190

Ангеларий

преди 1 година

А коя е Мата Хари?

189

Левтер

преди 1 година

Този залоен тип в затвора, кога!?

188

Анонимен

преди 1 година

Докато лоената топка от село Банкя не напълни трапа, за България няма никакъв шанс!

187

Е как да няма?

преди 1 година

Винаги е имало, а напоследък известна каъо "хартиената коалиция". Боко ни върна в каменната ера. Скоро ще драскаме по глина и печем бюлетините само и само да открадне изборите.

186

Анонимен

преди 1 година

Помните коментарите ми още преди две години от типа "Радев ше рули до края на мандата" .... Борисов е птговоре за всичко случващо се в момента, за цялата криза

185

аьаьа

преди 1 година

Хайде в затвора Боко. Писна ни от корупирани мутри като теб.

184

Сега

преди 1 година

Или ще вървите по свирката на ПП - ДБ или сте в канала

183

gg

преди 1 година

решение има и то е доста по-просто от главоблъсканиците на ентелигенчичи в сбирщината(бел.ред. сръбски), нарича се: СМЯНА НА ФОРМАТА НА УПРАВЛЕНИЕ!

182

Анонимен

преди 1 година

Трябва да станем президентска република.

181

алчните бедняци

преди 1 година

Отдавна мутрите завършиха Харвард и никога не стъпвали на родна земя искат да управляват и крадат не в чекмеджета а с тирове и биткойни.

180

Анонимен

преди 1 година

ПАметливците не сме забравили какъв зулум над България ни сътворихте двамата с кРадев, а сега се гушнахте доволно! СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ сте и двамцата!!

179

Перниканец

преди 1 година

политическата класа ... днес стават 30 дни, взимаме заплати, плащани от данъкоплатците и нула работа сме свършили,...Eгати демагога. Откажете се от заплатите и готово. Но Боце знае, че избирателите са *** и ще му се вържат

178

Анонимен

преди 1 година

Нема план за правителство. Има план кораба да потъва.

177

анонимен келеш

преди 1 година

А коалицията БКП/ДБ/ПП/ИТН добре ли беше?:):):)Едните изтрепали в Белене дядовците на другите,обаче в името на голямото гепене се цункаха,прегърнаха се и тръгнаха да оправят България бате:):):)

176

Антрополог

преди 1 година

Всеки който вземе власт гледа да си уреди старините това си е факт в световен мащаб.Бойко тъкмо се е уредил вече и мисли за държавата и народа.А ПП тата са млади надъхани меринджей дето драпат за по-милярд поне да се връщат у дома в Канада.Затова и държавата не ги интересува искат столична община.Там само едно печатче за строеж на кооперацийка е 100К.Иванчева даже по 150К вземаше.А на това ,че ПП и ДБ са добри,бели ангелчета без крилца вярват само тротинеткаджиите и шушляците в Шоплука.

175

К1Д

преди 1 година

Добре ,че са старите партии и Слави да ни измъкнат от хватката на 3 годишната анархия и спекула-комисионерската олигарх-мутро коалиция ПП и ДБ!Откраднатите милярди и изкуствената инфлация с нереалната цена на тока за бизнеса.За безмислените 5 милярда за батерии за соларки дето могат да съхранят ток достатъчен само за един час за България ...Дано да има хратиена коалиция и да управклява дълго ПП и ДБ са мафиоти слугуваши и на вуншни бизнес интереси за милярди...

174

Анонимен

преди 1 година

хартиената коалиция е факт, тоя какво се обяснява, сега ще се нарича коалиция магнитски

173

Анонимен

преди 1 година

Борисов предлага две възможности. Или правителство на ГЕРБ и ДПС. Или правитлство на ДПС и ГЕРБ. Трета опция няма. Избирайте.

172

Анонимен

преди 1 година

Дъртата сикаджийска мутра цял месец обикаля из страната, плю по ПП и ДБ и си помисли, че те ще му клекнат, ще забравят лъжите иклеветите. Това не стана и отново се разлюти. Пак ще обикаля цял месец и пак ще плюе по тях и то в летните жеги. Никоя партия вече няма да се върже на ГЕРБ, докато мутрата е начело.

171

Анонимен

преди 1 година

Стотици милиарди влязоха в чекмеджетата на ГЕРБ, външният ни дълг се увеличаваше непрекъснато при управлението на ГЕРБ, а за седем месеца управление на правителството на Кирил Петков, външният ни дълг се стопи с 1,8 милиарда.