сняг!

преди 1 година

Руските ватенки са срам за човешкия род. Най-голямата страна в света, пълна с богатства, а тези пияници ходят гладни, *** и необразовани. Нигерия със сняг!

123

загрижен

преди 1 година

Русия, много притеснена, че губи войната иска да обясни срамната загуба, с ИЗМИСЛЕН факт, че воюва с голяма държава..., но истината е че на тази голяма територия е втората армия в Украйна ;-)Нищо ще се свият в ъгъла, 50-60г изолация с Еритрея и Северна Корея и всичко ще е наред! Ще почерпят от сборника, как да живеем под санкции на Ким

122

Киро-Роки

преди 1 година

До Бай Лазар 131Абе момче, що рупат жабетата, ако БРИКС са толкова мощни и не избухнат като икономика? Мога да ти кажа -защото не си икономика, ако доставяш суровини!!!! Не можеш да си произведеш дори един багер, с който да изкопаеш дупка за външната тоалетна, а си го поръчваш от същите тези!!!

121

НЯКОЙ

преди 1 година

точно така

120

Анонимен

преди 1 година

Мдаа, мишият мустак на товарищ Песков е една от избраните цели от САЩ. Очаквам всеки момент да бъде жестоко опърлен от украинците.

119

Заключение

преди 1 година

До Бай Лазар ; Западните фирми се изтегля от китай, и китай демографски се свива. Имт много проблеми , и ако активират брикс китахската икономика ще трабва да издържи останалите дъргави защото китайския юан ще най верояно водеща валута, което китайците няма да успеят сами. Китайската swiff система неработи правилно, а и най големия проблем че всичките страни са готови един в друг да си забият нож в гърба. Защо китай не даде оръжия на русия ? помисли малко

118

Aтанософ

преди 1 година

Ни един смислен коментар, едните платени чак миришат.. другите се опитват нещо да кажат. Момчета и момичета и многоразчекнати.. търсете си попрището на друго място. Един от вождовете ви каза преди време, че се търсят овчари например..

117

Бай Лазар

преди 1 година

Американците нещо много започнаха да се месет. Нещо започват да скачат срещу Китай, но там ще хапнат дръвчето. Путин е доста умерен и не търси конфликт. БРИКС ще унищожи американската икономика и всички го знаят това.

116

жалко рашистче

преди 1 година

Toя винаги гледа като наакан.... Също като господаря си.